Inlägg

Inlägg som Suljo har skrivit i forumet
Av Suljo
Skrivet av Wully:

Trevligt Har ni någon lokal i sverige eller sitter du i USA eller så?

jag sitter i Sverige.

Av Suljo
Skrivet av sirnicke:

Välkomna! Måste passa på och fråga: har planer på att utöka er närvaro på den svenska marknaden ytterligare? Skulle gärna se fler produkter från EVGA i fler butiker!

Självklart jobbar vi på att utöka vår närvaro, vi ser att fler och fler återförsäljare lista produkter men det tar sin tid. Vi samarbetar i dags läget med de flesta återförsäljare i Sverige och vi jobbar på att få igång de vi tyvärr inte har ett samarbete med

Av Suljo
Skrivet av Theposjo:

Välkomna!

Jag har tänkt att köpa erat EVGA SuperNOVA NEX650 Gold men datumet för att Inet ska få in det i lager flyttas hela tiden fram men jag hoppas att jag snart kommer kunna köpa det och att det är värt väntan

Hejsam,
Glada nyheter, vi har idag skickat till Inet både 650 & 750 PSU'er så du bör inom kort få din produkt.

Av Suljo
Skrivet av Superlight:

Välkommen. En snabb fråga jag ställer direkt: Varför säljer ni inte grafikkort för AMD? Detta är företaget om man vill ha de bästa garantierna om man ska köpa ett grafikkort iaf. Modda kortet hur du vill men man förlorar inte garantin.

EVGA har valt att endast sälja NVIDIA baserade grafikkkort, det har självklart både sina för och nackdelar. För EVGA är det är stor fördel eftersom vi i dagsläget är NVIDIA's största partner i USA och jobbar på att få samma position i Europa. Därför har vi valt att inte ha AMD baserade produkter i vårt sortiment, men vem vet om det ändras någon gång i framtiden.

Av Suljo

Vad EVGA står för... Ja det var en bra fråga och om jag ska vara helt ärlig så vet jag faktiskt ite man jag ska kolla upp det med vår ägare.

Av Suljo

EVGA [på engelska]

Observera att diskussionerna i denna tråd nu måste ske på engelska eftersom EVGA:s nya representanter inte talar svenska! /mod

Kära Sweclockare,

Som ett led i vår ökade närvaro på den svenska marknaden vill vi på EVGA nu ta nästa steg, genom att ta klivet in på Sweclockers forum. Vi ser fram emot och ta del av Era tankar och idéer, alla användare är välkomna med feedback, produktfrågor och allt EVGA-relaterat. Ingen fråga är för enkel eller för svår.

Med Vänliga Hälsningar,
Miro Novosel/EVGA

Av Suljo

Kanske det men tycker ändå det är konstigt att en sådan sak som Sweclockers Sommardator (säger inte att det bara är det) får AsRock kortet att vara på plats nr 1 i månader medan andra mer lända märken skiftar i rankingen.....

Av Suljo
Av Suljo

IvyBridge moderkort tävling på Inet

Av Suljo

Ivybridge överclockning

Mean Machine,ME4ME & Calathea benchar en Ivy Bridge CPU på ett MSI Z77A-GD65.

http://hwbot.org/newsflash/1694_msi_z77a_gd65__ivy_bridge_ext...

Av Suljo

Vilket eller vilka kriterier väger tyngst vid inköp av ett Z77 moderkort?

1: Kvalité
2: Recensioner
3: Ranking på prisjakt
4: Rykte bland forum användare
5: Kvalitetshistorik
6: Garantitid (ASUS 3 år, AsRock 3 år, Gigabyte 3 år & MSI 3 år)
7: Service & RMA procedur
• ASUS; återlämning till inköpsställe, därefter skickas produkten till distributören som i sin tur om möjligt testar produkten. Därefter görs en felanmälan och sedan returneras produkten till tillverkaren. Man bör ha i åtanke att distributörerna inte returnerar enstaka produkter utan oftast väntar med returen tills man har ett antal produkter att returnera. När produkten kommit till tillverkaren ska den återigen testas, denna gång av tillverkaren, innan en ny ersättningsprodukt skickas distributör. När detta är gjort informeras återförsäljaren som i sin tur därefter kontaktar kund och erbjuder ersättningsprodukten . Detta är en procedur på ca 1-2 veckor
• AsRock; återlämning till inköpsställe, därefter skickas produkten till distributören som i sin tur om möjligt testar produkten. Därefter görs en felanmälan och sedan returneras produkten till tillverkaren. Man bör ha i åtanke att distributörerna inte returnerar enstaka produkter utan oftast väntar med returen tills man har ett antal produkter att returnera. När produkten kommit till tillverkaren ska den återigen testas, denna gång av tillverkaren, innan en ny ersättningsprodukt skickas distributör. När detta är gjort informeras återförsäljaren som i sin tur därefter kontaktar kund och erbjuder ersättningsprodukten . Detta är en procedur på ca 1-2 veckor
• Gigabyte; återlämning till inköpsställe, därefter skickas produkten till distributören som i sin tur om möjligt testar produkten. Därefter görs en felanmälan och sedan returneras produkten till tillverkaren. Man bör ha i åtanke att distributörerna inte returnerar enstaka produkter utan oftast väntar med returen tills man har ett antal produkter att returnera. När produkten kommit till tillverkaren ska den återigen testas, denna gång av tillverkaren. Produkten lagas och returneras till distributör. Om produkten en går att laga så skickar tillverkaren en annan motsvarande produkt som man kunnat laga. Det blir en så kallad re-furbished produkt utan de tillbehör som vanligtvis finns med i en retail förpackning. När detta är gjort informeras återförsäljaren som i sin tur därefter kontaktar kund och erbjuder ersättningsprodukten . Detta är en procedur på ca 1-2 veckor
• MSI; återlämning till inköpsställe. Om återförsäljaren har samma produkt hemma kan man gå hem med en ny produkt samma dag. Skulle återförsäljaren inte ha produkten hemma så kan man som kund välja mellan att återförsäljaren beställer hem en ny eller så kan man få pengarna tillbaka.

