Inlägg

Inlägg som xarl har skrivit i forumet
Av xarl
Skrivet av trickeh2k:

nice! men har spelat för lite för att veta vad som är effektivt, sprang med en snubbe igår, var inte ofta man sprang utan att ha fiender framför sig.. det var i 05-06

Av xarl

någon som har en bra route i dz 5-6?

Av xarl

tråkigt.. varför är det problem med nästan alla high end skärmar?

Av xarl
Skrivet av Nanae:

Spelar mycket Black Desert just nu, och dagtid syntes det ingenting. Men så fort det blev natt på spelet (som blir väldigt mörkt nattetid för övrigt) så var det tycärr påtagligt.

tråkigt.. hmm blir svårt att hitta något annat.. man kanske ska ge sig på en PG348Q, men väntetiden är lång verkar det som..

Av xarl

har kollat runt lite på skärmar och kommer fram till att denna verkar ha det jag vill ha.. dock ser jag väldigt mycket negativt om skärmen, vad ska man köpa om man vill ha liknande specs? eller har folk bara haft otur och är grinig för att det handlar om så pass mycket pengar?

Av xarl

något är fel du borde få betydligt mer

Av xarl

någon som har en nyckel över? evigt tacksam!

Av xarl

noo jag vill inte att det ska gå bra för spelet, alla vill egentligen ha mer avancerade och djupa spel, det är dom som håller i längden...

Av xarl

efter 30 min, det endå jag kom på mig själv göra som jag brukar göra i bf spel, flanka ta typ 10 i ryggen, dö, repeat -.- 1a på scoreboarden i kills, kul spel

Av xarl

man kommer hinna spela av sig i betan.. alltid så med battlefield spel nu för tiden..

Av xarl
Skrivet av MrTobbe:

Förstår inte varför när det är så gott som endast gamers som har någon nytta av 120Hz i slutändan. Ser heldre varianter med IPS som man kan köpa för en hyfsad peng och skilda "gaming" skärmar istället.

det är en skönare upplevelse även i windows.. och ips finns för en hyfsad peng redan.. börjar ju bli standard även i bärbara..
varför inte ha 120hz eller till och med snabbare? när utvecklingen ändå inte planerar att stanna?

Av xarl

120hz borde börja bli standard även på ips paneler tycker jag!

Av xarl

Fiber ja coax nej

Av xarl

Nätagg?

Av xarl

Det går ju att köra anciants och leap/quake i samma build! Då får man ju även fet singeltarget med anciant och 50% mer toughness med sista runan på anciant! Måste vara en bra build! Sen kör man cold med freeze quake! Roooolig build också!

Av xarl

Jag har just nu ancient men kommer köra leap/quake/ancient när jag hittar allt

Av xarl

fast dom måste ju typ bygga om hela loot systemet för att det ska bli bra, man vill förfan att det ska droppa loot när man dödar inte när man sitter i menyn......... + varför i hela helvete ska man åka tillbaka till staden för att öppna ett iteme.. helt sjukt 10 min loading för att titta på ett iteme, idioti

Av xarl
Skrivet av hoski:

Spelet börjar aldrig. Se Angry Joes recension, så förstår du varför: http://youtu.be/gzopWRXK_r4

Skickades från m.sweclockers.com

efter ha sett 15 mi av den videon, kommer fan aldrig spela destiny igen haha värda 600kr!!!

Av xarl

är lvl 12 nu.. har fått ETT grönt iteme från "drop" resten från när man lämnar in mission, vilket jag tycker suger... roligare när det finns chans att det droppar från när man dödar en gul tex.. är det så i högre lvlar? jag förstår mig inte på det här spelet riktigt, det är mycket förvirrande, när börjar spelet?

Av xarl

Någon som har problem att logga in nu?