Inlägg

Inlägg som SueCia har skrivit i forumet
Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
Fint Vad blir det för färg sen då? något lyses i springorna ?

Nej för fan! förstör inte chassit med massa lysen nu!

Riktigt fint bygge =)ibland önskar man att man hade en egen fräs

Av SueCia

Ska du anlita en elektriker och vill ha jobbet gjort så billigt du kan så se för fan till att leta fram alla övertapetserade doslock i rummet och närliggande rum till det rummet du vill ha jordat. Det som är dyrt vid nydragning av tråd är till 90% att hitta alla doslock som alla dessa amatörtapetserare har gömt undan, vissa tapetserarfirmor gör ofta detta, folk accepterar det för att dom inte vet hur mycket extra elektrikern kommer kosta på grund av slarvig tapetserare.

Doslocken sitter nästan alltid i linje med brytare bredvid dörrar.

Av SueCia

Jag förstår bägge parter i dessa argument om jag ska vara helt ärlig.

Jag har en räntefri avbetalning jag håller på o betalar på nu och det känns tråkigt, väldigt tråkigt att stå o betala på det man redan har. Dessutom nu när det börjar bli så dåligt med jobb vill man inte stå med en avbetalning att betala på om man blir av med jobbet och torskar ett antal tusenlappar per månad redan där.

Kommer att betala av det sista på min avbetalning så fort jag kan nu så att jag slipper dessa tråkiga utgifter.

Av SueCia

Jag har köpt så mkt. skit att jag inte vet vad jag ska ta med

Nintendo Wii - speltid kanske 10 timmar innan jag sålde det med förlust såklart
Playstation 2 - Speltid kanske 20 timmar innan jag sålde med förlust
Harman Kardon DVDspelare - speltid cirka 1 film o nu står den oanvänd, 3000:-..
Micro för 2200:- när jag likväl kunde köpt en för 600.
Stereoförstärkare för 5000:- när jag likväl kunde köpt en surroundstärkare för samma summa eftersom jag ändå inte kan spela högt i min lägenhet.

Allt som allt skulle jag säga att jag har slösat 20 000 på ogenomtänkta elektronikköp senaste 2 åren

Köpte även en Toyota Celica som gick cirka 100 mil innan toppen gick o jag tog den till skroten, kändes inte heller helt okej

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Eptk
Varför skulle dom då ha betaltjänsten?
Tror inte dom är så dumma.

O jag kan bekräfta att dom inte är så dumma. Jag skulle återställa en karaktär jag hade raderat o hade en ny med samma namn. Jag blev tillsagd att radera min nuvarande char och sen göra en ny ticket. (hade inte tid att radera direkt)

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Twiggz
Varför INTE rätta folk när dom säger fel? tycker det bara är ignorant att inte påpeka till folk när dom uttrycker sig felaktigt.

Det som är så störande är ju att majoriteten av gamers idag säger att det laggar när det hackar för dom, t.o.m i singleplayerspel. Helt sjukt att ett ord tappar sin innebörd så totalt bara för att massa småbarn börja säga att det laggar när dom har inte har 100FPS i CS.

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av flashen
Nu ska vi se

Holy smokes! :s Detta är fan inte bra

6381 aktiva inlägg totalt

Nerden

Av SueCia

Re: Förbannade Battle.net!!

1: Lär dig skriva utan att se ut som om du vore 15 år gammal.

2: När du får problemet att du redan är inloggad på accountet så har du med 90% säkerhet en diablo 2 process o task manager.

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av claser
PRova att uppdatera Direckt x, kan krånga.

Och du hade Vista innan med? eller körde du på xp?

Körde vista innan också, det enda som skiljer min installation nu från då är nyare drivers, annars är det exakt lika.

Av SueCia

Grafikproblem efter ominstallation av vista.

I helgen så tänkte jag passa på att slita in en fräsch installation av vista så jag formatera disken och installerade vista ultimate 32bitars. Installerade direkt SP1 följt av alla uppdateringar som fanns på windows update. När det var klart la jag in senaste moderkortsdrivrutinen som fanns att ladda från gigabyte.se följt av senaste driver för grafikkortet från nvidia.com.

