Inlägg

Inlägg som moloch har skrivit i forumet
Av moloch
Skrivet av p.lindblom:

Jag provade att skriva in "köp " i sökrutan:

http://oi67.tinypic.com/f9848.jpg

Tack, men hur ser jag att vilka som är mest populära?

Av moloch
Skrivet av davvarn:

Tack, det var vad jag jag letade efter. Men av någon anledning visas bara 25?

Av moloch

Google-sökningar

Hej! Är det någon som vet hur man hittar listan med de 100 mest populära sökningar på Google som innehåller "köp"? Dvs "köp bil", "köp cykel" osv.

Av moloch
Skrivet av andreas_dock:

Jag har en Zebra GK420DT som gör detta, med små etiketter.
Dock så kostar dem lite.

Har du färdiga grejer du vill ha printat så skicka PM till mig så kan jag skriva ut och skicka mot porto-kostnaden.

... meeeen, gissar att detta är något du vill ha uppdaterat med lite nya saker, då och då ?

Tack det var snällt. Problemet är att jag bor utomlands just nu så måste nog köpa etikettskrivare eller adressetiketter och köra med vanlig skrivare som jag har. Vilket blir mer kostandseffektivt om man behöver skriva ut t.ex 500-1000 etiketter per månad? Kollade priserna på etikettskrivare och det är stora prisskillnader. Det finns t.ex brother och dymos etikettskrivare som är mycket billigare än zebra som du har. Vad beror priserna på?

Av moloch

etiketter

Hej, kanske vet någon hur man kan göra små etiketter med bara text (översättning av ingredienser,användning,beskrivning) och klistra på produkter (kosmetik)? På ett lite proffsigt men prisvärt sätt? Tacksam för svar!

Av moloch
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jackeswe
Min far (som är elektriker sen många år tillbaka) tror att det beror på våran telefonledning till huset som inte är i topptrim kanske. Vad menar du med dåligt kopplade uttag? Min far har kopplat om så att det är första uttaget på telejacket o.s.v men är det något annat som vi kan missat? Börjar bli väldigt irriterad på att bli DC in game hela tiden.

Om du har provat med flera routrar(eller en mycket bra router) och ett PCI nätverkskort förutom moderkortets nätverkort men problemet finns kvar då är det bara modemet och ledningen kvar som man kan misstänka?

Av moloch

Re: Re: Frågor om internetkoppling

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jackeswe
Tjenare!

3. Är inte heller så duktig inom detta ämnet heller man kan meddela att jag har samma problem med samma modem och från samma leverantör. Det dör i typ 30 sek vilket är sjukt störande om man t.ex lirar Dota då man blir DC och inte hinner tillbaka. Ett tips är att inte koppla in din dator i modemet utan att dra en kabel från modem till en router och sen in i datorn då försvinner inte internet i lika många sekunder, för mig i alla fall.

2. Jag har testat båda och det funkar med båda för mig men vet inte om det är bättre med det ena eller de andra.

Jag får hitta en DGL 4100 router då jag hade en sån när jag brukade spela på nätet och det var sjukt stabilt och hade inga problem sen slutade jag spela och sålde bort den men det var fortfarande okej även utan den ett tag.Det är kanske lika bra att byta modemet också om det går

Av moloch

Frågor om internetkoppling

Jag har aldrig varit bra på nätverk,internetkoppling och sånt så har lite frågor om det viktigaste som kanske nån kunnig och snäll sweclockare kan besvara:
1.Hur kommer det sig att interna och externa nätverkskort heter Gbit medan bredbandsoperatörer levererar 8 Mbit,24 Mbit osv?
2.Ska man koppla en switch eller router till ett modem med inbyggd router med korsad eller rak kabel?
3.Vad kan man göra för att få stabilare koppling med tråd.Jag har alltid kört med modemet med inbyggd router som jag fick låna gratis från Bredbandsbolaget när jag tecknade abonnemanget.Tror det heter Xavi eller nåt sånt.Men ganska ofta så försvinner kopplingen för några sekunder hela tiden så det är jobbigt.Ska man eller kan man byta det mot ett tredjepartsmodem?

Tack för svaren!

Av moloch

Antec p180 mini är nog prisvärdast och skulle uppfylla dina krav men då får man köra med m-atx moderkort

Av moloch
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sergeant44
Om spelet är skickat så är det postens ansvar, inte Webbhallens. Troliga är väl att posten slarvat bort det nånstans på vägen, dom är fantastiskt duktiga på det.

Själv har jag skickat tusentals försändelser och inte en enda har kommit bort.Tur?

