Inlägg

Inlägg som Whiip har skrivit i forumet
Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TriPraX
Nej, men annars tycker jag det känns som en fungerande mp piratversion.

Och vissa spel är faktiskt värda att ha i fodral.

Fodral samlar damm och skivor kan gå sönder, använd Steam!

Av Whiip

Om du gillar Steam så köp, har själv gjort det. Funkar perfekt.

Av Whiip

Någon som vet hur man låser sin RPG på tracking-pil..grejen?

Av Whiip

Du kan inte använda 2x DVI + HDMI. Endast 2x DVI och 1 DP eller 1 DVI,1 HDMI och 1 DP funkar.

DP = DisplayPort

Av Whiip

2. Dom är inne på fulla servrar och visas därför inte eftersom att du har klickat i "Not full".

Citat:

Ursprungligen inskrivet av EyEr0n
Det bästa med BFBC2 är ju ändå detta:
Du kan stå 1 meter ifrån en kille och skjuta 30 skott i honom, utan att han dör.
Han skjuter ett skott på din örsnibb och du stendör direkt.

Lär dig spela vetja!

Av Whiip

Att ha MMB som push-to-talk känns jävligt osmart. Blir ju bara jobbigt att sikta och skjuta samtidigt som man ska ha ett finger på MMB. Vet inte vad du har för mus men om du inte har sidoknappar så får du helt enkelt byta push-to-talk-knapp.

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dakke
Alltså, köpte precis spelet. Helt sjukt, har dom seriöst missat att lägga till featuren att "unbinda" en knapp helt i spelet trotts 2 års utveckling + beta? Hur i helvette är det möjligt?

Jag blir så förbannad, jag vill inte ha middlemouse att hugga med kniven, men inte fan går det att unbinda den. Inte kan jag binda den till nån knapp på tgb heller för dom har nått skumt jävla meny system som endast tillåter binds på musen i den raden.

Nu måste jag dvs börja manuellt hacka spelet och leta config filer i systemkatalogerna för spelet för att unbinda en förbannad jävla knapp, och detta spelet släpptes 2010, inte 1990. Hur fan kan man missa något sådant?

Nån borde mörda deras QA team om det nu finns ett sådant (tvivlar)

/rant

Om jag minns rätt kunde man i betan "unbinda" med delete-knappen men det blev ett jäkla gnäll så dom tog bort det.

Jag har bindat kniven till F, inga problem alls, skit bakom spakarna för din del antar jag... Varför vill du unbinda? Om du inte använder knappen spelar det väl ingen roll vad den gör? Ge fan i att trycka påt bara.

Av Whiip

Aj, har dom helt missat att Ati har 5970? Kanske kommer ett GX2 iofs.

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TheSweede
fick ett mail från spelbutiken.se om att dom hade fått det framflyttat till den 5:e, om du sen dessutom kollar runt lite online så står det att release i europa är den 5.e medan USA har den 2:a och ryssland den 3:e...

Spelet lanseras i Sverige den 4:e men Spelbutiken verkar ha köpt in Europeiska varianter, som dom inte får sälja förrän den 5:e.

http://www.spelbutiken.se/catalog/product/61911-battlefield--...

Den släpps den 4:e.

Nä nu får Steam ta och köra igång en 10% rabattkampanj.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av LFX
verkar som att 4-pack def. kommer till steam men att det kommer ta lite mer tid :/
ett par veckor extra orkar man ju knappast vänta ...

http://twitter.com/L_Twin/status/9781428063
"@BSanbizzle 4 pack will happen but a couple of weeks after launch as it looks now."

4-pack def.???

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TeKGubben
Men det är ju inte EU som får pengarna, eller i tidigare fall som t ex intel och amd så fick inte EU pengarna utan AMD

Eftersom att det handlar om böter så är det EU som får pengarna. Intel fick betala både böter till EU och skadestånd till AMD men skadeståndet hade inget med EU att göra, om jag minns rätt.

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cimlite
Vadå? "The Way It's Meant To Be Played" garanterar ju bara att det fungerar felfritt på Nvidia, inte att det fungerar dåligt på ATI.

Nja, det är snarare där för att folk ska TRO att det fungerar bättre på Nvidia.

Av Whiip

Vad är grejen? Nvidia betalar EA ett par mille för att få ha sin logga på spelet samt stöd för deras 3D grejsimojs, inget mer. Det är inte första gången dom gör det.

Dice samarbetar med personal från både Ati och Nvidia för att optimera spelet för respektive grafikkort.

Döm inte ett spel p.g.a. betan, vänta på demon.

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av toffe
Jag är den som gillar teamplay där alla klasser samarbetar för att nå ett mål.

Som det är nu så främjar det inte teamplay. Nu kan vem som helst köra sitt egna race utan att behöva bry sig. Blir man skadad så drar man sig tillbaka nån minut för att sedan köra på.

Sant sant, men det finns ammo- och livboxar så man kan ju köra teamwork om man vill, livet stiger inte heller särskilt snabbt. Sen så har man inte alltid tillgång till spelare som är villiga att köra så, då är det ju bra att i.a.f. kunna köra som en lone-wolf.

