Inlägg

Inlägg som max_b har skrivit i forumet
Av max_b

ps4 voice chat problem

Köpte igår asus RT-N66U router. Idag hackar och laggar min mic i PS4an. nat-type är på 2. Någon som har en lösning? har googlat detta ett antal timmar nu utan framgång! Tacksam för svar!

Av max_b

Svenska Battlefield 4 servrar!

Som rubrik lyder, lista gärna svenska servrar i denna tråd!

Av max_b

Fråga nummer två: Är de värt att överklocka mitt titan med stockfläkt? eller handlar de om så pass lite prestandalyft att man lika gärna hoppa att klocka?

Av max_b

Nybörjarguide klocka gtx TITAN

Hallåj! Har googlat runt lite angående att klocka ett asus gtx titan med stock kylare. Är helt värdelöst på när det kommer till överklockning och har aldrig tidigare gjort det. Min fråga är då följande:

Vad för inställningar i EVGA precision X kan jag använda till mitt TITAN för att kräma ut lite extra ur kortet utan att för den delen sabotera det på något sätt?

Nätagg: XFX ProSeries Core Edition 650W PSU
ATX 12V V2.31, 80 Plus Bronze, Standard, 2x 6pin
PCIe, 2x 6+2pin PCIe, 8x SATA

Jag har det luftigt med bra ventilation i lådan.
Resten av datorn ser ni i signaturen. Tacksam för lite hjälp!

Av max_b

Det löste sig. Hade med att jag inte hade "Nvidia High definiton audio" drivisar installerade. Högerklickade på "Den här datorn" -> Egenskaper -> Åtgärdscenter -> Felsökning och körde det helt enkelt.

Av max_b

Trodde detsamma, men har enbart den kabeln (dvi i datorn in i grafikkortet till hdmi som sitter i tvn) och det har funkat alldeles utmärkt tidigare. Läst någonstans att grafikkortet typ löser det. Mitt problem är tvn inte kommer upp bland ljudenheterna som de gjorde tidigare. Har även installerat om alla drivisar, båda modekortsljudkortets och det nya xonar ljudkortets.

Av max_b

DVI ljud PROBLEM, Hjälp!

Jag valde att köpa ett xonar gdx ljudkort. Innan jag installerade detta tog jag bort modekortets driverutiner för de integrerade ljudkortet (realtek). Installerade kortet samt dess drivrutiner. Mitt problem är att nu inte längre får ljudet att lira till tvn som är kopplad DVI -> hdmi. Har en Sony Bravia Tv och innan så ställdes ljudet om i sambad med att jag aktiverade tvn under nvidia bildskärminställningarna. Nu finns inte "Sony-TV" kvar som alternativ bland mina uppspelningsenheter. Allt är rättkopplat och under inställningarna hos nvidia under fliken digitaltljud står de klart och tydligt att tvn bör finnas som ett alternativ. Någon som har en aning om en lösning?

Av max_b

Beställde samma dator, 26 februari var bekräftat datum för att de skulle få in titan korten. Ringde och kollade och de verkade stämma, tror de hade ca 20 kort inne och när jag beställde var de 8a kvar. Skulle ringa nästa vecka och kolla att allt stämmer.

Av max_b

Skillnaden mellan dessa två Titanpaket?

Hej! Är inte superkunnig men vill ha en trevlig gamingdator nu till våren. Vore supersnällt om ni kunde hjälpa mig lite på vägen. Valet står mellan:

http://www.inet.se/produkt/1517096/taurus-overkill-gtx-titan-...
och
http://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=10753 (Är det värt att byta ut proccesorn mot denna: i7 3930K 3.2GHz ?)