Av moloch
Citat:

Ursprungligen inskrivet av armind
Säljaren får ju tillbaks sina pengar ifall han krediterar sina avgifter som auktionen kostat ifall köparen drar sig ur efter vunnen auktion. Så du har betalat han onödiga pengar. Men visst du kanske inte ville ha dåligt omdöme så du gav bort 100-150 kr(lol?)? Har själv varit i samma sits fast där förklarade jag kreditering för säljaren och kom överens den vägen utan att lämna dåliga omdömen på varandra.

Kreditering(TRADERA)

Läs traderas regler innan du vräker ut dig saker som inte är sanna!

Och du har inte tänkt på att kanske säljaren inte kan starta om auktionen och inte heller lämna negativt omdöme eftersom han/hon riskerar få hämndomdöme?För att få avgifterna krediterade måste säljaren antingen lägga in annonsen igen eller lämna negativt omdöme på köparen annars blir det ingen kreditering av traderas sida

Av moloch

Den där killen lägger alltid upp påhittade varor på blocket,swecs,tradera osv och han döljer inget- skriver alltid sitt namn och vart han bor tom ger ut sitt personnummer.Sverige måste vara verkligen tryggt då han inte är rädd för nånting och har hållit på med att lura folk hur länge som helst

Av moloch
Citat:

Ursprungligen inskrivet av darrefreak
sånt här suger -.-

hata människor som gör sånthär...
det gör ju så att folk inte kommer lita på mig om jag tex säljer ett grafik kort och folk kommer tveka på att köpa det eller så vill dom ha det mot internet giro fuck den här scamm bögen

haha och det ska DU säga som bestämmer träff efter en massa mail och sms för att varken dyka upp eller höra av dig sen

Av moloch
Av moloch
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kalle_1
Vad var det du skulle köpa då??

Jag fick onda vibbar av en lirare så jag hotade med polisen så fick jag pengarna tillbaka... Dock inte som jag trodde utan i ett grönt kuvert från posten... Hur F**n tänker man när man skickar 1700 med ett vanligt brev utan avsändare??

Det var en q9300.Jag begärde hans nummer och adress innan jag betalar men latade mig för att ringa och kolla om det ens var hans nummer...kanske för att jag hade gjort många bra affärer här innan så tyckte inte det behövdes.Jag fick varken svar eller nåt paket från honom och såklart var det inte hans nummer och adress heller.Jag hotade honom flera gånger det hjälpte inte heller.Gemensamt för honom är att han alltid använder sig av helsvenska namn: Daniel Jakobsson,Robert Andersson,Per Larsson, sen smajlar han för mycket och misstänksamt i sina mejl och så bjuder han på frakten till sist.För min del har jag slutat med att nöja mig med att få endast nummer och adress utan att ringa sen är det bara internetgirot som gäller vid affär.Och så ska det uppringda numret finnas på eniro och matcha adressen.
Och tänk på att han kanske alltid är här inne och läser de här inläggen.Så det är ingen ide att tipsa här om vad man ska göra osv

Av moloch

Jag hade faktiskt varnat för "lykone" men ingen har läst det kanske :"
http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?threadid=8514...

Nu är det nya annonser som man ska akta sig för:
http://www.sweclockers.com/annons/?id=44371
http://www.sweclockers.com/annons/?id=44372

Antingen är det samma person eller flera som härjar och lurar folk här.Jag har själv blivit blåst på 1700kr för några veckor sen här på marknaden

Av moloch
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Likvid
har du läst mitt inlägg egentligen? man säger till köparen betala in frakten i förskott, om han skiter hämta paketet förlorar du inga pengar.

Internetgirot är inget bra alls för det är bara bra för köparen. köparen kan dra ut på tiden och inte godkänna bara för att testa prylen och sen säga att den inte uppfyllde kraven.

Köparen kan inte dra ut på tiden-efter 5 dagar sätts pengarna in på säljarens konto i vilket fall som helst

Av moloch
Citat:

Ursprungligen inskrivet av G4ban
en grym tanke slog mig! Att få polisen att "köpa" hans jävla tv! Så han försöker lura polisen å sånt blir ju hur kul som helst!

Problemet är att han redan vet om din ide för att han var här och läste.Han heter "lykone" här.Han lade upp annons på en q9300 och ville locka mig med internetgirot för att istället skicka nåt skräp som det hände dig.Jag kom på det redan innan jag läste din tråd och nu blev det bekräftat

Av moloch
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nino
Detta är ju helt jävla förjävligt.. finns det någon fond man kan skänka pengar till deras böter? Om det inte finns så kanske det är dax att starta en. Stödjer hellre deras verksamhet än dom pengarhungriga företagen som vill ruinera fattiga människor.

Är inte pengar till deras böter pengar till dom pengarhungriga företagen som vill ruinera fattiga människor?

Av moloch

Säkert för dyrt:)