Inlägg

Inlägg som Nefus har skrivit i forumet
Av Nefus

Jonas säger att P280 var ett bra chassi, det var riktigt bedövligt, jobbigt att bygga i, väldigt plasigt och min kusin som hade det bytte chassi för alla fötterna på chassit hade gått av. Ren skitkvalité.

Av Nefus

Med tanke på hur kvalitén varit dom senaste åren så är jag skeptisk

Av Nefus

@bsk!: Ja äntligen ska alla tvingas betala genom skatten

Av Nefus

@Granter: Kanske man vill sätta dit en fläktkontroller? 5,25 tums platserna har aldrig enbart varit avsedda för optiska enheter.

Av Nefus

@Lorault: Men längd är inte allt, någon som är av samma längd kan ha olika längd på armar, ben och kropp Bikester har många fina cyklar men bäst är att gå till cykel affär och prova en cykel med en viss ramstorlek så man inte köper grisen i säcken och hoppas på det bästa.

Av Nefus
Skrivet av ojz0r:

Blackberrys öde är inte riktigt likadant som Nokias.
Blackberry höll kvar vid sina fysiska tangentbord vilket blev dess fall.
Nokia satsade på fel operativsystem. Windows var dömt att misslyckas, de skulle gått all in i maemo.

Att Nokia gick i graven handlade snarare om att Microsoft planterade in en Trojansk häst kallad Stephen Elop

Av Nefus

Inget som tilltalar mig, varför släpper ingen ett aluminium chassi?

Av Nefus

Varför ska det vara så svårt att göra ordentliga chassin?

Av Nefus

Kan inte Lian Li satsa på riktiga chassin istället? Finns flera bra som dom bara tog bort efter varit tillgängliga i 2 år, så tragiskt att dom ödslar tid på sånt här skräp.

Av Nefus
Skrivet av Allihopa:

smaken är som baken,

https://i.imgflip.com/wkil4.jpg

Av Nefus

@blade80:

Såg vilka komponenter som användes fast valde en dyrare CPU och minne

https://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=edit&ShoppingLis...

Av Nefus

Är detta ett bra köp?

Tänkt köpa nya datorkomponenter nu efter att snart haft samma dator i 6 år. Vill väldigt gärna spela Project Cars på högsta inställningar. Värt att nämna är att jag har ett Antec P183 samt ett nätagg på 850watt

https://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=addCartToList&Sh...

http://oi67.tinypic.com/2ch9r8j.jpg

Är det värt att köpa eller finns det en annan nyare Intel processor som jag borde välja? Är det också värt att köpa DDR3 minnen eller ska jag välja DDR4? Jag undrar också om det är värt att köpa Nvidia GTX 980 eller om jag ska vänta på deras nästa serie som säkert snart släpps?

Av Nefus
Skrivet av Swedish Berserk:

Varför köpte man ens Nokia från början om man ändå bara ska dra ner på det?

För att plundra företaget på dess patent

Av Nefus

Hade tänkt köpa en appledator, får väl bli import från tyska Amazon.

Av Nefus

@Garderoben: Precis som Microsoft gjorde när Oblivion släpptes 2006, ta en titt på gameplay från 2005.

https://www.youtube.com/watch?v=de1M4Q_g2eg

Av Nefus

Hallå någon som vet hur man får Razer black widow att lysa upp? Enbart loggan lyser men inga tangenter.

Edit: kom på att jag inte har en version med lysande tangenter, finns tydligen 6 varianter av samma tangentbord. :@

Av Nefus

Apple dog med Steve Jobs, nu har Apple blivit ett företag som alla andra och bara följer strömmen. Allvarligt talat tycker jag det finns en gräns för hur stor en mobiltelefon kan vara, 3,5 tum är perfekt, jag har en Samsung Galaxy SII på 4,3 tum men blir alltid förbluffad hur skönare i handen en Iphone 4 ligger på 3,5 tum. Till skillnad mot racet med jättestora TV och Datorskärmar så är vi begränsade av storleken på våra händer och jag tycker det har gått för långt nu. Vill man ha något jättestort så skaffa en surfplatta, mobiltelefoner kallas mobila av en anledning, snart går vi väl tillbaka till 70-talet igen där dom bars som stora väskor.

Av Nefus

Att köpa Beats är ganska självklart då båda företagen spenderar mest energi på att göra produkterna snygga och sedan sätta överpris på dom.

Av Nefus

Lian Li har tyvärr hamnat på efterkälken dom senaste 8 åren, många av deras nuvarande chassin saknar saker som vi tar för givet och dom har helt vansinniga priser, vem betalar 4000kr för ett chassi? Cooler Master kan göra snygga chassin i Aluminium men tyvärr fokuserar dom enbart på deras plastiga styggelser.

Av Nefus
Skrivet av Marinlik:

Trodde faktiskt att det redan var så här. Finns väl förvisso ett antal tjänster där du redan betalar Svensk moms, tror man gör det på google play bland annat. Tycka vad man vill om momssatsen, men känns väl hyfsat vettigt att man betalar moms även på digitala köp. Många verkar vilja ha internet som någon typ av fristad där inga av de riktiga lagarna gäller, något jag inte riktigt förstår mig på. En såld vara är en såld vara, oavsätt om den säljs på internet eller i butik.

Anledningen till att folk hatar skatt kan ha att göra med att vi betalar så ofantligt mycket i skatt men har trots det världens sämsta vägar, skolor, äldreomsorg sjukvård etc. Du bör läsa boken "365 sätt att slösa med dina skattepengar"

http://www.adlibris.com/se/bok/365-satt-att-slosa-med-dina-sk...