Inlägg

Inlägg som pr00f har skrivit i forumet
Av pr00f
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ElyziuM
Spel jag bara får för mig att installera och köra om lite då och då är nog:
Full Throttle
Mafia
Grim Fandango
No One Lives Forver 1 & 2

Jag är nog mer addicted till att se om filmer igen.
Ser typ 1-3 filmer per dag, gamal eller ny spelar ingen roll.

Total annihilation
Final fantasy VII
Fallout 1 och 2
Diverse Snes spel
Grim fandango är ett spel jag spelade om och om igen, för längesen.
hur får du det att funka nu, min grafik är bara helkonstig när jag installerar det nu. Jag installerade patchen, men det enda det gjorde var att spelet inte krashade så fort jag pratade med någon. allt som är i 3d är helknasigt, ibland ser man inte ens det som ska vara i 3d. hur har du gjort ?

Av pr00f

Om någon har invite över så skicka gärna en till mig

todi1695@hotmail.com

Av pr00f

bump.

har samma problem =/

Av pr00f
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tjalve
Har säkert vart nån innan mig som skrivit det:
Final Fantasy VII (7)

oj shit hur fan kunde jag glömma!!! ff7 måste nog vara tidernas spel. spenderade många timmar framför det spelet, timmar jag egentligen skulle spenderat i skolan =/

Av pr00f

Quake 3 Arena Rocket Arena!!!

annars måste jag instämma med Ibis och henrikj82, fallout 1 och 2 är riktigt bra spel! fallout tactics var dock inte specielt bra dom tappa lite av 1:ans och 2.ans magi nånstans.

Av pr00f
Av pr00f

Logitech Ultra X media

HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Z OG

Av pr00f

oblivion, supreme commander, settler VI och guild wars

Av pr00f
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cloudburst
Ah allt med spelet är så nytt och massa okända faktorer. Vill ha kontrol över allt som jag hade i d2 där jag kunde varenda liten fakta.

Jag kör på en Templar (dream/defensive) efter att ha googlat lite och hittade nått forum (är lvl 17 tror jag). Jag maxade distoration wave för att få enkelt i början nu, men tänker ta bort de skill pointsen när den börjar bli svag.

Följer denna:

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Templar&master...

Finns det ingen sida liknande Arreat Summit (d2) för TQ? En bra sida med massa fakta och kanske alla items listade etc.

Måste bara lägga till att jag diggar spelkänslar. Riktigt fin grafik (realistisk men ändå animerad-känsla ala tf2) och ragdollfysik! Inga laddningar är grymt samt sköna animationer och bra kontroll. Tycker de gjort ett gediget jobb med spelet.

jag har använt mig av den här sidan http://www.gamebanshee.com/titanquest/

jag håller med för fullt.. jag slutade dock lira för att det blev fan aldrig populärt, för lite folk som spelade det..

Av pr00f
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cloudburst
Har precis köpt spelet (diablo-fan) så nu vill jag ha nått förslag på nån bra build. Jag hatar nämligen att bara spela och inte veta vad att satsa på etc. Vill helst ha någon mäktig char som kan döda många monster samtidigt.

om du har TQ Immortal Throne så rekommenderar jag harbinger (warrior/dream)

annars så är Conqueror riktigt cool (warrior/defender) båda klasserna gör massiv dmg.

en slayer är inte heller dålig (warrior/hunting)

jag har alla 3, men är mest nöjd med min harbinger, som utdelar sjuk dmg

Av pr00f
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hardware guy
Angående gadgets, den som håller koll på hårddiskarnas lediga utrymme sög musten ur min dator. Att radera ett inspelat program inifrån media center tog flera minuter.

för mig spelar det ingen roll vilken gadget jag har igång, min data blir skruvad vilket som.

Är det ingen som fått sitt ati kort att funka ordentligt med vista än ?

ATI X1600PRO, hittar inget som funkar ordenligt..

Av pr00f

drivrutiner till X1600PRO för VISTA

Är det någon som har lyckats få sitt ati 1600 att funka ordentligt med vista ? jag får grymma fps drops i quake3arena rocket arena. får en kritvit bild efter reboot. sen börjar datan lagga friskt efter 24 timmar.
kan inte ha gadgets igång, för då går processorn nästan hela tiden på 100. låter som att datorn bytit jobb till flygplanspropeller !!! hjälp snälla

specs:
cpu: Intel Pentium D, 2.81 GHz
mem: 1023 MB
gfx: Radeon X1600 Series

Av pr00f

hur får jag igång den här 3D funktionen ? är det aero den kallas ?

Av pr00f

hur är det med daemon och/eller alcohol, funkar det ?

Av pr00f

kan inte formatera !?

är lite noob av mig, så det kanske är nåt enkelt fel, vad vet jag. men iaf problemet är att jag inte kan formatera, jag stoppar i min xp skiva, startar om datan, när den startar upp igen, får jag frågan vill du boota från skiva press any key, jag trycker på alla knappar jag kan hitta inklusive på tv dosan, mobilen, musen, inget händer!!! kan det vara att det är mitt tangentbord som e knas, att jag måste hitta ett äldre lr liknande. har iaf ett logitech ultra x media desktop med usb. lr finns det nån annan lösning på problemet, nåt jag måste ställa in i bios ? har sattit att den ska loada enbart från cd-rom. men men, hoppas nån har nån lösning, behöver verkligen formatera. grejjen är den att en kompis har formaterat ett flertal gånger, med ett likadant tangentbord, därför jag e skeptisk mot den teorin, men vem vet, kanske är ett problem från moderkort till moderkort lr nåt. tack på förhand //kn44b

Av pr00f

jag slet ut prollen o hiva ut den genom fönstret, sen tog jag graffe kortet o kasta det så hårt jag orka i burken, sen gav jag bort resterande delar som funka. var datalös i 1 år tills jag skaffa ny för 2 mån sen. vart så trött på datajäveln, lacka ur hela tiden, så tillslut fick det vara nog. var skönt att vara utan data ett tag, hade inte lika många utbrott iaf. haha har tillomed fått klagomål från grannar som vaknat på natten i tron om att nån blir misshandlad i min lägenhet. var bara jag som spelade CS/RA3 ^^ men nu har jag inte samma problem längre, blir väldigt sällan sne, kan svära ibland.. slår inte på nåt.

Av pr00f

varkar som att många har problem med spelet. själv kan jag knappt lira det, laggar så förbannat, specielt när jag kör bil =/

specs> Moderkort : Gigabyte GA-945P-S3 Specs: Intel 945p express chipset, intel ich7, Dual Channel DDR2 RAM

Processor : Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2MB(1+1) FSB1066 Socket 775

Grafikkort : ATI Radeon X1600 Pro GV-RX16P256D-RH Specs : PCI-E, 256, DDR2, TV-ut

Ramminne : Twinmos DDR 1024Mb DDR400/PC3200

nån som vet varför det laggar ? har testat att sänka till lägsta, men det funkar endå inte =/ har aldrig haft ett liknade problem med nåt annat spel.

Av pr00f

har redan testat det. när man kör en problem sökning står det att den kanske inte erhåller rätt ip adress

Av pr00f

service pack 2 ? inga fel på kabeln, har testat den med andra datorn, vet ej om det kan vara porten, problemet uppstod efter en formatering, funkade perfekt innan.

Av pr00f

Problem med uppkopplingen

Har 2 datorer på en router, ena datorn kommer man åt internet på, andra gör man inte det, får bara ett felmeddelande där det står begränsad eller ingen anslutning. vet inte ens var jag ska börja felsöka, nån som har tips lr vet vad som kan vara fel. Har telia 0.5 mbit.