Inlägg

Inlägg som jonatande har skrivit i forumet
Av jonatande

@Cyberz: En och en annan fuskar kommer alltid att finnas. Det kan jag också leva med.
Som det ser ut nu verkar Massive ha implementerat ett nytt anti cheat system som automatiskt bannar folk som gör "omöjliga händelser". Dessa kommer även användas mot exploiters. Jag tror att den banvåg som nu är utannonserad kommer få den största majoriteten av fuskar bannad, om än temp bannade.

Hindret verkar snarare ha varit legala krav på att banna fuskare permanent, något jag ser mig frågande till då det faktum att en server med uteslutande fuskare i ger betydligt mer rätt till "refunds" för legit player än folk som manipulerat spelet med tredje partsapplikationer. Manipulerar du en produkt så har jag svårt att se att någon garanti skulle ge dig rätt att få tillbaka pengarna.

Hur som helst, verkar en del hända just nu och dagarna för riskfrihacking på the division verkar vara räknade, som det faktum aldrig var riskfri eftersom massive nu verkar knyta deras report system till omöjliga händelser i spelet. Detta verkar dessutom vara påväg att automatiseras.

Så oavsett om någon slutar fuska just nu, så kommer denna person blir bannad för tidigare fusk.

Det är mycket goda nyheter och gör att jag kommer överäga att köpa season pass eftersom the division överlag är ett oerhört bra och välgjort och balanserat spel i mina ögon.

Av jonatande

@Semjonov: Rainbow six är inte uppfuckat. Stöter sällan på fuskare där i varje fall.

Av jonatande

@Semjonov: Testa igen om någon vecka. Jag har på känn att massiv arbetar med ett anti cheat sytem sen så kan du ju alltid göra incursions CM. Suger dock att du slösat dina pengar på season pass redan innan expansions ens kommit ut.

Av jonatande

@Silverfisken: Kolla med återförsäljaren. Vet att flera fått pengarna tillbaka, dock kan det ha med landets köplagstifning att göra. Rapportera hur det gick för ska också försöka få min nyckel refundad.

Av jonatande
Skrivet av lakej:

Kommer aldrig mer spela.

Om någon är intresserad av konto med Division dz99, bra gear osv + trackmania skicka pm

Varför ska du sluta spela?

Skickades från m.sweclockers.com

Av jonatande
Skrivet av Snauz:

Är ny med Division och undrar bara vad är det dom fuskar med? Sitter dom med aimbot och wh i Dark Zone?

Ajdå, är du säker på att du inte kan refunda det?
Ja i dz med teleport , aimbooy men också oändlig dps.

Kanske ännu mer fusk sker i PvE. Om jag vorre du skille kag refunda innan du investerar för mkt tid i spelet. Det är verkligen broken och slutändan finns det bättre spel att lägga energi på.

Skickades från m.sweclockers.com

Av jonatande

Någon som fortfarande kör detta? Spelet är ju numera ospelbart pga den höga andel hackare, gav upp förra helgen och tror det har blivit värre på senare tid om man läser reddit. I snitt 2 hackar per server eller ca 10% av alla spelare beräknar man. Gjorde ett försök igår och mycket riktigt var det minst en eller två hackare på varje server. Kom aldrig in på någon hackerfri server under dom 2 timmarna jag försökte spela spelet. The divsion är stendött innan sommaren

Av jonatande

@Zpnk: Grundinställnmingen är 1178 MHz 1175 voltage och 7010 memory clock.

Ser nu i loggan att min dator kört i 1388 MHz! och pendlat mellan 1367Mhz och 1388 mhz! Jag märkte när jag spelade att the division kudne frysas.
Va fan kör den högre än jag satt? Upplevt instabilt spelande med mina inställningar, trots att jag inte tyckte jag överklockade särskillt hårt.

Använder GPU Tweak från asus!

Av jonatande
Skrivet av Chibariku:

Ja kollade en video på Youtube verkar sjukt lätt att fuska. Bara skriva in en siffra hur hög rpm man vill ha.

Den dagen man går över till fusk bör man nog grundligt ransaka sig skälv över vilken jävla lifeloser man är. Det kommer för evigt förstöra spelglädjen och känslan i spel och därtill kan man fråga sig vad man uppnår med att sätta sig och spela..

