Inlägg

Inlägg som Ronnie60 har skrivit i forumet
Av Ronnie60

Sony RX100 och Canon G7x är ju säkra alternativ. Canon ger lite trevligare färger i autoläget i min mening. Filmar med Sony och Panasonic nu för tiden men fotar hellre med Canon.

Av Ronnie60

Day Z - sjukt beroende framkallande. Mycket att utforska till en början iaf. Hard Core på alla sätt.
World of Warships. Ett lugnare FPS spel. Ofta kallat the thinking mans action game. Rätt segt i början innan man bli duktig och låser upp starka skepp.

Av Ronnie60

Kolla in tex Skoda Superb. För 250k får du en fin med mycket utrustning. Och den är ju byggd på vw grejjer så kvaliten är bra.

Av Ronnie60
Skrivet av Poltergeister:

Jag har ingen möjlighet att pröva ett alternativt nätaggregat, då detta är mitt enda samt att det dessutom är guld stämplat vilket jag köpte i särskilt för att slippa diverse problem

Gold visar bara att aggregatet vid full funktion kan lämna viss procent av sin kapacitet över tid och har inget med kvalitet att göra.
Just Kollink är väl inget PSU jag själv hade köpt då jag anser att man inte ska snåla på just PSU.

Men till topic, om inte din hemmasnickrade kyllösning är felet (vilket det mycket väl kan vara, utan bilder och med en killgissning så kan det ju vara så att den bakre plåten kortsluter något då du uppenbarligen köpt fel kylare) så låter det som att PSU är problemet.

Av Ronnie60

1050ti kostar som bäst 1500kr de flesta 1700-2000kr. Det är sjukt mycket pengar för något som inte presterar bättre. Hade varit ett ok kort för som föregående redan sagt 1000kr max.

Av Ronnie60
Skrivet av Meantek:

Visst, precis som det finns folk på Youtube som inte sprider desinformation och dynga om exempelvis COVID-19 också.

Just den här stjärnan i fråga jämför en telefon i flight mode med en telefon som har ett SIM-kort installerat i ett rum där den inte får kontakt med nätet utan att köra den i flight mode. Därigenom boostar den upp antenneffekten och dödar batteritiden, och det "råkar" vara på Qualcomm-telefonen.

Sedan har flertalet medier använt det felaktiga testet som bas för en nyhet utan att verifiera metodiken. Anandtech var först med ett riktigt, rättvisande test.

Just han ja men att generalisera youtubers är fel. Finns media som gjort exakt samma sak om massor av saker. Man får själv ha ett visst mått logik och sållande vid alla recensioner och nyheter. Jag ser/läser aldrig bara en om jag ska köpa något. Jag kollar mängder och drar ett genomsnitt och beslutar mig efter det.

Av Ronnie60
Skrivet av Eckelhesten:

Varje år är det samma historia. Ändå köper suckers deras telefoner år efter år för dom är glansiga och har välvda skärmar.

Det är dags att inse att Samsung varit "bloatware, microlagg och massa tjänster som suger batteriet i bakgrunden" ända sen Galaxy S3.

Jag själv gjorde misstaget att köpa Samsung S6 och S8 efter att ha varit nöjd med S2an och S3an och har aldrig varit mer missnöjd över en s.k. flagship telefon. Samsung tillhör midrange sektionen och där är dom kanske prisvärda, men att betala skyhöga summor för deras flagshiptelefoner som nästan alltid har bekymmer, det är icke acceptabelt!

Ska du köra android: köp OnePlus

i övriga fall köp en iPhone

Ja för Apple har ju aldrig försämrat för sina kunder. Tex uppgraderingar som kraftigt försämrat prestanda. Tagit hutlösa pengar innan Samsung gjorde det? Säger inte att samsung gör rätt men de gör exakt samma sak som Apple gjort. Nja inte exakt då äpplet faktiskt kör samma hårdvara så vitt jag vet.

Av Ronnie60
Skrivet av Meantek:

"Nej, jag tror inte jag litar på den där institutionen som testat saker på ett seriöst sätt sedan 1997 där folk med doktorsexamen inom elektronik arbetar, den här snubben på Youtube har åsikter som bättre rättfärdigar mitt inköp för 16 000 kronor."

SKulle vilja påstå att många Youtubers gör seriösa tester så som LTT, Gamers Nexus etc. Bara för att personen inte jobbar på en stor redaktion betyder det inte att de inte kan recensera och faktiskt göra IRL tester på produkter.

Av Ronnie60

Det absolut sämsta med de nya modellerna är att de saknar 3,5mm uttag. Visst jag kan använda adapter MEN och det är ett stort MEN då är det en till liten pryl jag kan tappa bort. Sen är väl de rundade skärmsidorna dvs vad samsung i S7 kallade edge helt vedervärdiga. Dålig sense om man spelar något som använder kanterna till knappar.
Men framförallt avsaknaden av 3,5mm. Det roliga är ju att den extra funktionen sitter i billigare samsung lurar. Nästa telefon blir nog inte en samsung just pga 3,5 och då har jag kört på galaxy sedan S3

Av Ronnie60

En Yeti + en vettig arm för 750:-? DU är ju nästan dum om du väljer något annat då. Yeti:n är bra för pengarna den kostar. Finns ju en annledning att de flesta streamers som har en budget att hålla sig till kör Yeti.

Av Ronnie60

WD RED är ju trevliga lagringsdiskar

Av Ronnie60

Japp

Av Ronnie60

Lite som att köpa elektroniskt kuklås?

Av Ronnie60

I dagens läge där vi kan förutspå händelser och börser så är det ju underbart med en produkt som faktiskt tillför spänning!
Tänk att gå omkring på kontoret och undra om detta är dagen med stort D!?

Dagen då den enögde, Petter-Niklas, skinnflöjten hamnar i någon annans elektroniska ägo och man får leka Liam Neeson och fara land och rike runt i syfte att med våld och hotelser få tillbaka honom ( förmodligen lite mer surluktande än vanligt) ?

Sign me up for one!

Eller så kan man ju ta fram avbitar'n och klippa upp låset men jag gillar det ensidiga i Taken filmerna.

Av Ronnie60
Skrivet av Forbidden:

Fyfan att betala den summan för ett 3090 och så får man en blower fan

Men det är ju en TURBO EDITION! Lätt värt^^

Av Ronnie60

Gick ifrån en 24 platt till en 27 1800R curved och jag älskar den!Nästa skärm kommer att bli en ultrawide curved.

Av Ronnie60

DU har ju Sonys RX100 modeller som är bra sen har du Canon G7x mk1 och 2. Igentligen ingen stor skillnad gällande foto. Kör själv en G7x mk1 som resekamera och den överaskar.

Av Ronnie60

Prova ett annat program.

Av Ronnie60
Skrivet av sj6:

120hz har tydligen dålig panel och bara 250nits. Responsen är uppemot 30-35ms

Inget jag märkt av. Sofar så är jag kalasnöjd. Även gjort lite videoredigering.

Av Ronnie60

Är ruskigt nöjd med denna som jag köpte till frun.
https://www.elgiganten.se/product/gaming/laptop-gaming/203377...