Inlägg

Inlägg som meklubba har skrivit i forumet
Av meklubba
Skrivet av TeamRocket:

Tycker han var en extremt bra vd. Det handlar inte om att de anställda skulle veta bättre i sakfrågor, utan att de anställda känner sig (om än ofrivilligt) manade att prestera mer.

Håller med. Tycker han verkar rätt bra och har gjort mycket roligt. Överdrivet att hålla på och sura över nån gammal chef man haft.

Av meklubba

Dashlane är en favorit. Har förstått att det är något dyrare än alternativen men kommer nog aldrig byta. Fungerar helt sömlöst och har alla funktioner jag behöver. Automatisk inloggning både på datorn och mobilen. Hjälper till vid registering, den auto-fill:ar allt och genererar säkra lösenord, ser till att jag aldrig använder samma. Håller koll på Darknet läckor. VPN ingår, även fast jag inte använder det mer än när jag vill fake:a position. Gillar det bara. Brukar sätta mig i mellandagarna och sortera upp allt. Ta bort sidor jag inte använder eller byta lösenord här och där. Ja... rekommenderar helt klart Dashlane!

Av meklubba

Inte testat men vet att det är kvalité och bra ljud
https://ultrasone.com/product/ultrasone-isar-wireless-headphones/]ULTRASONE ISAR WIRELESS
€199,00

Av meklubba
Skrivet av medbor:

Något dig för mig med CS när det blev steam och sköldar, splittrades till CZ, blev GO (men kändes då gammalt)…

Får väl se hur det ser ut om några månader när hypen landat, men för mig är hela konceptet CS lite gammalt. In med nya roller eller raketkastare eller random events och saker att hitta… det är bara så ’samma’

Håller med! CS har verkligen blivit gammalt och lite trist. Testade snabbt nu, inte mycket roligare än nån stelbent högvaktsavlösning. Synd! Ingen bazooka? Vi får hålla ut till 3:an. Skämt åsido förstår om det egentligen främst är riktat till e-sports proffs. Jag hoppar dock detta.

Av meklubba

Tror inte heller dyrare alltid är mycket bättre i sammanhanget. Att den kan vibrera snabbt är väl det viktigaste? Kör en Xiaomi T700, tycker den är snyggare än många rymdskepps liknande konkurrenter. Gillar den som tusan faktiskt. Den skakar, har timer, varnar om man trycker för hårt. Inget att klaga på.

Av meklubba

Vettigt

Av meklubba
Skrivet av Mattiiss:

Ja, tekniken var något helt galet att se då. Fysiken, ansikts-animationerna, glas och vatten shaders etc. Men tycker hela världen fortfarande har en skärpa och atmosfär man sällan ser på samma sätt. Ljuden är också otroliga. Det är så detaljrikt och omsorgsfullt gjort. Kommer alltid vara med på top 10. Fast sant, var inte alls lika impad av Alyx av någon anledning... Förstår om de väntar med HL3. Vet inte ens om ray-tracing är det som krävs för att lyckas blåsa liv i serien på samma sätt som 2:an.

Förövrigt skulle jag inte bli förvånad om den här modden lär dröja alternativt aldrig ens blir klar. Det var inte mycket de hade att visa upp hittills iaf. Den som lever få se

Av meklubba
Skrivet av Ozzed:

Du svarade väl under tiden som jag höll på att redigera inlägget, så inte konstigt att du inte såg det sista.

Ett ytterligare problem för dem är alltså nu att tidslinjen ser ut såhär:

1: Madision slutar

2: ett möte hålls kort därefter där Linus går igenom företagets policy och påminner om sätt man kan rapportera missförhållanden på

3. Madison (Med skydd av att LMG redan sitter i skiten och folk inte längre ser dem som ofelbara) berättar sin historia.

4: Linus Svarar: “I was in a state of shock reading through these allegations, plain and simple. They aren’t consistent with my recollections. They aren’t consistent with our internal processes. They aren’t consistent with our company values,” he said., vilket är svårt att tolka på något annat sätt än att hav säger sig inte ha känt till det hela.

5: Ljudklippet som tydligt visar att han kände till orsaken redan dagen efter att hon slutat läcker ut.

6: VD'n svarar We stand by our prior comments that it was shocking to see all of the allegations put forth by a former employee”
Vilket befäster att han bekräftar att ljudklippet skvalrar om kännedom om orsaken till att hon slutade, och det som är schackrande är alltså att hon berättat.

Fuck. Hoppar in här igen. Läste dina länkar i din signatur om argumentationsfel:

”Informella felslut är beroende av språket, vilket innebär att man förutom argumentets struktur också måste veta något om sammanhanget innan man kan utvärdera om argumentet är bra eller dåligt.”

Du vet INGENTING om sammanhanget utan spekulera fritt och försöker bygga en giltig argumentationsstruktur på de brödsmulor du girigt och illvilligt snappar upp på internet. Med det sagt kan du kan ha helt rätt. Men du kan också ha helt jävla fel. Haha. Trevlig helg!

Av meklubba
Skrivet av Tuxie:

Hon sa bara att någon anklagat honom för "inappropriate conduct", inte sexuellt. Gör ingen skillnad på det stora planet heller, oavsett så är man en fantastiskt naiv människa om man försöker skydda en person med en 'han verkade ju vettig' eller 'en så trevlig människa sexuellt trackasserar nog inte någon'. Det är *alltid* folk som gör det, oavsett, och vi borde ha lärt oss vid det här laget att en människa som gör den typen av sak är djävligt bra på att hålla en facad utåt.

