Inlägg

Inlägg som KalleJ_old har skrivit i forumet
Av KalleJ_old

Shatteredcrystal.com är bra för att köpa nycklar online,vet ingen svensk sida dock.

Av KalleJ_old

http://www.wowbash.com/image-3711.html

Finns riktigt sköna minsann..

Av KalleJ_old

Någon som vet ifall Blizzard kan banna en för "economy violation" eller liknande ifall man lägger ut dryga 100 greater planar essence på en och samma gång?..känns ju lite som dom kan börja kolla in då jag varit online i princip 20h/dygn den senaste veckan och levlat upp en hunter

Av KalleJ_old
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Överkill
"creatade"

jaja,skapade då

Metric,

Tror det svarar i stil med
"Greetings,

In order to validate your account ownership, please provide us with the following details:

- A fax, scan or digital image of nationally recognised photo ID, such as passport or drivers license (please do not include public transport cards, library cards etc, as these are unsuitable for our needs).

and

- The last 4 numbers of the credit card you are using on this account or a picture of the game card used, if you use those."

Jag har varit tvungen att skicka in dessa varje gång jag behövt ändra något,kanske otur att jag fått en extra noga support gosse då.

Förresten,ifall du har FAX,så faxa in allt istället,de svarar inom 24h ifall de jobbar nästa dag,varför har jag ingen aning,men en vän till mig faxade in runt 22 en söndag kväll och fick sitt account på måndag morgon,medans jag fick vänta 2 veckor.

Så fax är att rekommendera!

Ursäkta svenskan också

EDIT: Detta har inte så mycket att göra med wow men men..

Har lagt in 200 spänn från mitt Swedbank internetkonto till kontot mitt Mastercard är bundet till (icabanken),måste jag vänta tills måndag eller är dom i mitt konto imorn tro?
Vill transfera min char så fort som möjligt,så i det syftet

Av KalleJ_old

Hej Metric!

För att verifiera att det är du som är första ägaren av kontot så måste du skicka:
allt detta är uppgifter som du skrev när du creatade kontot,du ska alltså skriva uppgifterna som du skrev när du creatade kontot!
Accountnamn:
För och Efternamn:
Adress:
Postnummer:
Ort:
Land:
Email nuvarande:
Ändra email till:
Secret Question och Svaret:

Skicka även bild på ditt körkort/pass på alla sorters vinklar.
Även ett gammalt gamecard som du använt på kortet _eller_ de 4 sista siffrorna på ett kreditkort du använt på sidan!

Skriv mailet till: WoWaccountreviewEU@blizzard.com

Du får nog svar inom 5-7 arbetsdagar.

Skriv som det är,att du längre inte har tillgång till din mail och därav vill byta.

Har själv varit i kontakt med blizzard flertal gånger , telefonsupporten hänvisar bara till email,så ingen idé att ringa ditt enligt mig.

Lycka till!

Av KalleJ_old
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gorian
Leta mer i BIOS.

Testa att dra ur HDDns IDE/SATA kabel, och se om datorn bootar från CD/DVD då.

EDIT: Om CD/DVD och HDDn är på samma IDE kabel så testa att jumpra CD/DVD till Master och HDDn till Slave.

Ett så idiotiskt fel jag gjorde,man var tvungen att ändra allt via + och - knappen,själv satt man där och tröck på enter och sedan piltangenterna..i vilket fall så är problemet fixat!

Tack!

Av KalleJ_old

Få igång en gammal hp

Tjo,hittade en gammal HP dator på vinden som jag hade tänkt komma över med till min syster,men när man startar datorn kommer HP märket,sen så kommer det snabbt till "Starta Datorn Vanligt",Senaste Fungerande inställningar osv,vad jag än trycker så blir det blåskärm,detta har hänt många gånger innan jag la upp den på vinden ,och det gick enkelt att lösa med en formatering..men jag sätter in XP skivan men cd:n vill inte boota,skall ju komma upp ett meddelande där det står "Tryck en tangent för att starta skivan" men detta gör det inte..checkat i bios med hittar ingen prioritet lista så cd läsaren ska läsa av på direkten,har även provat en cd:rom som jag vet fungerar till 100%..

angående blåskärm texten så är det något med boot_volume eller något liknande .
Så någon som har någon idè?

Av KalleJ_old

Kör Retri pally och shadow priest,2056 rating atm,healar ju naturligtvis när det behövs.

