Inlägg

Inlägg som upf har skrivit i forumet
Av upf

Någon som kört nya stadsbanan? Tyckte den sög i början, men nu gillar jag den mer & mer. Någon som vet varför dom tog bort vulkanbanan? Hade varit perfekt att varva dessa.

Av upf
Skrivet av princejohnjr:

Hej!

Jag letar efter efter ett headset som stänger ute ljud bättre än andra, jag är medveten om att de inte kommer vara likt vanliga brusreducerande hörlurar som Bose 35 men finns det några gamingheadset som kan rekommenderas för just detta ändamålet?

Pris mellan 1000 - 2000 är vad jag tänkt mig (behöver ej vara trådlösa).

Tips önskas, verkar inte hitta några som faller under min kategori.

SteelSeries Arctis Pro Wireless har kostat 1695:- på dom två senaste black friday, för det priset är dom mycket prisvärda.
https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=4720166

Tycker dom stänger ute ljud bra.

Av upf
Skrivet av Mumu55:

Produkt: Maxtor Z1 2.5" SSD 960GB
Länk: https://www.webhallen.com/se/product/312972-MAXTOR-Z1-2-5-SAT...
Kategori:Lagring
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5226846
Pris: 869 kr

Maxtor Z1 960GB SSD nere under 900kr igen. Vet någon vad för typ av SSD Flashminne som sitter i?

Datasheet Maxtor Z1 960GB

Är den här disken något att han för spel & windows?

Av upf
Skrivet av freddiebox:

Är det någon som har något bra tips på hur man effektivt rengör en kaffekvarn? Jag har en Wilfa Svart som jag brukar blocka isär och köra med vanliga dammsugaren som fångar upp alla kafferester. Problemet jag har dock är att det är omständligt och att de ger dammsugaren en lukt som kan liknas med rökares jacka. Jag har funderat på att införskaffa en billig handdammsugare för endast rengöring av kaffekvarnen och andra köksapparater. Någon med annat tips eller kan kan rekommendera en bra dammsugare för detta ändamål?

Läste om någon som malde med ris för rengörning av sin wilfa, ska ta med sig fett & smuts tydligen.

Av upf

Någon som vet om man kan börja använda kortet direkt(komma åt uppgifterna digitalt) som med Klarna kortet?
Är så pass snål att jag vill åt ytterligare 4% i rabatt

Av upf
Skrivet av Lankfisher:

Hade lagt upp bilder om jag visste hur man gjorde det. Antar att man måste ha något konto på en webbsida där man laddar upp bilder eller funkar det om jag länkar till min google drive?

Du kan lägga upp bilder på imgur.com utan något konto, kopiera bildlänken på bilden du lagt upp så kan du klistra in den direkt i inlägg här.

Av upf

Meddelande till intresseklubben.

Kör precis min första dammsugning med min s5:a som jag köpte på webhallen december 2018.
Planerade att köra min första runda igår men p.g.a. firmwarestrul så fick premiären bli idag.

Lite imponerande att robotens position uppdateras i realtid på kartan.

Av upf
Skrivet av snajk:

Problemet är ju att kylarna är lite felkonstruerade. Grönsakslådor längst ner är inte så smart exempelvis då grönsakerna inte trivs så bra när det är så kallt, och ofta bara plats för mjölk och andra höga förpackningar antingen högst upp eller i dörren där det är som varmast.

Just mjölk förbrukar vi så mycket av att det inte är något problem egentligen, men smör, grädde, ost, skinka, leverpastej och liknande hamnar numera längst ner och vi försöker ha grönsakerna högst upp istället.

Smör går ju bra att ha framme i rumstemperatur, förvarar alltid smöret i skafferiet.

Av upf

Packar upp? Trodde det skulle startas direkt

Av upf
Skrivet av highwaystar:

Jag fick mitt G915 TKL igår. En detalj som inte framgått i recensionerna är att bokstäverna på tangenterna är mycket mörka. Dvs, de är gjorda av nästan genomskinlig plast som LEDn sedan lyser igenom. Det är mycket snyggt med RGB på, men med RGB av så syns de nästan inte. Det tror jag kan vara ett problem för personer som inte har så stor tangentbordsvana. Tidigare RGB-tangentbord jag haft har lite mattare plast i bokstäverna så de syns även när RGB är av.