Vad är för/nackdelar mellan de två systemen? Undrar även vilken av de två nämnda butikerna ni föredrar? (Bor i stockholm om de nu spelar någon roll)

Mvh

Av max_b

Allright! Tack för alla svar. Jag ville främst att ni lite mer kunniga kunde bekräfta att man får de man betalar för vilket verkar vara så i dett fall. Väntar nu bara på testerna från sweclockers på Titankortet. Tack för hjälpen!

mvh

Av max_b

Taurus Overkill GTX Titan, 20k

Hej! Har inte sådär superbra koll på själva bygget av en dator och vad som egentligen är prisvärt just nu.

Är sugen på denna: http://www.inet.se/produkt/1517096/taurus-overkill-gtx-titan-...

Tycker de känns rätt bekvämt att köpa en färdig, ihopplockad dator, frågan är bara om den är prisvärd? Eller rekomenderar ni en att bygga ihop något själv?

Mvh

Av max_b
Skrivet av LeVvE:

Det som gör det snyggt.

Enda "problemet" jag haft med Windows 8 är att jag har så mitt aktiva fönster är svart och det går knappt se namnet på fönstret, skulle va bra om det ändrade till vit text om man använder mörkare färger.
.

Undrar exakt samma sak, finns det någon lösning på detta ?

Av max_b

Jag har ingen dvd-rom på min dator, om jag köper spelet i fysisk form, kan jag enbart lösa in nyckeln och tanka ner det digitalt ?

Av max_b

SE HIT, väldigt udda CD/DVD-Rom problem!

Har ett väldigt udda problem med min dvd-rom. Den har fungerat alldeles utmärkt tills ca 2 veckor tillbaka. De är nämligen som så att den fysiska luckan, vägrar förbli stängd. Alltså, jag trycker på knappen på dvdromen för att stänga luckan, den rullar in, låter lite, för att sen åka ut igen. Detta gör de fysiskt omöjligt för mig att använda den då den hela tiden matas ut på detta underliga sett. Startar jag om datorn är det samma historia. Den åker in, windows startars om och så fort datorn gått förbi bios skärmen åker den ut, in och sen ut igen. Sökt runt lite men inte stött på någon som har detta problem.

tsstcorp cddvdw sh-s223f ata device. är namnet på romen..

Alla svar är supertacksamma!

Av max_b
Skrivet av Spaderkung:

Nej det har jag inte, dock så har jag hört att andra har problem. Har ni det?

Jag har samma problem, razer diamondback 3G utan razerprogramvara.

Av max_b

En av dessa fyra ska bli min, vilken dator väljer jag?

Hej! Hade tänkt att köpa mig en ny PC, Ingen värsting men någon som funkar lagom bra för att kunna lira Battlefield 3. Tänkte välja någon av dessa fyra.

http://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=10481

http://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=10490

http://www.dustinhome.se/dustin-pc-performance-xa60/product/5...

http://www.dustinhome.se/dustin-pc-performance-xa65/product/5...

Skulle ni veta något bättre för samma ca pris, är det bara att tipsa om denna. Då jag inte är så värst bra på datorer skulle en snabb nybörjarförklaring till varför jag just ska välja den datorn.

Hälsningar, Max

Av max_b
Citat:

Ursprungligen inskrivet av andnewman
Jag har laddat upp min font-katalog, men kommer ta bort den när jag känner att jag behöver utrymmet för annat. Har använt ZIP då jag inte ids installera WinRAR på denna tillfälliga och undermånliga burk.
http://web.comhem.se/andnewman/sweclockers/fonts.zip

Edit: Katalogen är från Vista Business.
Edit2: Att en bokstav i en URL ska göra så mkt

Funkade alldeles utmärkt för mig!

Tack för hjälpen (:

Av max_b

Har exakt samma problem, detta uppstog igår för mig. Skulle vara tacksam om någon som vet hur man löser detta förklarar hur man går till väga.

Av max_b

har ixakt samma problem, köpt min dator från datorbutiken.com och en kompis till mig har köpt samma dator men han har ej några problem. hoppas att någon kmr med en bra lösning i tråden

Av max_b

har samma problem blir tokig. skulle någon ge en ixakt länk till memtest och förklara hur man gör?