Shadow priest och affl warlock är jobbiga att möta.. : /

Av KalleJ_old
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RAC_Viking
Skriv ut spårningen på ett papper som du tar med till "posten". Där finns ett nummer så att de lätt hittar paketet.
De skriver då ut en avi som du får skriva på, och den som kommer med posten nästa dag kan du kasta.

Kan jag inte bara skriva ner kollinr:et och "Referens eller ordernr" ?,eftersom jag inte har tillgång till någon skrivare..

Av KalleJ_old

"eBrevsavisering" inget att oroa sig för?

Hej!
Mitt paket kom idag till det rätta stället och jag väntar en AVI som kommer imorgon (borde göra det),men när jag kollar på postens "Spåra brev & paket" så står det "Posten, eBrevsavisering har skickats till mottagaren",kommer det verkligen en AVI imorgon eller ?,eBrevsavisering låter mer som email avisering eller något liknande,beställde precis som vanligt och detta har inte stått någon gång,eftersom mitt serviceställe är lite tröga i huvudet så oroar jag mig för att jag är tvungen att hämta ut paketet via kollinr..

Av KalleJ_old

Ta ut batteriet,flytta "Jumpern" vänta 10-20sec,sätt in batteriet och flytta tillbaka jumpern,starta datorn.

Av KalleJ_old

Tack för svaren!,mer uppskattas naturligtvis.

Angående ränderna så finns det bara innan man kommit in i själva windows (hela delen innan man trycker på sin profil för att komma in i windows somsagt),men när jag är väl inne i XP så finns det inga ränder eller konstigheter.
Angående grafikkortet så lägger signalen av när jag försöker installera grafikkorts drivisarna,alltså bilden försvinner och skärmen bara blinkar som om den inte får någon signal , den hittar mitt grafikkort om jag kör : Enhetshanteraren sen högerklickar på Videostyrenhet (VGA-kombitabel) och sedan "Uppdatera drivrutin" sen sätter in grafikkorts drivis skivan så börjar den kopiera filerna,men sen på slutet blir skärmen svart och den får ingen signal,så tror ni grafikkortet är på g att ge upp helt?
För jag vill helst ej köpa ett sprillans nytt och sedan upptäcka att det inte är det som är problemet,men angående ränderna och de konstiga tecknen,är det grafikkortet tro?,där det står DFI Lanparty när datorn precis startas är full av ränder som går hela vägen ner från toppen,och när det sedan ska va svart är fullt med tecken som ">" .
När jag t ex skulle formatera via XP skivan så var det konstiga tecken istället för bokstäver ibland där det stod kanske "Accepterar du avtalet" ändrades till "kc<epterarj d>> <vtalet" (bara ett exempel,men så ni förstår).
All hjälp uppskattas!

Av KalleJ_old

Jobbigt problem,hjälp uppskattas.

Tjena,satt och lirade wow för någon vecka sedan och helt plötsligt började allt fryslagga,så jag startade om datorn och allt var som det skulle,förutom när jag startade wow igen,massor av grafikfel och fryslagg så jag inte kunde tabba ner till skrivbordet eller något.
I vilket fall så uppstog inget fryslagg eller något sådant när jag slö-surfa/kolla på filmer etc,detta har aldrig hänt mig någon gång och varför det händer nu har jag ingen aning om eftersom jag kört med samma "setup" i mer än 3 månader nu.
Kör med 2st O.S eftersom jag hade något problem med min förra XP installation som jag ej kommer ihåg just nu,så man får dvs välja XP eller Vista betan som jag kör/körde med,aja nu till det riktiga problemet,efter att jag stängt av datorn ett flertal gånger pga fryslagg genom "knappen på datorn" så har det uppstått STORA långa ränder genom skärmen som går upp och ner (tempsen på grafikkortet och allt var helt normala så jag tror knappast att ngt har brunnit),och fälten där det skall vara svart bakgrund (innan man kommit in i OS etc) är full med konstiga tecken,pga detta så hade jag tänkt att formatera för att få allt undan,formaterade disken C (har 2 partioner på 1 hdd:sk) men på installations rutan osv så var det fullt med konstiga ränder och tecken som jag inte vet var det kommer från , efter formateringen så är det fortfarande att jag kan välja mellan XP Pro (det jag installerade nu) och Vista betan,jag väljer XP Pro och börjar installera drivisarna och senare så är man ju tvungen att starta om datorn för att slutföra installationen av drivrutinerna,men här tar det stopp,den startar om och jag väljer XP Pro igen,men efter den laddat XP Pro så stängs skärmen ner,det ser precis ut som om datorn är på (musen och allt lyser osv),dock händer det inget med skärmen som står och blinkar,om jag väljer Senaste fungerande inställningar så kommer jag in i XP dock utan något installerat,om jag installerar drivisar igen så tar det stopp vid rebooten igen sen.
moderkortet är Dfi lanparty nf4 Ultra-D och processorn Opteron 146 (ej klockad eftersom jag resettat bios),grafikkort geforce 6800gt..

