Permalänk
Medlem
Skrivet av Jonatan:

Jodå, jag är mycket nöjd. Känns mycket stabilare än de jag känt på på IKEA, och skulle verkligen inte vilja byta ner mig till en spånskiva. Gillar också funktionen att kunna spara höjdinställningar. Tänkte nog innan att det kändes ganska onödigt, men nu tycker jag dock det är väldigt smidigt. Det är ofta jag trycker på knappen för att switcha till stående/sittande i samband med att jag hämtar kaffe eller dylikt.

Kan tänka mig sparfunktionen är najs. 👍 Som i bilstolen ungefär antar jag. Det är stadigt ändå även att benen inte är centrerade?

Håller med om IKEA annars. Tycker de är för vingliga och ogillar de rundade hörnen. Det tråkiga med Flurry var kabeldragarhålen i vardera hörn. Behöver bara en och ha den i mitten. 🤔

Permalänk
Medlem
Skrivet av milhousehouten:

Jag har hört att DPJ ska vara bra men deras leveranstider är opålitliga enligt feedback på nätet.
Jag beställde själv ett skrivbord från dem som har blivit försenad, oklart när den anländer.
https://www.dpj.se/hoj-och-sankbart-skrivbord/5128-hoj-och-sa...

Du kanske ska kolla deras omdömmen innan du rekommenderar. Ser ut att vara ett riktigt skitföretag
https://se.trustpilot.com/review/dpj.se

Visa signatur

E2160 @ 3,2 , scyte infinity, p35 ds3, 4gb corsair 800mhz, Sapphire 5850 1gb. Intel x-25 V 40gb, 1x western digital black. /laptop amd x2 2.2ghz 3gb 5730.

Permalänk
Skrivet av Mäki:

Du kanske ska kolla deras omdömmen innan du rekommenderar. Ser ut att vara ett riktigt skitföretag
https://se.trustpilot.com/review/dpj.se

Jag kan bara utgå från mig själv, bordet jag beställde var försenat vilket jag tyckte var OK, de hörde av sig och bad om ursäkt för förseningen. Jag är nöjd över mitt bord efter flera månaders användning.
3,9 i betyg är väl helt godkänd som betyg?

Permalänk
Skrivet av Jonatan:

Har du fått skrivbordet? Funderar själv på samma skrivbord från DPJ.

Hur var kvaliteten (förutsatt att du fått det vid det här laget)? Undrar dels över hur skivan känns (tycker att skivorna på IKEAs "Bekant" känns lite plastiga), och dels om skrivbordet känns stabilt.

Att få en liten recension vore guld :)!

Jag har fått bordet och är jättenöjd. Har två skärmar med högtalara på bordet och den är stabil och bra. Jobbar hemifrån varje dag utan några problem.