Problemet jag har nu är att datorn är nå extremt mkt slöare nu än före jag installerade om. Innan jag gjorde en ominstallation så körde den utan problem 2 WorldOfWarcraft-klienter samtidigt som den spelade upp en 720p film på bildskärm 2.

Nu så kan jag omöjligt spela upp 720p material samtidigt som jag kör en enda wow klient. Allting flimrar dessutom väldigt mycket nu, alltså det går massa streck genom hela skärmen vid kamerasvepningar, i film och i spel.

Även om jag bara kör en wow-klient nu utan något mer så har jag fortfarande problem med låg FPS och tearings/flimmer.

Vad kan det vara, någon som har några tips?

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Derox
Uhh? Nej? Jag orkar nog byta mina glödlampor 1-2 ggr per år, samt att el kostar inte speciellt mycket för lampor

Du kan väl för fan inte ta upp för och nackdelar med glöd vs energi lampor om du tänker bortse från energilampornas fördel.

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sunnis
Lågenergilampa:

- Dyrare inköp
- Krävs mycket mer energi vid tillverkning än en glödlampa
- Krävs mycket mer energi vid skrotning än en glödlampa
- Inget trevligt ljus vid vissa tillfällen
- Går ej att dimmra.
- Sliter samt tar mycket energi om man behöver sätta på/av många gånger
- Seg start
- Innehåller fler miljöfarliga ämnen.

+ Svårt att bränna sig, de är väl typ de enda.

Glödlampan:

Se lågenergi fast omvänt

+ förbrukar mindre energi i drift
+ längre livstid än en genomsnittslivstiden på ett glödlampa
+ mindre känslig för spikar i elnätet

Inte relevant eller?

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av skaune
Du har lite fel tycker jag, ALLA vill de ha en bit av casual kakan och gränsen mellan Casual och hardcore kommer bli väldigt suddig inom sin tid. Hardcore gamern kräver bra hårdvara

Det säger du? Jag räknar mig själv som hardcore gamer men inte skulle jag behöva mer hårdvara än den som finns i SNES för att ha kul.

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av olirc
Talar nog bara för mig själv men "OM" jag skulle köpa nån dator ifrån ett företag som begär 995:- i återställningsavgift så skulle jag definitivt köra Killdisk pån den HD bara för att jävlas.

OK jag har KnowHow och skulle inte köpa nån dator ifrån ett sånt företag utan att jag har kollat upp vad det är för nått jag köper men 995:- för nått som kräver lite mer än en schimpans IQ och FF rättstavningskontroll

Nä sorry men 995:- för det jobbet låter som en bra timpeng?

Små firmor samt dedikerade datorfirmor som komplett och datorbutiken brukar slopa den avgiften, elektronikkedjor som EG och OnOff kan köra med den avgiften just för att vi som kan datorer inte är deras målgrupp..

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tri0n3
Mitt enda råd är att lämna tillbaka skiten och köpa något ordentligt. Det finns ingenting som heter återställningsavgift, det är bara säljaren som försöker tjäna extra pengar.

Du kanske skulle ta o läsa igenom tråden innan du börjar skriva komplett idiotiska inlägg.

Det finns INGET som heter att det MÅSTE finnas öppet köp när han köper dator i butik så han ska vara glad att han får returnera den för en mindre summa.

Försäljaren tar ut återställningsavgift eftersom det utgår extra arbete för dom att ta tillbaks en dator som någon redan använt.

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hans_villius
Har du några mer påhittade åsikter du vill tillskriva mig? Jag kanske är nazist också, det borde man kunna läsa mellan raderna.

Men i alla fall, jag tycker att det nobelt av dig att du avstår från att (med all rätt) lämna tillbaks nyligen inköpta föremål för att du inte vill att din nästa ska få köpa en begagnad dator. Haha

Att du inte riktigt vet hur det fungerar med returnerade varor kanske kan vara till ditt försvar. För du tror stenhårt på att butiken kasserar den några dagar gamla datorn som kunden ångrar att han köpt och (allt enligt reglerna) skickar tillbaka?