Skriver väldigt dåligt och har dåliga ordval men jag får hoppas att någon tar sin tid och hjälper mig eftersom jag börjat lessna på detta problemet.

Kan ladda upp bild på ränderna och de "konstiga tecknen" om det är till större hjälp.

Tackar i förväg för all sorts hjälp,har ej tillgång till annat hårdvara så att felsöka vore prio 1 men detta kan ju uteslutas .

Av KalleJ_old

Tjena,en ganska klurig fråga men går direkt på saken.

Om jag köper ett account från en kille som har bytt till sig den från orginal ägaren,alltså orginal ägaren byter med denna kille som senare säljer accountet till mig,och senare så tar orginal ägaren tillbaka kontot via Retrieve Password funktionen,kan jag då anmäla han som var orginal ägare av kontot fastän han inte vet om att den han bytte med har sålt kontot,inget kvitto eller något sådant har skrivits.

Av KalleJ_old

Har en liten fråga,sjunker honorn om man inte pvpar på någon dag,eller är den alltid desamma om man inte köper något?

Av KalleJ_old
Citat:

Ursprungligen inskrivet av badassShole
wtfck jag kommer inte in på nån server sen nya patchen o då snackar inte om dom som är ur funktion till kl 19!
den stannar på "RETRIEVING CHARACTER LIST" och trycker jag på cancel o försöker göra en ny gubbe så blir det error när jag trycker create..
nån med samma problem??

Ja,jag har fastnat på Retrieving Character List ja,spelar på Laughing Skull...gaaaah,blir så less på detta..

Av KalleJ_old
Citat:

Ursprungligen inskrivet av heande
Ring telia, de vet nog bäst: http://www.telia.se/privat/link.do?sl=teliase_kservice_kontak...
så ser du att de fortfarande har öppet

Tack,ringer nu,men supporten är sig samma,plats 46 kö:n : /

Av KalleJ_old

Räkning från telia,inte ens mitt nummer!?

Tjena,fick i förmiddags en räkning för mobil abonnemang eller vad hela skitet heter,står typ 'SMS tjänster - [belopp] ' osv,men i själva verket är de inte ens mitt telefon nummer,har aldrig haft de eller vet inte vem's det är..sökte på hitta.se och då kommer de upp mitt namn,hur eller varför vet jag inte..har provat ringt telefonnummret men då hör man bara autosvar som lyder 'detta telefon nummer går inte att nå just nu' eller något liknande,beloppet är 649:-,visst är de inte mycket,men varför ska jag betala någon räkning som inte tillhör mig.

Ska ringa telia's support imorgon eftersom de har troligen stängt nu,så vad tror ni?,kan de tvinga mig betala en räkning som inte ens är min?

Tack på förhand och ursäkta särskrivningar etc.

Av KalleJ_old
Citat:

Ursprungligen inskrivet av devel
Om du vill testa att bränna om med ett annat program rekomenderar jag ImgBurn, finns i tråden "Gratis är gott" testa de.

ok,tack!,har du testat det själv så du vet att de fungerar att boota ?
Är de några inställningar jag måste fixa först innan eller är de bara att bränna?

Av KalleJ_old

Xp skiva bootar ej

Tjena,går rakt på sak..

Min Xp Pro skiva gick sönder för några dagar sedan,så jag tog polarens och brände hans skiva,eftersom jag själv har en serial/cd-key från min andra skiva så är ju detta inte olagligt,men hursomhelst så brände jag över den med XP's vanliga kopierings funktion (högerklick,sen skicka till [Enheten])
Men sen när jag provar sätta in den i burken så bootar den inte utanför windows,sätter in skivan precis då datorn startat men den bootar inte somsagt,och jag HAR rätt inställningar i BIOS,tänkte att de är kopierings sättet som är konstigt,eller vad tror ni?
Vilket program borde jag bränna med för att den ska boota innan man kommit in i windows?

Ursäkta för stavfelen,dom är många som jag själv också vet,har brottom just nu så därav alla stavfel.

Tack i förhand!