Inlägg

Inlägg som Hucke har skrivit i forumet
Av Hucke

I Core system så följer det bara med en 360 och en kontroll med sladd.
I Premium så följer det med hd, hdkabel, trådlös kontroll, head set, Vanlig dosa för att skifta mellan filmer osv. Tror att det var allt. Själv har jag varigt på Digistore och har nu ett kvitto på att jag kommer att få min Premium edition D: Längtar som bara den

Av Hucke

Wee! inte för att jag tror att den klarar det som den borde göra pga. att den spökar lite men bara det fungerar och det är lite lagom snyggt så blir det bra. Jag får även låna F.E.A.R och Quake 4:D Jag kan ju inte klaga precis

Av Hucke

Men jag slår dig ganska hårt med ca 945p Jag fattar inte heller vad det kan vara. Nya derivrutiner till graffet men inte moderkortet och så.
Vad jag tror så är mitt nätagg för dåligt. 350W +12V 18A. Kanske är samma sak för dig?

Av Hucke

Jag ska få låna det av en kompis i veckan. Är det någon som vet vad man behöver för att köra det flytande på ganska höga inställningar? Vad tror ni att min dator kommer att klara?
Några kända buggar?

Av Hucke

945p (:o!)

AMD 64 3200+
1024mb ram
Gainward 6800LE @ 360/860 12x1,6
350W 18A 12V+

Av Hucke

Men det svarar inte så mycket på min fråga
Hur går det för er i spelen då? Kan ni köra t.ex HL2 på max? Det kan inte jag utan får dra ner på texturerna..Samma sak i alla nyare spel.

Av Hucke

Till detta kort finns det ingen extra strömkabel att sätta i. Den behöver bara en.
Det kan väl knappast bero på att den blir för varm? Den ligger på 74 grader eller något liknande. Det gör den även orginal.
Men när jag spalar t.ex F.E.A.R demot så går det att köra nästan allt på max. Ibland så laggar det sönder och ibland så flyter det på ganska bra.
När jag startar det med en inställning så kan det se ut som om allt är på low nästa gång jag startar det med samma inställningar. Men det har väl inte så mycket med det här att göra.

Av Hucke

Kollade lite i bios och det stog som Ni skrev att det skulle göra. Körde om testet och fick 928p! Har inte fått något svar från Gainward än men jag kanske skulle skicka ett till komplett där jag köpte den och fråga om det kan ha med Nätagget att göra...

Av Hucke

Senaste drivrutiner till grafikkortet. I bios har jag inte varigt och kollat. Men jag har för mig att allt stämmde. En kompis sa att det kanske var nätagget som spökade å att det fick för lite ström. Det är ett 350W. Köpte en hel dator från komplett så det borde ju fungera tycker man.
Jag har skickat ett mail till Gainward för att se vad dem säger.

Av Hucke

6800Le i 3dmark05

Jag testade nyss mitt Gainward 6800LE i 364/860 (12x1,6vp) i 3Dmark05 och fick en lite mindre chock. Jag fick 945p!!
Vet någon vad det kan vara för fel? Läste på internet om andra som fick mycket bättre än vad jag har lyckats fått?