Tyvärr ser detta spel inte ute att överleva länge dock:
1. Allt fler fuskare
2. Nya patchen kommer göra det i princip omöjligt för nya spelare att nå upp till samma nivå som gör dom som började spela innan patchen och därtill göra det eviga grindat ännu mer värdelöst. Kan bli slutet på min divisionresa men man får se. Samtidigt adderas masda annat nytt innehåll som ser lovande ut

Skickades från m.sweclockers.com

Av jonatande

Vad tror herr och damskapet om denna överklokning?
ASUS GTX 970 STRIX (EJ OC)
GPU boost clock 1320 mhz
MAX GPU voltage mV 1200
Memory clock 7528
Power target 106%

Något som ser tokigt ut? Första gången jag överclockar GPU.

Av jonatande

Jag ligger på 170 DPS, 79 health och bara 9000 electronics med 62% mitigation. Jag har definitivt fått offra electronics vilket svider. Jag smälter motståndarna i PVE lvl 32 darkzone men trots detta så har jag stora svårigheter i PVP framför allt mot grupper om 3 och 4. Skulle aldrig gå under 70 i health dock. Mötte en kille som var rouge som jag tror hade full armor mititgation och runt 150.000 health. Trots mina 170 DPS hade jag inte en chans, klart han gjorde knappt någon skada på mig men lyckades ändå ta ned mig när mina medpaks var slut.

Av jonatande

satan vad kul FZ har blivit sen patchen. Nu måste man faktiskt vakta sin rygg när man extractar och vid varje encounter med andra spelare, tvingas nästan kommunicera och finula ut den andra spelarens avsikter. Underbar spänning och taktiskt ändra sin rutt för att undvika rouge players. Har gjort DZ mycket mer dynamiskt.

Av jonatande

@Shudnawz: Jag antar att det är en smaksak. Men faktum är ju att det krävs betydligt mer taktiskt tänk när man är ensam plus att det spelar bättre med spelets "I am Legend" atmosfär, det är oerhört nice att andas in spelvärlden när man inte har massa 12 åringar som skriker över voice ip. Min favorit är side missions när man ska leta reda på någon försvunnen person och besöker lägenheter, det är verkligen ett kittlande känsla

Av jonatande

Den rollspelsaktiga spelmekaniken är inte riktigt min typ. Hade hoppats på en mer realistisk shooter, där vapen var bristfälliga och man fick vara glad om man hittade en m16 från vietnamkriget.

Med det sagt så tycker jag ändå The division är ett av dom bästa spelen som jag spelat. Det är en otrolig atmosfär de byggt upp med hjälp av grafik och storytelling. Värt att bara köra singelplayer och hoppa dark zone om man vill eller ifall tills man klarat spelet för att faktiskt uppskatta storyn, inte bra gear/loot letandet som kan förstöra den fantastiskt häftiga känsla som spelet egentligen bär på.

Till skillnad från andra tycker jag division främst är ett singelplayerspel, det är när man vandrar runt själv och får göra taktiska beslut med vetskap att om man dör finns ingen teamate som kan reviva dig där spelet görs som bäst!

Spelet får 5 av 5. Definitivt värt ett köp, riktigt välgjort och underhållande strider.

Av jonatande

Om man köper det fysiska spelet, alltså typ skivan från webhallen, Kan man forfarande ladda ned det från u-play? Finns cd-koden med i fodralet?

Av jonatande

Hur står sig Star citizen gentemot Elite Dangerous när det gäller "rymdkänslan". ED har ju en enormt härlig "interstellar" känsla, där universumet både känns realistiskt och mystiskt. Är SC bara en sandlåda eller går det i nuläget att hitta samma känsla?

Av jonatande

@ChristerZ: Siege gun gameplay är bästa som gjorts i ett spel någonsin. Tänk om siege och division fick ett barn, WOW!

Av jonatande

@Snody: Ja, vi kanske borde göra detta.

Angående, behöver man två mininlaser om man har dom på med hardpoint eller räcker det med 1? Tänker att jag inte vill överge för mycket firepower då jag som sagt tänkte kombinera bounty hunting med mining?

Av jonatande

@mudde: Tack, tror jag kommer testa lite mining kombinerat med bounty hunting. Piraterna kommer få en bitter överraskning när de angriper min tungt bestyckade Python Några tips på var man hittar de mest värdefulla mineralerna, system eller är det allmänt HIGH RES EXTRACTION points?

Av jonatande

Jag har fått kontakt med massa sweclocker på ED. Dock söker jag lite fler spelare som tycker om Bounty hunting kombinerat med lite planetary landings. Helst i wing, ikväll tänkte jag bege mig mot Eravate och områden med många psykopater/pirat CMDRs som ger sig på nybörjare. Om någon är sugen på lite wing fighting mot pirater så hör av er i pm.