1: Nej jag håller mig gärna till sånt jag faktiskt läst mig till i forumet

2: Jag avstår från att köpa en dator jag inte vill ha

3: Hm, så det funkar inte såhär då: Kund köper dator, kund returnerar dator, återförsäljaren inspekterar datorn och tycker den ser ut att vara i nyskick, återförsäljaren återinför datorn i lagersaldot och kommer att sälja denna begagnade dator till nästa köpare?

Förklara gärna hur det funkar om det inte är sådär, för jag har ett par gamla klasskamrater som jobbar på EG som beskriver att det funkar sådär ungefär.

Förövrigt så måste jag verkligen fråga, skrev jag verkligen att jag tror stenhårt på att butiken kasserar en fullt fungerande dator? Jag har inget minne av det, och det vore ju riktigt jävla dumt av butiken att kassera en dator som dom skulle kunna sälja för fullpris.

Nästa gång så kan du försöka argumentera emot något som jag faktiskt har skrivit, det blir ett mycket mer givande samtal när ingen sitter o hittar på.

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av olirc
Det är butiken som väljer om dom vill ha öppet köp på sina varor och även villkoren för att få lämna tillbaks den.

Sen om du inte vill köpa en begagnad dator så visst du behöver inte men jag kollar alltid i fyndhörnan för det är där dom hamnar som har varit ute till kund om dom inte ser ut att kunna säljas som nya för tyvärr finns det kunder som inte tar hand om varan dom ev ska behålla.

Själv provar jag varan så försiktigt jag kan om jag inte är säker på att jag ska behålla den när affären har öppet köp så dom kan sälja den sen till fullt pris men det är jag det.

Sen finns det vissa saker som man omöjligt kan se under tiden man provar utan visar sig efter ett tag. Jag tycker man ska kolla upp mer noggrant innan man köper nåt, hellre än att köpa nåt o returnera som nån annan stackare får betala fullpris för

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av olirc
Varför så otrevlig?

Är det otrevligt? Jag vill ha en ny dator när jag köper ny dator, inte en begagnad dator som någon som inte läser informationen vill ha längre.

Jag försöker inte vara otrevlig jag säger precis vad jag tycker, det blir svårare för butiken att sälja en beggad dator och nästkommande kund blir inte nöjd ifall han märker att datorn redan vart ute en vända.

Till Hans_Villius.
Oroa dig inte, jag byter inte forum för att du gillar att köpa beggade datorer för nypris.

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BaSii
Försäljaren sade att det skulle vara en återställningsavgift.

Men har haft kontakt med HPs support som bekräftat att defekter på datorn redan är kända fel och att det inte är något speciellt med min produkt. Och att lösningar på de problemen inte finns utan skall komma "så småningom".

Så nu har jag ett mail att luta mig mot där en support-tekniker säger att defekter på datorn är kända utan att jag har blivit informerad om dessa vid köpet, vilket borde ge mig fri rätt att lämna tillbaka den utan återställningsavgift och jag borde även få en ursäkt för att de slösat min tid genom att sälja defekt produkt och undanhållit information om dess fel och brister. Men jag skall återställa datorn nu själv ändå för att visa att jag inte bara vill jävlas med dem och utnyttja deras öppet köp. Hoppas jag blir väl bemött i butiken.

Hoppas du inte får igenom det, jag skulle inte vilja köpa din gamla dator för nypris.

Av SueCia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Klargplutte
Så in med 64 bits Vista så alla Svenssons med dålig datorvana får problem eller så enbart sälja datorer med 32 bitars processor (dom börjar bli ganska antika nu) och max 3gb ram , man kan ju fråga sig vem som vinner på att EG gör rätt i dina ögon.

Jag har själv aldrig använt 64bits Vista så jag visste inte ens att det uppstår problem med det OS:et. Visst det vore dumt att peta in antik hårdvara men det borde ändå framgå tydligare att det OS:et som finns inte stödjer datorns fulla prestanda utan då får man göra ett tillval för att få 64Bitars och använda datorns fulla kapacitet. Eller nåt liknande.