Inlägg

Inlägg som Kent har skrivit i forumet
Av Kent

*Tråd delvis rensad i enlighet med §1 (trivsel)*

Av Kent

Produkt: Nanoleaf Shapes startkit - Sonic Limited Edition Smartbelysning med 28+4L panel
Länk: https://www.elgiganten.se/product/hem-hushall-tradgard/belysn...
Kategori: Övrigt
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/#rparams=ss=nanoleaf%20sonic
Pris: 999kr

4x Triangle Light Panels, 28x Mini Triangle Light Panels.

Finns även som demo/beg. för 749:-

Edit: Slut

Av Kent

*Meningslöst tjafs raderat*

Av Kent

*Tråd rensad*

Ingen budgivning i skänkesannonser.

Av Kent

@Söderbäck @Nozomi Dags att gå vidare! (och återgå till topic).

Av Kent

***UPPMANING***

Vänligen låt bli att posta enbart Youtube-länkar som argument, utan skriv en kort och koncis summering av videon och använd sedan YT-länken som en källa. Helt orimligt att kräva övriga tråddeltagare ska titta på x-antal minuter/timmar lång video för att kunna fortsätta diskussionen.

Av Kent

*Tråd rensad*

Saklig priskritik är helt ok OM man jämför med något som faktiskt går att köpa. Vill man diskutera prissättningen av referens/FE-kort jämfört med eftermarknadskort är man välkommen att skapa en diskussionstråd i Nvida-forumdelen.

Av Kent
Skrivet av Antonvx1:

Okej black Ops 1 och 2 , euro truck simulator
Car for sale simulator, gas station simulator

Förtydligade rubriken åt dig (§3.1). Budget?

Av Kent

Sennheiser HD5 eller 6-serien är mycket komfortabla imo. Går ju att kombinera med ex. en modmic eller en fristående mikrofon. Måhända att det finns hörlurar som har bättre ljud, men just komforten är något jag värderar extra högt ifall man ska sitta länge med ett par lurar.

Av Kent
Skrivet av DaCriticalOne:

Hej!

Jag har kört med HyperX Cloud II (denna modell) i många år men ljudet har försvunnit / är glapp vid ena örat, vilket gör att det blir väldigt jobbigt att lyssna på musik / föra samtal med lurarna.

Jag använder hörlurarna uteslutande för jobb och musik, men har uppskattat då de har tråd (har ingen Bluetooth i mina stationära dator) och är komfortabla för lång tids användning.

Jag behöver nu införskaffa nya hörlurar / headset och har försökt kika på marknaden men känner mig väldigt lost. Någon som kan rekommendera några prisvärda / bra hörlurar eller headset som gör sig bra till en stationär dator, framförallt till jobb?

Tack på förhand!

Ska det vara öppna eller slutna sådana? Fördelen med öppna är ofta bättre komfort och lite mer luftigt ljud, nackdelen är att dämpningen är obefintlig vilket kan störa både dig och din omgivning. Budget?

Av Kent

@pv2b Ser ut som en Lenovo T530, fick använda mig av en "image enhancer that can bitmap" .

Av Kent

*Sidospår raderat (Svenska språkrådet osv)*

Av Kent

***Uppmaning***

Dags att tagga ner. Detta är ett diskussionsforum, dvs. man får tåla att andra inte håller med. Meningslöst tjafs och provocerande inlägg klarar vi oss utan (tagit bort en del sådana).

Av Kent

*Tråd rensad*

Observera att all handel hör hemma i marknaden. Tiggeri undanbedes.

Av Kent

*Sidospår raderat*

Av Kent
Skrivet av dealerovski:

Tråden är låst (min förutspåelse)

Japp.

Iom. att trådstarten saknar läs- och diskussionsvärde och många av inläggen håller en tråkig ton låser vi tråden i förebyggande syfte.

Av Kent

*Tråd rensad*

Tagit bort div. gnäll och off topic. Här diskuterar vi inlägg i Dagens fynd - tipstråden. Har ni synpunkter eller förslag går det bra att pm:a,m kontakta oss via kontaktformuläret eller skapa en tråd i feedback-forumdelen. Observera att alla tips hör hemma i Dagens fynd - tipstråden, dvs. diskussionstråden är inte till för mer tveksamma tips/icke-fynd.

Av Kent

*Tråd låst*

Vänligen fortsätt i UFOclockers-tråden

Av Kent

@johnnyfors *Trådar sammanfogade*

Jag har slagit ihop dina trådar då vi, av rättviseskäl, inte tillåter korspostning. Hojta till ifall du vill justera rubriken eller trådstarten.

Av Kent

*Tråd låst (missbruk av flera konton)*