Inlägg

Inlägg som Benke01 har skrivit i forumet
Av Benke01
Skrivet av Pamudas:

Vill bara förvarna för att DPJ har extremt skeva leveranstider just nu. De skriver på sin hemsida att leveranstiden är 1-5 vardagar och att allt finns i lager m.m. Men tar du en titt in på deras Trustpilot så ser du att det dröjer flera månader för andra.
Jag själv fick mitt (icke-premium) igår, men då fick jag ändå vänta ett par veckor innan det kom. Då har jag även försökt nå kundtjänst ett antal gånger både via telefon och mail utan något svar - ville nämligen avboka ordern för att köpa från någon annan istället. Men det gick såklart inte, har fortfarande inte fått svar på mailen heller och paketet kom faktiskt igår (Typ 2 dagar för leverans när det väl skickades, gick via Postnord och fick hämta på terminalen)

Det var ju illa! Det är ju en sak att ha långsamma leveranstider men om man medvetet skyltar med något annat och har en kundtjänst som inte svarar så sänker det ju förtroendet för det bolaget. ☹ Jag beställde iaf med faktura ifrån Klarna så ifall jag inte får något så borde jag alltid kunna vända mig till dem och avboka.

Kinnarps hade leverans på 6 veckor. Hur många veckor fick du vänta?

Av Benke01
Skrivet av jOOc:

Jag har dessa två bord ifrån DPJ
https://www.dpj.se/hoj-och-sankbart-skrivbord/5128-124188-hoj...
https://www.dpj.se/hoj-och-sankbart-skrivbord/4967-125223-di-...

Jag hade strul med leveransen som drog ut på tiden. Sen var instruktionerna kanske inte dom bästa, men inte så många komponenter att skruva ihop.

En sak att tänka på är sitthöjden. Jag köpte det dyrare till mig eftersom jag har 4 skärmar plus en laptop på mitt bord. Det andra köpte jag till min sambo, hon är ganska kort och klagade direkt om att hennes bord bara gick ner till 71,5cm medans mitt gick ner till 65cm. (Hon använder fotpedal i sitt jobb så med hennes höjd måste stolen ner till botten)

Men efter ca 6 månaders användning är vi båda nöja med borden.

Jag hade också tänkt att sikta på Premium-modellen. Visste inte minimum-nivån var sämre på Standard, bra att veta.
Lite dåliga instruktioner kan jag leva med då man skruvar ihop det bara en gång. 🙂 Men flera har sagt det så är förberedd. 😉 Blir att slå till på en! Tack för rekommendationerna!

Av Benke01
Skrivet av Thomas H:

Har detta skrivbord från DPJ sedan i somras, och än så länge är jag nöjd. Rejäl skiva om du vill skruva i det (jag hängde upp en relativt tung dator och kabelränna i det t.ex.). 12 års garanti känns också bra om motorn skulle gå sönder. Finns kanske lite småsaker att anmärka på, t.ex. var instruktionerna för att sätta ihop det inte helt klockrena som jag vill minnas, men med tanke på priset så finns inte mycket att klaga på.

Har dock hört att leverans kan vara lite si och så, speciellt om du bor i trapphus och inte har en dörr rakt mot gatan, vilket jag har. Fungerade bra för min del dock, men det väger inte nådigt mycket med alla delar. Trodde inte jag skulle få in bordsskivan på egen hand, men det gick till slut. Skulle dock klart rekommendera att du tar hjälp av någon vid både leveransen och monteringen.

Är du fortfarande nöjd med ditt skrivbord ifrån DPJ? Funderar starkt själv på att slå till på ett 180x80. 🙂

Av Benke01
Skrivet av Jonatan:

Jodå, jag är mycket nöjd. Känns mycket stabilare än de jag känt på på IKEA, och skulle verkligen inte vilja byta ner mig till en spånskiva. Gillar också funktionen att kunna spara höjdinställningar. Tänkte nog innan att det kändes ganska onödigt, men nu tycker jag dock det är väldigt smidigt. Det är ofta jag trycker på knappen för att switcha till stående/sittande i samband med att jag hämtar kaffe eller dylikt.

Kan tänka mig sparfunktionen är najs. 👍 Som i bilstolen ungefär antar jag. Det är stadigt ändå även att benen inte är centrerade?

Håller med om IKEA annars. Tycker de är för vingliga och ogillar de rundade hörnen. Det tråkiga med Flurry var kabeldragarhålen i vardera hörn. Behöver bara en och ha den i mitten. 🤔

Av Benke01
Skrivet av kwame:

Köp enbart stativet och köp en bänkskiva eller dyl istället, mycket snyggare och större valmöjlighet

Du menar större val(nöts)möjligheter? 😉 Du har säkerligen rätt i att det blir snyggare. Känner dock inte för besväret med kapa bänkskiva, slipa & lacka eller vad som nu krävs att få en bra finish. 🙂 Men man kan ju alltid göra det i framtiden ifall man tröttnar på införskaffad look.

Av Benke01

Ni som köpte DPJ-skrivbord - var det någon som tog en valnötsskiva? Var ni isf nöjda med hur det såg ut?

Av Benke01
Skrivet av Jonatan:

Det slutade med att jag igår beställde ett Jarvis från Fully (tack för tips @Jerkanftw). Det som avgjorde var att jag slipper krångla med att skaffa en separat bordsskiva + snabb leverans. Hade egentligen föredragit 70 cm djup, men kan leva med 80 cm (plus att "kontursågningen" väl kapar av några cm).

Jag funderar själv på att köpa ett bord ifrån DPJ. Kul att höra att folk verkar nöjda.

Vad tyckte du om bordet ifrån Fully?

Av Benke01

Nytt firmware till DI-624+

Ett nytt firmware, 2.08, har släppts idag för D-Links trådlösa router DI-624+ rev B och H (rev A vet jag inte om det är nytt också).

Jag ringde D-Link support för första gången igår för att få en lösning på att min 1 månaders gamla router tappar uppkopplingen titt som tätt. Enligt killen jag pratade med så skulle det nya firmware som skulle komma när som helst (idag) fixa det problemet.
Jag har nyligen installerat det så jag vet inte om det har löst mina problem men jag håller tummarna. Själv sitter jag med en rev H router.

För er med samma problem och revision berätta om det löste sig för er.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}