Inlägg

Inlägg som nino har skrivit i forumet
Av nino

@Xete:

HDMI kablar klarar inte 144hz.

Du får köra med DisplayPort vilket jag inte förstår varför du inte gör?

Av nino
Skrivet av Golany:

Då är det nog som sagt processorn, verkar ju till och med som att Sweclockers nya i5a va flaskhals i deras test i lägre upplösningar.

Sitter och snackar med en polare och han kör med en 2600k med ett gtx1080 och ligger på stabila 120 fps i bf 1 så tror inte felet ligger i cpun

Av nino
Skrivet av Homerjs:

Tack Beror alldeles på hur mkt man kör med den osv men ca 10k i månaden ligger jag nog på. Service mellan 2,5-10k beroende på vad som ska göras. Detta är då inte hos Nissan men dit kör man ju inte bilen ändå

Gissar på JRM Okej, köpte du den från en bilfirma då?

Av nino

@Kujo: Det är väll öppet köp på dom? Packa ner snyggt, lämna tillbaka och köp för 999:- eller så ber du om att få mellanskillnaden om dom går med på det.

Av nino
Skrivet av Homerjs:

Kul att det finns en hel del bilintresse även här på Sweclockers. Den stora anledningen till att jag slutade hänga här för ca 7-8 år sedan var att mitt bilintresse tog över helt

Att jag är bilintresserad syns när man kikar i mitt garage

http://www1.garaget.org/gallery/images/82/81537/81537-3e657aea0549210f105aaf2482b55865_large.jpg

Grattis till en grym GTR..! Får man fråga vad du ligger på i månadskostnad för en sådan? Och vad ligger en vanlig service på cirka?

En sådan blir mitt nästa bilköp till sommaren

Av nino

2GB minne när telefoner börjar komma upp i 6GB? Snålt av apple.

Av nino
Av nino

@OgZer:

Blir det inte "Ja" då? den med tribal är ju gammal. Haha ja du fattar, man blir lite förvirrad

Av nino

Bara jag som blir lurad på frågan? Vilken är den nya loggan, för den med segel är ju gammal? Vilken menar ni Swec

Av nino

@andreas_dock:

Största annonsen på hela sweclockers.com

http://cdon.se/hemelektronik/asus/asus-radeon-r9-290x-4gb-dir...

Har aldrig haft problem med mina 280x i CF fö.

Av nino

Självklart kör du på 2x 290x asus kort som blir 5000:- just nu.

Av nino

WINAMP..... It Really Whips the Llama's Ass

Av nino
Skrivet av mrqaffe:

Det finns förlängningskablar till telefonerna som är försedda med knapparna för att manövrera telefonen om det är det du menar.
http://www.ebay.com/itm/Headphone-Adapter-w-Remote-Mic-Extens...

Nja ungefär det jag menar. Detta är ett gaming headset för datorer och jag vill kunna ändra volym och muta micen när jag spelar för att slippa göra det i windows.

Av nino

Fick tag på ett par beyerdynamic MMX300 till ett schysst pris. Dessa lurar har ingen volymkontroll eller mic mute knapp på sladden, kan man på något sätt göra så att man kan få dessa funktionerna med någon hörlursförstärkare eller liknande?

Förövrigt riktigt sköna lurar!

Mvh nino

Av nino

Får alltid timeout när jag pingar sweclockers.com i cmd, och ändå kommer jag in på sidan via webläsaren.

Av nino

Exakt samma problem för mig.
Ser att vi bor i samma stad så verkar vara ett problem i Göteborg. Sjukt jobbigt, bara att trycka på "svara"knappen tog ca 1 minut att ladda för mig.

Har testat Chrome,FF,IE med APB Ghostery mm. inget hjälper.

Av nino
Skrivet av Dalton Sleeper:

NetOnNet brukar ju inte vara något att hänga i granen, förmodligen bra mycket värre än Inet

Nu ska vi inte smutskasta Netonnet för att dom inte passar dig. Har bara bra erfarenhet av Netonnet. Bra priser och grym service. Jag köpte ett grafikkort där som inte fungerade som det skulle för inte så längesedan och det var bara att gå in i butiken och byta till ett nytt eller få pengarna tillbaka. Detta har varit samma för andra produkter jag har köpt, alltså inga problem med att byta till nytt där heller. Dom lagar alltså inte utan dom byter ut direkt. När jag har handlat från inet däremot så har dom skickat iväg vissa grejer på lagning, inte alltid men det har hänt. Båda affärerna är bra och har sina för och nackdelar men är absolut i toppklass när det gäller service jämfört med andra affärer.

Av nino

nexus 6 om inte htcs nyaste eller s6an är bättre

Av nino

Gillar inet, men denna gången tycker jag inte att dom förtjänar det. Netonnet har höjts myyyyycket i mina ögon med deras priser som slår det mesta just nu och en sjukt bra service.

Av nino
Skrivet av kronwalled:

Antar att de skall användas till gaming? I vilket fall, skulle själv säga köp ett par bra öppna (eller stängda) hörlurar och komplettera med en mic. Tror mig ha sett Audio Technica ATH-700 rekommenderade i såna sammanhang (spel).

Tack för svaret. Skulle helst vilja skippa en lös mic även fast jag vet att jag tjänar på det om jag köper hörlurar och mic för sig.

Skrivet av xtQ:

ICA sålde en kompetent platta för under 1000 kr nyligen. Minns att hårdvaran fick mig att dra på ögonbrynen och konstatera att det var billigt. Tror det var en Huawei Link+ 10".

Kan hända att ICA kör en till kampanj med den, det är väl det enda jag sett och kan rekommendera för din budget. Hoppas för din skull att de kör en runda till!

Tack för tipset. Den ligger på 1300:- just nu. Ska kolla lite recensioner på youtube.

Mer tips är uppskattat!