Inlägg

Inlägg som Trött har skrivit i forumet
Av Trött
Skrivet av Bael:

Har du satt dom i minnesplats 2 & 4?

Givetvis hade jag ju inte gjort det, flyttade på dom och det funkade direkt. Hade inte en tanke på att jag hade satt minnena fel. Tack du räddade mig från att slita de sista få hårstråna jag har kvar på mitt huvud

Av Trött

Får ej datorn att starta med XMP aktiverat

Köpte för ca 2 månader sen ett Asus Strix Z490-H och en i9-10900K, hade ett par äldre minnen liggandes som jag tänkte använda tills jag kunde köpa nya vilket fungerade bra.
I fredags fick jag hem ett nytt kitt med 16GB Corsair Vengeance 3200Mhz (CMK16GX4M2B3200C16) vilka enligt Asus QVL lista ska fungera.
Men jag lyckas inte få igång datorn varken med XMP1 eller XMP2 profilen aktiverad.
Aktiverar jag någon av profilerna så startar datorn med svart skärm och sen startar den om ett antal gånger för att sen tvinga in mig i Bios och avaktivera profilen igen.
Jag har lagt in senaste Bios versionen men det hjälpte inte så all hjälp jag kan få med att lösa mitt lilla problem uppskattas.

Av Trött

Kör Unraid med Nextcloud och Plex för tillfället, tanken är väll att nån gång inom snar framtid prova på att köra en vm med passthrough på grafikkortet och se om det kan vara en hållbar lösning för gaming då jag vill dra ner på antalet burkar här står.

Av Trött

The Mule, mycket bra film av och med Clintan.

Av Trött
Skrivet av griid:

Vad menar du med att rekordet står sig idag, är det någon speciell kategori?
Landrekordet för motorcykel ligger nämligen över 600 km/h

Rekordet han satte är för motorcyklar med en cylindervolym på under 1000cc och det står sig än.

Av Trött

Där har man varit många gånger som lite eftersom att man är uppväxt i närheten.

Av Trött

@lejonkung:

Testade precis genom att lägga upp en test struktur likt det jag vill rensa ur men ditt script tar tyvärr bort rubb och stubb.

Av Trött

@lejonkung: Ja precis

Av Trött

@Mordekai:
Ja precis så menar jag. Tror också att det går att lösa via PowerShell men är inte heller så haj på det.

Av Trött

Jag undrar om inte Kodi är vad du letar efter.

Av Trött

Ta bort alla "tomma" mappar

Hej,

Söker efter ett sätt att på min server som kör Windows 10 att via Schemaläggaren eller liknande köra ett script eller program (om det finns vad jag söker) som söker igenom en specifik mapp efter tomma mappar och tar bort dem. Det ända kruxet är att jag vill att det ska ta bort de "tomma" mapparna även om det finns en undermapp med filer i mappen. Jag har själv hittat ett par lösningar med det verkar endast fungerar med tomma undermappar så nu vänder jag mig till er i hopp om att finna en lösning på mitt problem.

Av Trött

Tinkercad är gratis och väldigt enkelt att använda, vill du göra lite mer avancerade saker så kan jag rekommendera dig att kolla på Autodesk Fusion 360 som även är gratis för privatpersoner.

Av Trött
Skrivet av Soldierofwar1985:

Precis det jag ville höra! Har exakt samma problem som dig! Det blir till att köpa Infuse PRO.

Om jag köper det till min iPhone - måste jag köpa den igen till min iPad eller blir det gratis då det är samma konto?

Skickades från m.sweclockers.com

Du behöver bara köpa det till en av dina enheter om du kör samma konto.

Av Trött

Infuce Pro kommer fixa alla dina filer, kör det själv på iPhone, iPad och AppleTV. Hade själv mycket problem med att spela upp 4K material i Plex egna app, ofta stannade filmen och behövde buffra fast än att jag kör trådat mellan server och AppleTV men med Infuse är allt det ett minne blott. Så enligt mig är Infuse värt pengarna.

Av Trött

Kolink Rocket är ett väldigt litet och kompakt chassi. Perfekt storlek att ha på skrivbordet i min mening. Tjockleken på grafikkortet är något som kan ställa till det för en skulle jag tro, har ett Evga 1080 SC i min och där är inte mer än max 2mm mellan det och chassits sida.

Av Trött

https://i.imgur.com/UQPeaLW.jpg

Har haft denna Megane GT i ett år nu, mycket trevlig bil att pendla till och från jobbet med. Den svarta folien på huven försvann direkt efter köp.

Av Trött

Kör samma chassi och cpu dock med en Cryorig C7. Visst blir det varmt men tempen håller sig mellan 80-85c.

Av Trött

OSW SimuCube och ratten är sålt

Av Trött

Alla tre skärmarna, Oculus Rift och Sim Lab skärmstativet är sålt

Av Trött

@biusterone:

Skärmarna är troligtvis borta men stativet finns kvar.
Finns i Röstånga så ca 3mil från dig.