Inlägg

Inlägg som Pyoko har skrivit i forumet
Av Pyoko
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wooe
GT5 till PS3 levererat på disketter på 1,4 mb stycket vore ju något annars.

Ahh, the good old times:

"Please insert disk 2"

*skrt skrt skrt*

"Please insert disk 3"

*skrt skrt skrt*

25 minuter senare...

"Please insert disk 34"

*skrt skrt bzzt skrt bzzt bzzt skrt bzzzzzzzzzt*

"Read error, aborting..."

Nooooooooooooooo!!!!!

Av Pyoko

Du lär nog märka skillnad ändå som sagt. Sitter själv med ett 6600GT men fortfarande på en Athlon XP2000+. Långt ifrån optimalt, men F.E.A.R är ändå spelbart med rimliga inställningar (det mesta på medium i 1024x768).

Av Pyoko

Trång korridor, konstant slowmo, följa blodspår, det där ena stället i slutet kändes rätt mycket Max Payne.

Och måste hålla med om att AI:n är rätt bra, lyckades faktiskt bli lurad en gång. På stället där man möter de två första fienderna dödade jag den första och började sedan skjuta mot glaset till det lilla rummet som den andra fienden befinner sig i, och fortsatte att skjuta då jag såg att gubben hoppade ut. Efter att allt splitter och röken lagt sig gick jag fram och fick då ett par skott i tinningen. Tydligen hade gubben i all förstörelse lyckats hoppa tillbaka in i rummet utan att jag märkt det, gått ut genom dörren och gömt sig bakom lådan.

Finns det för övrigt något sätt att kolla fps eller liknande? Ska snart installera 77.77-drivrutinerna.

Av Pyoko

Köp Audigy 2 ZS eller åtminstone Audigy 2 Value, 373kr på shg.biz.

Av Pyoko

9500PRO var ett härligt kort som hängde med i många år, skulle antagligen fortfarande kört med det om det inte hade gått sönder.

Av Pyoko
Citat:

Ursprungligen inskrivet av p4zz
Ofan, vad krävs för att få ett sånt kort? Är det bara att springa ner till banken och tjöta?

Borde det vara. Har Nordea och skaffade ett sånt för några år sedan när jag fyllde 18, sa att jag ville ha ett Visa kopplat till personkontot och det var inga problem, en vecka senare fick jag kortet i brevlådan (var också gratis p.g.a. något studenterbjudande de hade).

Av Pyoko

7.1 är väl mest till för spel då det är där man har störst användning av de extra högtalarna. Antalet filmer med DTS-ES/DD-EX är väl än så länge ganska litet och jag vet inte riktigt hur bra det blir med att "upmixa" 5.1 till 7.1. Klart är dock att om man ska ha 7.1 är det i princip ett måste att skaffa ett vettigt ljudkort som Audigy 2 ZS.

Av Pyoko

Ordet "varva" tror jag härstammar från den gamla tiden (NES t. ex.) då man ofta inte riktigt kunde klara spelen till slut, utan att man efter kort "Grattis!" kastades tillbaka till första banan igen, ibland med något svårare svårighetsgrad för varje "varv".

Säger således mest att jag klarat ett spel om spelet tagit slut och varvat det om jag klarat ett spel på ovanstående sätt (vilket så gott som aldrig händer numera).

Av Pyoko

Sen får man väl också se det från andra hållet, alla är inte audiofiler eller har superhörsel, och vissa kanske har förhinder/anledning till att inte vilja skaka hela huset varje gång man vill se en film (andra familjemedlemmar t. ex.).

Själv har jag kollat lite på Creatives surround-system för runt 1000-lappen, 5.1 T5900 (~850kr) och 7.1 T7900 (~1050kr) och de verkar helt OK (om än med något klen bas) och rätt prisvärda enligt de flesta recensioner. Bland annat sweclockers recension av det snarlika T7700 och den här jämförelsen av några biligare 5.1-system med T5900.

Av Pyoko

Finns det inga vettiga och billiga utlandsbutiker som tar kort?

Av Pyoko
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jota_ernst
kan man köra det där systemet på ett 5.1 ljudkort?

Det borde man kunna göra, från vad det ser ut som på sweclockers-recensionen så har den samma antal kablar att koppla in (3) som ett 5.1-system.

Av Pyoko

Har ett Z-540 och det ser ut som om subben är exakt likadan i detta paket, så skulle tippa på ungefär 23x23x27 cm (höjd-bredd-djup).