Dessutom verkar Logitech ha missat att lägga till stöd för sitt nya tangentbord i GHUB. Det detekteras inte för mig i alla fall, och det finns en tråd på Reddit med samma innebörd. (Det vore intressant att veta om någon av er andra som köpt tangentbordet får upp det i GHUB, gäller alltså TKL-varianten. PM:a gärna.) Det innebär att för stunden så får jag stå ut med RGB som kontinuerligt varierar mellan olika färger eftersom man måste in i GHUB för att kunna ställa in andra färgscheman.

Med tanke på priset är jag lite besviken. Jag har inte bestämt mig för om jag ska skicka tillbaka det eller ej.

Edit: hittade svar från en Logitech rep. att tangentbordet kommer stödjas i GHUB vid "official relase date", men inget exakt datum tycks vara angivet, bara "in June". Det finns även ett par knappkombinationer för att ställa in fasta färgscheman, men de funkar sådär.

Det där med tangenterna har det skirivits en del om för G915. Mjukvaran var buggig som fan till G915 första halvåret innan dom fick ordning på skiten. Borde gå fort att få ordning mjukvaran till G915 tkl tycker man.

Enda buggen som kvarstår för min del är att tangenten för att inaktivera windowstangenterna avaktiveras när rgb går ner i viloläge.

Av upf

Glöm inte tillägget med hd texturer
https://www.epicgames.com/store/en-US/product/borderlands-2/ultra-hd-pack

Av upf
Skrivet av ronz:

Åh hade de inte kunna släppt denna tidigare. Köpte G915 för ett tag sedan och verkligen älskar tangenbordet och har drömt om en TKL variant.
Förstår dock inte varför denna ska vara dyrare än normala varianten..

Var samma pris på 915 när den släpptes. Så priset kommer nog gå ner så småningom..

Av upf
Skrivet av Inqontrol:

Hej, jag spelar bara spel på datorn och kör i 1440p. När jag kollar cpu usage i tex Cod är den på ca 57% och gpun ligger på ca 97%. Kommer det bli någon skillnad om jag trycker in tex ett 9700k, 10900k?

Om cpu:n bara ligger på 57% så lär inte en ny cpu hjälpa

Av upf
Skrivet av grensman:

Det räcker att tända lampan och sedan söka. Serienummer för att lägga till behövs enbart om lampan av någon anledning inte hittas.

Ok, det har jag inte fått att fungera. Jag har 18 lampor, så jag tycker att jag borde ha lyckats någon gång

Av upf
Skrivet av grensman:

Va? Har aldrig behövt ange serienummer, eller missar jag vad du pratar om

Jag har varit tvungen att söka med serienummer för enheter som inte kom med i samma paket som hubben jag använder. Känns väl ganska logiskt så att man inte kan lägga till sina grannars enheter hur som helst

Av upf
Skrivet av Asusboy:

Nu har jag fått upp mina hue lampor. Jävlar va smidig installation. Lamporna var redan i appen utan att jag behövde synka med nån jävla fjärrkontroll o hålla på. Färgerna på dessa är helt sinnesjukt också. Betydligt bättre/varmare färger än på trådfri. Sedan gillar jag övergångarna när man byter färg också. Det är smooth. Inte hackigt som med trådfri. Bra iaf att jag kan ha båda bryggorna igång samtidigt. Så kör med två system tills jag bytt ut alla lampor

Tänk på att om du skaffar nya lampor så måste du ange serienumret för att hubben ska hitta dom.

Av upf
Skrivet av Zippeer:

Ja för det är ju inga fuskare i Warzone

Är för dålig på spelet för att avgöra det

Av upf
Skrivet av samurai:

Kan du länka den tråden?

Hittar den tyvärr inte.

Av upf
Skrivet av Reefer:

Ibland undrar man verkligen. Jag sätter ett mag i ansiktet på min motspelare, inget händer. Han sätter ett enda hagelskott i huvudet på mig och jag dör direkt.

Lär bero på att motspelaren har hög ping, har råkat ut för det både i pubg & warzone

Av upf
Skrivet av Reefer:

Efter senaste uppdateringen är jag nere på 35-40 FPS och det är ju oacceptabelt. Visst kan man ställa ner allt så det ser ut som skit men det vill man ju inte. Nån som upplever nåt liknande?

Fick dåilg prestanda typ förra patchen, men nu flyter det på bra igen.

Har du senaste drivrutinerna för grafikkortet?