Inlägg

Inlägg som Bankai har skrivit i forumet
Av Bankai

Nej, finns nyttigare saker att spendera pengarna på, t ex kläder eller mat.

Av Bankai
Skrivet av Jygge:

Får hoppas att det fungera för dom sju år är nais.
Nog för att många byter efter tre år så håller mobilen ofta i 4 till 5 år vid normal användning.

Man får spendera sina pengar på precis vad man vill men jag kommer aldrig förstå mig på människor som köper en ny mobil varje år eller vartannat år. Det är en sak som den har gått i sönder eller om batteriet inte går att rädda, men annars känns det som man får samma sak, bara lite uppdaterat utseende och lite mer kräm under huven.

Av Bankai

Köper nya prylar den dagen jag inte kommer kunna spela mina spel i 60 fps. Det fina med PC är att man kan skruva ner inställningar, så man kommer långt med gammal hårdvara och spelen ser fortfarande helt okej ut på medium.

Av Bankai
Skrivet av ch1llone:

Det svåraste spelet som jag spelat sedan 2008 är att hitta ett enda bra spel. Det enda spelet jag hittade var Star Citizen och det dör man i av att hissarna försvinner under fötterna.

Ni som fyllt gubbe kan ju nämna vad för spel som ens utmanar er eller får er att tycka det är kul.

CS är kul när man är glad och pigg. Diablo 2:R är kul vid ladder reset i 1 vecka innan bottarna kommer. Star citizen är kul när hissarna fungerar.

Allt från Roguebook till Total War Warhammer 3. Släng in Hearts of Iron 4 och Civilization med.

Av Bankai

Blackwell kommer väl i år(slutet av året?) så dessa SUPER kort de släpper nu är verkligen super ointressanta.

Av Bankai

Att vi äntligen fick ett radhus i ett fint område och kan flytta om några månader. Men årets julbord var också riktigt fint, så svårt att välja.

Av Bankai

Frugan har redan det mesta så i år har jag köpt mest kläder, ett nytt ipad fodral och en penna. Till hunden blir det en leksak, lite gottepinnar, kläder och något godis.

Av Bankai

Om Sony kunde släppa alla deras spel dag 1 på PC så hade jag aldrig behövt köpa en konsol igen. Men PS5 är en fin maskin utan tvekan.

Av Bankai

Annonsen är avslutad

Av Bankai

Xbox Series X

Dags att göra mig av med min Series X då jag inte har så mycket tid att spela på den. Det är en svensk-såld series X där kablar, kontroll och kartong medföljer. Den är i fint skick. Rökfritt hem.

Kan skickas men går även bra att hämta i Lund.

Läs hela annonsen här

Av Bankai

Något PS5 spel och kanske season pass till Midnight Suns. Finns det någon bra sida där man kan se deals för digitala spel?

Av Bankai

Hemma så blir det antingen hemmagjord äppelkompott eller majonnäs(med ost). På kontoret så får det bli bregott eftersom jag inte klarar av att äta findus majonnäs.

Av Bankai

Drick och ät vad du vill, när du vill. Jag kör hårt på risgrynsgröt + saftsås nu på morgonen fram till 31 december.

Av Bankai

Om alla CoD kampanjer landar på Game Pass så är jag nöjd. Sen hoppas jag på massa perks till diverse Blizzard spel.

Av Bankai

Älskar att jobba hemifrån då jag får möjligheten att utföra ärenden som annars kan vara lite jobbiga att få in i ens schema. Sen är det även kul att få umgås med sin familj och man slipper bilköer, stress och töntig kontorskultur.

Av Bankai

Nu kanske jag är van vid CoD men jäklar vad segt spelet ser ut? Som om de rör sig i någon smet och även när han laddar om vapnet? Sist jag spelade CS var 1.6 men kommer inte ihåg att det var så segt? Kan ju vara minnet som spelar ett spratt dock.

Av Bankai

" Han pekar även på att det bara i Sverige väntas saknas tusentals spelutvecklare de kommande tio åren, med rådande tillväxttakt "
Jaså? Det var ju intressant. Idag är det halvt omöjligt att få jobb inom spelbranschen i Sverige, men då kanske man ska hålla ut några år till.

Av Bankai

Är sugen på att plocka upp en PSVR2 men i dessa ekonomiska tider så finns det viktigare saker att spendera pengar på(eller inte spendera).

Av Bankai

Började med en LG B6 och sitter idag på en CX som jag är supernöjd med. Datorskärmen är fortfarande en vanlig IPS, men där letar jag just nu efter någon bra mini-led(istället för OLED). Med tanke på hur jag använder datorn så känner jag att en OLED inte passar mig där.

Av Bankai

Jag tänker ju att man utnyttjar en AI för att frigöra tid så att människor kan fokusera på det viktiga och roliga, men det är ju en sån skev dröm som aldrig kommer slå igenom. Jag kan ju erkänna att jag använder AI själv, både i arbete och privat men mest för att jag ska kunna komma till de viktiga/roliga momenten.