Aa men fan vad sjukt. Linus är alltså ett as? Det är fastställt? Haha. Ne men så här håller man väl inte på? Sitter på kammaren och små skvallrar. Om han begått något brott ska han väl lagföras. Han har säkert vart en pissig chef utan erfarenhet och kunskap. Säkert. Men måste vara jobbigt att som utomstående inte ens kunna tänka sig att saker ska kunna bli bra för alla iblandade. Aja nu blev det debatt. Ni får köra vidare utan mig

Av meklubba
Skrivet av Nissling:

@meklubba: Möjligt att vi värderar saker och ting olika men för någon som har erfarenhet av dåliga arbetsförhållanden, trakasserier, mobbning, sexuella övergrepp bland en del annat så kan jag säga att jag har slösat bort alldeles för mycket tid och energi på att andra ska bättra sig. Jag drar i vart fall hellre än att stanna kvar vid den skutan.

Sak samma om läget bättrar sig efter något år eller två. Vid den tidpunkten har jag redan kommit tillräckligt långt ifrån dem i min karriär att det inte är värt att gå tillbaka.

Aa makes sense och är nog många gånger rätt sak att göra. Bara gå vidare. Jag tänker mer har svårt att se Linus som metoo predator han har alltid vart rätt rimlig och kämpat hårt för att lyckas. Hoppas företaget i stort kan lära sig av allt, och kanske till och med inspirera andra företag till att bli bättre.

Av meklubba
Skrivet av Sarato:

För att vända på frågan: Hade du velat komma tillbaka till en arbetsplats där du blivit utsatt för sexuella trakasserier, crunch-förhållanden med stress och en ledning som verbalt och via meddelanden skäller ut en?

Ja, om de ber om ursäkt, har en vilja att förbättra sig, förklarar, lyssnar och förstår. Man ska väl försöka lösa saker. Det värsta är väl motsatsen, låsta positioner, sura miner och tjafs. Jaja

Av meklubba
Skrivet av Sarato:

Varför skulle hon någonsin vilja komma tillbaka efter allt skit hon fick ta? Det är ju uppenbarligen ingen sund arbetsplats. Ett företag förtjänar bara bra arbetare om de faktiskt tar hand om sina arbetare, vilket LMG inte har gjort.

Nå vet inte. Är inte insatt i allt skvaller. Känns som en vuxen grej att göra. Det är väl människor på en arbetsplats. Lite som i Rederiet

Av meklubba

Nä fan. Jag resubscriba. Kan dom inte anställa den där Madison igen. Linus är ju ändå rätt skön och rolig.

Av meklubba

Inte helt insatt i alla detaljer men fan vad konstigt. Något är inte helt ärligt, annars hade inte allt bara blivit så här skumt. Hur mår han egentligen?
Avföljde kanalen för nån vecka sen bara på ren instinkt, det är sant. Har bara känts off.
Inte mycket för cancel culture och drev, men anledning är kanske också att han är rädd för att allt ska rasa även fast han kanske inte känner eller förstått att han gjort något fel. Vet inte. Men synd ändå...

Av meklubba
Skrivet av Kolsvart Katt:

Vinner AI eller inflation eller icke-demokratier är frågan. Man får vara relativt glad så länge läget är hyggligt helt enkelt

Jag tror på jesus. Det ordnar sig

Av meklubba

Är du en bot?

Alltså framtiden kommer vara så jävla sinnes

https://youtu.be/x0QkgAuEPbk?t=283

Av meklubba
Skrivet av andreas_dock:

<Uppladdad bildlänk>
<Uppladdad bildlänk>

Helt rätt! Spelar själv pokemon red på en gba sp ags 101

Av meklubba
Av meklubba
Skrivet av Dalton Sleeper:

Många på swec hör hemma på dagis och har ingen aning om hur varken spel eller grafikkort fungerar, det är svårt att nämna något utan att få mothugg liknande "köp en 4090 om du vill ha prestanda", "det är vad grafikkort kostar idag", "köp ett 3050 om du inte har råd", "spel idag är så dåligt optimerade" "lata/okompetenta spelutvecklare", "dåliga kodare", "bara vrida ner texturupplösningen så spelet ser ut som HL1".

Det är inte konstigt att det finns så många inlägg i tråden om att Swec har gått ner sig...

Bra att folk äntligen säger ifrån, det som händer är inte normalt och det kommer inte att bli bättre om folk fortsätter köpa skitkort till överpriser. 8GB var standard runt 2016, och även då var 192/256-bit minnesbussar rätt lite! Nvidia ser till att det finns flaskhalsar i 4k-serien, i form av minnesmängd samt minnesbuss, så pass att flera av korten reagerar negativt på en del av dagens spel. Detta för att du ska köpa de betydligt bättre och tokdyra korten (80/90), ev bli tvingad att byta till ett nyare kort efter ett till två år om du inte vill göra kraftiga avvägningar i bildkvalite som betydligt billigare kort klarar av.

Många på swec hör hemma på dagis och har ingen aning om hur varken spel eller en marknad fungerar, det är svårt att nämna något utan att få mothugg liknande. "8 GB var standard runt 2016", "256-bit minnesbuss flaskhalsar, buhu", "korten som finns reagerar negativt på dagens spel!!", "dom svinen vill bara tjäna massa pengar på (80/90)"

förlåt

Av meklubba

Tycker ChatGPT i sin nuvarande form mest krånglar till saker. En genväg som i praktiken blir en björntjänst. Tekniken är fascinerande men stör mig på hypen och resultatet är många gånger undermåligt trots att fölk presenterar det som övermänskligt. (Famous Last Words)