PS! Med reservation på RMA & Service hanteringen ovan. Kan vara att inte allt stämmer helt 100%. Men det e de uppgifter jag fått fram.

Av Suljo
Av Suljo

Vilket Z77 moderkort skulle köpa??

Om Ni skulle köpa ett Z77 moderkort vilket skulle Ni då välja??

Tyvärr har jag inte listat alla modeller eller märken, om Ni skulle välja ett som inte finns med rösta då på övrigt.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Suljo
Skrivet av omarzum:

Tjena
Har du nån aning om när ovanstående kort börjar säljas? Inga affärer har den. . .

Vi skickade ut ett gäng i slutet av förra veckan till bland annat Inet & Komplett. Inga stora volymer dock så kanske du kanske ska vara snabb eller förbeställa.

Av Suljo
Skrivet av techg15:

Hej,
Jag undrar om ni kommer att släppa GTX680 lightning och när kommer det lanseras i så fall? Det skulle vara väldigt intressant att veta om man ska satsa på ett 7970 lightning eller vänta

GTX680 eller Radeon 7970 det ska du nog inte välja emellan pga av om vi kommer släppa en Lightning version av GTX680 eller inte. Som det ser ut idag så finns det planer på att lansera en Lightning version av GTX680 också men jag har tyvärr inget exakt datum. Ska försöka luska lite och återkomma till dig. En vild gissning från min sida är mitten på Maj månad.

Av Suljo
Skrivet av ScrewFearMe:

Tillsammans med D3 då skulle man kunna säga om det blir maj vad trevligt...
Jag kan knappt vänta

Ja det är en spännande och rolig vår vi har att se fram emot med bland annat både lansering av Kepler & Ivybridge produkter.

Av Suljo
Skrivet av meth00d:

Tjenare, har ni någon aning om ni släpper GTX 680 Twin Frozr,och om ni gör det vet du på ett ungefär när?
Skulle vara najs om man fick veta så kan man veta när man ska slå till på nytt graffekort

Hejsan,

N680GTX TwinFrozr kommer lanseras i April eller i början på maj månad.

Av Suljo

Jalle64 - Jo det är jag på min profil. Du frågade mig om jag jobbar på MSI eller Actebis och mitt svar är nej. Jag har jobbat på MSI fram tills Augusti förra året. Så jag gör inga undesökningar här och nu varken för MSI, ASUS eller Gigabyte.

Anledningen till att jag ställer så många frågor är att jag blev förvånad över att se så mycket negativt om MSI både under tiden jag var på MSI och fortafarande på väldigt många forum trådar och extremt mycket pro ASUS kommentarer.

Det är väldigt mycket:

1: "Har haft jävla massa problem med MSI mycket mer än ASUS eller Gigabyte." Faktum är att ASUS, Gigabyte & MSI ligger och snittar på ca 2% failure rate.
2: "MSI RMA suger ASUS är mycket bättre" Faktum är att MSI erbjuder bästa RMA hantering bland de tre tillverkarna.
3: "MSI använder skitkomponenter jämfört med både ASUS & Gigabyte" fast med Military Class så använder sig MSI enbart av högkvalitativa komponenter så det påståendet är ju heller inte sant.
4: "MSI hade skitprodukter tidigare och hade massor med problem" Jo det stämmer säkert men på senaste år så har man skärpt till sig och bygger endast kvalitets produkter.
5: Om nu så många har så stora problem med MSI och anser att det endast är skitproduketr hur kommer det sig att två av Nordens största PC-Byggare använder MSI i sin produktion?

Så jag undrar helt enkelt för min egen del vad är det som får så många att välja ASUS framför Gigabyte när deras påståenden är gansa så motsägelsefulla. Är det av gammal vana att ASUS är så inarbetat eller ligger det något annat bakom?

Av Suljo

Jalle 64 - Jobbar varken på MSI eller Actebis.

Av Suljo

jalle64 - jag jobbar inte på MSI