Inlägg

Inlägg som Beno har skrivit i forumet
Av Beno

Erik vann den!

Av Beno

Helgestjernen vann den då!:)

Av Beno

Avslutar ikväll kl.20:00

Av Beno

Avslutar ikväll kl.20:00

Av Beno

Annonsören har avslutat denna annons.

Av Beno

slyclock vann den! Skickar ett pm!

Av Beno

Annonsören har avslutat denna annons.

Av Beno

Zotac GTX 1050 2GB

Säljer ett begagnat Zotac GTX 1050 2GB efter inköp av ny dator. Funkar som det ska och ser fräscht ut! Pris 300kr eller högstbjudande. Kan hämtas i Strängnäs eller skickas mot att köparen betalar frakt.

Läs hela annonsen här

Av Beno

Intel i5 7400 SR32W 3.00GHz

Begagnad processor, Intel i5 7400 3.00GHz, i bra skick säljes pga uppgradering. Pris 300kr eller högstbjudande. Kan hämtas i Strängnäs eller skickas mot att köparen betalar frakt.

Läs hela annonsen här

Av Beno

Låter budgivningen hålla på till torsdag kväll kl.20:00👍🏻

Av Beno

Intel i7 6700 3.4Ghz SR2L2

Begagnad processor, Intel i7 6700 3.4Ghz, i bra skick säljes pga uppgradering. Pris 500kr eller högstbjudande. Kan hämtas i Strängnäs eller skickas mot att köparen betalar frakt.

Läs hela annonsen här

Av Beno

Ser ut som du fick det Kevin! Skickar ett privat meddelande!

Av Beno

Många bud och folk som vill ha det snabbt! Så jag avslutar budgivning imorgon kl.21:00 så kan vinnaren hämta på söndag om det passar👍🏻 Annars skickar jag det på måndag eller ev. tisdag beroende på jobbet!👍🏻

Av Beno

MSI GeForce GTX 980ti

Säljer ett väl fungerande 980ti kort från MSI pga av inköp av nyare kort. Kortet är i mycket bra skick! Hämtas helst i Strängnäs, men kan skickas mot att köparen betalar frakten. Högst bud får det och jag startar budgivningen på 600kr!

Läs hela annonsen här

Av Beno

Asus ROG Phone II/Android/Telenor problem

Bytte från Iphone till Android när den nya Asus ROG Phone II släpptes och överlag är jag ganska nöjd trots en del bekymmer i och med bytet. Däremot har jag några problem som jag inte kunnat lösa trots kontakt med Telenor och dagar av sökande på nätet och forum. Tänkte kolla om det är någon här som har svar eller liknande problem?

1. Av någon anledning så kommer inte vissa sms fram när folk skickar till mig. T.ex. från min fru så kommer kanske 1 av 10 fram på en gång och något enstaka dyker upp två till tre dagar efter att hon skickat det. Kanske skönt iofs men det orsakar en hel del gnäll om att jag skiter i saker:( Jag använder Chomp som app efter att ha provat mig fram och de andra apparna gjorde ingen skillnad. Har dessutom kontaktat Telenor, som sagt, och dom startade om min sms service utan resultat. Väldigt irriterande problem eftersom jag vid flera tillfällen missat viktiga meddelande pga detta!
2. Många appar visar eller plingar inte vid notiser. Detta gäller de som jag ställt in för att tillåta notiser på. Vissa fortsätter att visa notis pricken även om jag öppnat och kollat i appen. De försvinner bara om jag stänger av och sedan sätter på notiserna för just den appen.

Jag har säkert fler saker som jag inte kommer ihåg förrän de händer igen. Någon som har haft samma problem och hittat någon lösning?

Av Beno
Av Beno

Game On LAN

9:e till 11:e februari kör vi ett LAN för ungdomar 10 till 17 år i Stallarholmen

http://go-lan.se/wp-content/uploads/2018/01/GoLan_Poster_Web.jpg

Mer info på www.go-lan.se

Av Beno
Skrivet av panpo98:

Har du kollat efter bättre drivrutiner mm på moderkortets hemsida?

Japp. Har flashat BIOS också. Idag skrev jag ett långt mail till ASUS så får vi se vad dom säger.

Tack för att ni tagit er tid också:)

Av Beno

Andra problemet löst!:))) Det var Nvidias NvStreamSvc som verkar ha spökat. Fick lite hjälp av grannen som jobbar med datorer. Använder inte någon stream och det var lite pill med att få bort det genom Cmd prompten. Men nu hoppar i alla fall allt igång som vanligt:)

Av Beno
Skrivet av panpo98:

För att utesluta allt i Windows så behöver man installera om allt. Installera 1 eller in lite grupp drivrutiner, program etc i taget och starta om innan du fortsätter med nästa så du vet exakt vad du la in om felet kommer tillbaka. Man kan också koppla ur alla nuvarande diskar medan man lånar/köper en disk som du testar att installerar om på.

Hur man flyttar Steam och Origin om man inte vill ladda ned allt igen.
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7418-YUBN...
http://www.overclock.net/t/1222388/guide-moving-reinstalling-...

Jag antar att du installerat om Windows mm EFTER att du byggde färdigt datorn. Gör man inte det så är det helt normalt att den buggar och är seg/långsammare än vad den borde vara.

Ok. Den är helt ny så jag installerade allt efter jag byggt ihop den. Hoppas slippa installera om för det tar ju sån j....a tid. Det första problemet har nog inget att göra med Windows och fanns där redan innan jag installerade WIndows.