Inlägg

Inlägg som willmans har skrivit i forumet
Av willmans

Jag använder ett 4.5 Ah blyacc från biltema och ett par mindre högtalare och det funkar ganska bra men inte om man ska spela på
partyvolym. Använd inte vanliga AA batterier, man kan inte spela högt utan att det distar.

Jag har haft riggen i en stor ryggsäck och man drog till sig blickar så visst får man volym men när man har party utomhus t.ex så behövs lite mer volym.

Av willmans

Ja en sådan skulle fungera. Den sladden finns nog att köpa i nästan alla datorbutiker/clasoholson/kjell o company.
Bara sladden är av den grövre typen och inte som en del tunna mussladdar så är det inga problem skulle jag tro.
Den sladden som går från nätadaptern till min externa hårddisk är inte grövre än den till mitt tangentbord.

Edit:
Kom på nu att bara 4 av stiften i kontakten till tgb/mus används och då kanske inte alla stiften i förlängningssladden är kopplade. Alla 6st behövs nämnligen.

Av willmans

Ett tips: Använd inte nätadaptern som länkades, den är ostabiliserad!Den ska inte användas till en hårddisk! Man kan inte heller använda ett motstånd för att sänka 12v till 5v för strömmen kommer att variera, det du behöver är en 5v spänningsregulator + fläns på den.

Kontakten du letar efter är en 6pol mini-din och finns att köpa på elfa, kommer nog att funka bra med power supplyn du hittade!

Av willmans

Enklast vore en fm-sändare men det blir inte högsta ljudkvalité

Av willmans

Hur stor är stöldrisken på den här datorn då? Skulle sova med den under kudden om jag hade en iaf...

Av willmans

Hade ett "dött"(artefakter) 9800 pro (helt igendammad fläns och fläkt). Dammsög och satte på AS5 men det var fortfarande artefakter i bilden. Tryckte på minnneskretsarna medans datorn var igång och såg att bilden ändrade sig. Det jag gjorde då var att bända och vrida på kortet så det knäckte lite. Funkar perfekt nu! Troligen var det lödningarna som börjat glappa efter alla temperaturomväxlingar/hög temperatur.

Av willmans

Kolla lite basic grejer som att grafikkortet sitter ordentligt i pci-e slotten (ta ut och montera igen) prova med en annan skärmsladd/skärm för att utesluta den. Glappet sitter antagligen i skärmsladden/kontakten.

Av willmans

Här har du kopplingschema och guide
http://www.ramsinks.com/ps2usb/

Av willmans

Fram med multimetern och mät spänningen från nätagget!

Av willmans

Gå in på enhetshanteraren och välj com-porten, ta egenskaper och välj sen Portinställningar. Klicka på avancerat så kan du välja comports-nummer.

Av willmans

BBB 100/10
6.5MB/s (ökade hela tiden) med antivirus av
4.3MB/s med antivirus på (nod32)

Av willmans

Sätt MSN 7.5 i kompatibilitetsläge för Windows 2000 så fungerar det. (tills vidare iaf)

Av willmans

Sätt MSN 7.5 i kompatibilitetsläge för Windows 2000 så fungerar det. (tills vidare iaf)

Av willmans

Vad var det för fel på tvn?

Av willmans

Du behöver en transistor som tål lite mer effekt som t.ex http://www.kjell.com/content/templates/shop_main_details.aspx...
(nr 90531 på kjell)

Av willmans

Grovsoprummet?

Av willmans

Har ni inte fått era ir-termometrar än? De funkar bra, har laserpekare inbyggd och backlight på lcd skärmen. Om den mäter rätt eller inte vet jag inte men mäter man på armen visar det 35 C vilket borde stämma. Drivs på ett 9volts batteri (följer inte med) och min låg löst i kuvertet med en kort manual. Helt klart värt priset.

Av willmans

GF4 MX420 kör ju med sdram och har inte stöd för ps 2.0? Kör med FX5200 om det har mer än 64MB, då är det iaf 128bitars buss på det.

Av willmans

Ett tips är att hämta en vcr eller annan "junk" från grovsoprummet och lära sig lite på. Se upp för lödröken bara, en fläkt i närheten är bra att ha.
Googla Soldering guide

Av willmans

Har du provat nätagget efter att det kortslöts? Det brukar vara automatsäkringar i aggen som resettas efter att man dragit ut kontakten, om du smällt den vanliga säkringen sitter den oftast nära el-kontakten och på kretskortet står det hur många ampere det ska vara.