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av toffe
Nu är jag ingen "P12" men jag funderar faktiskt på att avboka också. För att vänta och se på hur spelet kommer att bli i sin helhet. Spelet i sig är riktigt kul men jag kan inte hjälpa det, jag stör mig så fruktansvärt på att man får full hälsa genom att bara ta skydd en stund. Det är endast detta jag stör mig på men jag kan inte hjälpa det.

Du kan ju alltid spränga skyddet:]

Jag gillar då inte att behöva förlita mig till en viss klass för att fylla på med HP som i BF2, alla klasser som inte har med-pacs blir ju helt värdelösa.

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Draim
Det är en jävla BETA! Gud!

'

Tyvärr förstår inte folk det. Helt jävla otroligt egentligen, nästan synd om dom.

För EAs och andra företags bästa hoppas jag att dom skippar öppna betor i framtiden.

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av helmesjoe
Syftade mer på åldern och hur orelevant det är jämfört med BC2 men okay, my bad Mr.Lonely-guy! Tänkte också först och främst snabbt på AWP, men ja, Scout är ju lite fail.

Tro mig, detta handlar inget om skills. Vi kan gärna mötas i MW2 (Mår verkligen dåligt av att skryta men fann inget annat lämpligt svar).

Haha. Känner att jag gjorde dig lite upprörd med tanke på ditt aggressiva svar, ... Sen ser jag att du använder ordet noob ganska friskt så tänkte bara tillägga att det jag tar upp handlar absolut ingenting om mina skills, jag hade plockat dig vilken dag som helst (Sorry, var tvungen igen). Utan det handlar om känslan i ett spel, att JAG TYCKER realism (inte någon simulator som ARMA 2) är viktigt i spel som ska föreställa riktiga krig. Om jag ger dig ett spel där 105 skott krävs för att döda någon och du faktiskt lyckas döda någon, då måste det med andra ord innebär att du är sinnes bra? Dvs. 100 gånger bättre än alla andra noobs som spelar spel där 5 skott krävs? Jag hade ju själv sagt att ju färre skott som krävs ju bättre måste man vara.

Tänk såhär: Om två stycken får vars en pistol med endast ett skott som dom ska försöka skjuta varandra med, då anser iaf jag att den som lyckas (sett över x antal runder) är grymt skicklig. Att stå och peppra kan vem som helst, men äkta reflexer är när man rycker och träffar direkt. Så skippa snacket om "noobs" för de är bara pinsamt. Har jag läst dig rätt tror jag att du är en sådan person som sitter och skriker över att någon dödat dig med sniper, vilket kanske betyder att du är noob?

Du inser väl själv att om du kan döda någon med 1-2 skott, då kan du själv bli döda av 1-2 skott. Dvs. den med snabbast reflexer och träffsäkerhet vinner Då slipper man dessutom att alla springer rakt in i smeten och sprejar, för då dör man helt enkelt direkt. Kolla bara på HL2 modden Insurgency.

PS.
Svar som "Amen spela inte detta då, spela dina realistiska spel!" är helt orelevanta, för det är inte det diskussionen handlar om
DS.

Jag försöker verkligen förstå vad "diskussionen" på 3 inlägg handlar om men... den verkar ha gått från att du gnäller på BF:BC2, för att det är orealistiskt(vilket det ska vara), till att du förklarar vad som gör en spelare bra.

Rätta mig gärna.

Förövrigt är inte snabba reflexer och träffsäkerhet allt i alla fps-spel.

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av piddeman
vf fläkt =/?? kyl skitet med en passiv kylare

AMD måste kunna garantera att kortet inte överhettar, oavsett hur dåligt chassi OEM-tillverkare väljer.

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MarkSix
Med allt på lägsta och inte mer än 30fps så lär inga buggfixar och optimeringar ge en tillräcklig boost för att det skall vara spelbart.

Fel, eftersom att du har väldigt mycket sämre prestanda än vad du borde ha så är risken ganska stor att det är just en bugg, som säkert fixas så småningom.

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Obbe
Nu dingar man 80 och går och köper sina första epics på en gång.
Dingade nyss min rogue och 3 timmar senare hade jag bytt ut hälften av min gear till epics. Så enkelt har det blivit tyvärr.

Spelar det någon roll? Du lär ju byta ut dom epicsen ett antal ggr om du ska göra alla dungeons i spelet. Färgen är väl kanske inte allt.

Av Whiip
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Devil May Cry
Nog fan ska det grafikkortet jag köper klara av att pressas av ett benchmark oavsätt hur det är gjort. Att ATi är för snåla/lata att göra bättre kylning är ju bara trams.

Som att inte kunna maxa sin processor med linpack.

Problemet är snarare att folk kör med kass tredjepartskylning som inte klarar av att kyla något annat än kärnan. Detta va ett problem när 4000-serien kom eftersom att de flesta kylarna bara hade kylning för minnen + kärnan(tänk Zalmans kylare).