Inlägg

Inlägg som INCSlayer har skrivit i forumet
Av INCSlayer
Skrivet av Swedishchef_90:

Det kommer vara typ 10-20% bättre så det är inte värt det.
Vänta in 5000 eller 6000 serien istället och lägg undan pengarna tills dess på ett räntekonto 😁

jag vet vad det smarta alternativet är
men det kliar i fingrarna att uppgradera saker

Av INCSlayer

mitt 6900xt är ju fortfarande vettigt men det kliar lite i fingrarna att köpa grafikkort får se om 4070ti super är tillräckligt värt det pris och prestanda mässigt eller om jag väntar till 5000 serien. Har bestämt mig att sluta köpa dem riktigt "dyra" korten

Av INCSlayer

Var ute med en Polare som jag inte träffat på ett tag och vi passade på att hande lite lego och jag plockade upp denna som jag har funderat på ett längre tag lådan har lite skavanker men det kan man leva med:

Länk till galleri på den i bygg proccess:
Lego A-Frame House Galleri

Av INCSlayer

Wow Prisskillnad jag har en ASUS ROG Strix LC II 360 A-RGB som jag köpte i april då kostade den 1999kr. har även bytt ut alla fläktarna mot noctua fläktar så min är ju väldigt tyst

Av INCSlayer

varför kan jag inte bara få mer starcraft?

Av INCSlayer
Skrivet av nikwid:

Du glömde en nolla där va? Eller har du någon studentrabatt eller liknande?

nycklarna är version specifika inte lands eller språk specifika det är inga som helst problem att köpa billiga nycklar online och använda jag har gjort det i flera år. European "One Market" i sitt esse

Av INCSlayer
Skrivet av spacedebree:

Blir nog detsamma.

den ligger på min köp lista också

Av INCSlayer

1000/1000 med telia bas tv för 350kr förhandlat av hyresvärden (Balder)

Av INCSlayer

600gb? du kan ju köpa en månad av nästan vilken moln lagringstjänst som helst. Som exempel google tar 99kr i månaden för 2TB med utrymme så för en hunka så kan du ju lägga allting där temporärt

Av INCSlayer

Fractal Design 7 Compact.
Så slängde min röst på midi tower.
oklart hur stort ett mini tower är?

Av INCSlayer
Skrivet av ztenlund:

Apple har inga säkerhetshål. Det har jag läst på Internet.

det har jag också och allt på internet är sant *nods head sagely*

Av INCSlayer

Jag har gott om lego (tack till mamma som sparade allting inklusive alla instruktioner) dock är inget av mitt barndoms lego byggt just nu...
Dock som vuxen har man ju lite disponabel inkomst att spendera på lego länkarna går till album med byggandet i olika stadier.

Lego Discovery:

Lego Treehouse:

Lego Lighthouse:

Pyramid at Giza

jag är medveten om hur äcklig min Sweclockers musmatta är på bilderna den är numera tvättat och ren.

Av INCSlayer

Har android privat och iOS i jobbet båda har positiva och negativa sidor. Så hugget som stucket i mina ögon

Av INCSlayer
Skrivet av Luminous:

Det är lite av en hygienfaktor för mig, PC spel ska ha bra mus och tangentbordsstöd och konsoller ska spelas med kontroll.

Kalla mig larvig #pcmasterrace

Jag har både en dualsense och en xbox one controller men inga av konsolerna och spelar dem spelen som är "konsolspel" på tvn från min dator. Bättre prestanda och grafisk kvalitet och fortfarande handkontroll så det blir "som det var menat att upplevas"

Av INCSlayer
Skrivet av anders190:

Inget köp för mig men hoppas spelet håller högre kvalitet vid lansering än tidigare Sony-titlar. Den dag Ghost of Tsushima släpps vill jag inte ha en upprepning av framförallt Last of Us släppet.

får ändå säga och jag har köpt alla av dem senaste sony PC släppen utom Last of Us och med lite barnsjukdomar på Horizon: Zero Dawn som ju också var första "Stora" dem släppte till PC så har min erfarenhet varit extremt imponerad på deras portar.

Visst anledningen till att jag inte har köpt Last of Us är ju att den porten verkligen verkar ha skitit i det blå skåpet så där väntar jag på patcher och någon framtida rea innan jag plockar upp den. Steam Reviews senaste 30 dagarna verkar ju dock vara "Mostly Positive" så det verkar ju som att dem tuffar på åt rätt håll iallafall.

Jag vill ändå tro att det var ett undantagstillfälle men det lär vi ju märka på Release av Ratchet och Clank

Av INCSlayer

Keychron K3 med Svarta Brytare

Av INCSlayer
Skrivet av kolomakatita:

Brukar lägga mycket tid på att läsa på om vilken produkt som är bäst inom min budget, men AC-träsket känner jag att jag verkligen inte orkar med. Vill bara säkerställa att jag inte köper något som är skräp, eller att man får något mycket bättre för pengarna.

Är detta ett någorlunda vettigt köp tro?
https://www.inet.se/produkt/3302422/nedis-smartlife-luftkondi...
Inet skriver ju en ganska hög ljudnivå, men det står att det är max. Kan man förvänta sig att det är lägre? Eller kvittar det eftersom det är högljudd i alla fall?

Denna tror jag någon länkade till tidigare.
https://www.bygghemma.se/hus-och-bygg/varme-och-ventilation/l...
Polaris produkter verkar rätt billiga jämförelsevis, är de ändå okej eller är det skräp? Man tappar väl wifi-funktionen vilket tar emot lite men klart att det ska gå att leva utan.

Vill kyla sovrummet som i dagsläget är på ca 16 kvm, men kommer flytta efter sommaren till ett rum på 8 kvm. Vet dock inte hur länge jag blir kvar där så hade kunnat sluta med att jag om ett par år flyttar till en etta på 30 kvm, eller så.

Tacksam för råd

I princip så kan du räkna på att det kommer vara max volym när kompressorn är igång... och om när det kommer till portabel AC är igång så är i regeln kompressorn igång så du kommer ligga på max ljudnivå i princip hela tiden som ACn är igång.

Av INCSlayer
Skrivet av Swennis:

Synd att det inte finns portabla ac med 2vägs/slang att köpa i Sverige, fasen vad det hade gjort susen… både med kyleffekt och ljudnivå…
Är för ohändig att meka till nåt sånt bra och få det att se proffsigt gjort

alltså Amazon Tyskland har ju denna:
https://www.amazon.de/-/en/ARC-14S-Whynter-14/dp/B0028AYQDC/r...

om du vill spendera lite pengar DVS. Ingen anning om den är bra eller dålig

Av INCSlayer

1. Telia.
2. 1000/1000
3.

https://www.speedtest.net/result/14331250848.png

Wifi 6 är nice ändå

Av INCSlayer
Skrivet av svalle:

Ah, ok. Kabeln kommer in från lådan?

Ja om du följer länken så finns det bilder på TP-links hemsida på hur monteringen funkar den är egentligen gjort för att monteras på en vanlig "vägglåda" för när man drar kablar i väggen men jag bor i hyresrätt och vill därför inte ge mig på väggarna (också därför TVn inte är vägghängd)