Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som Alumax har skrivit i forumet
Av Alumax

Annonsen är avslutad

Av Alumax

Allright, då stänger vi butiken.

Hör av mig i tur och ordning.

Av Alumax

Ledsen för segheten. Helgen gick till allt annat än det som var planen. Avslutar under morgondagen.

Av Alumax

Inno3D 4070 Super

Halloj.

Säljer mitt INNO3D 4070 Super. Körde det här ganska framgångsrikt på en 4K-skärm på test och inser att jag inte vill lämna 4K OLED bakom mig och därmed vill jag för framtiden tro att jag behöver lite mer minne. Det är köpt för någon månad sedan eller lite till kanske och igår kom mitt Ti Super och jag kommer köra vidare på det. Det var inte så att jag stötte på några hinder, jag var egentligen jävligt imponerad över vad det klarade av jämfört mot mitt gamla 1080.

Som sagt, skitnöjd med kortet, inga märkliga ljud för sig och går rätt tyst i mitt Louqe Ghost S1. Är ju ett äkta 2-slots kort och passar ju på lite fler ställen. Det är detta kortet.

Säljer till vem jag vill och när jag vill eller inte alls, ni vet det vanliga.

Kartong och emballage lämpligt för frakt finns kvar så för en gångs skulle tycker jag att det fungerar att skicka också, men köparen betalar förskott och frakt. Ser självklart helst att det hämtas, för att det är trevligare.

Vet inte riktigt hur det fungerar med garantier och grejer men skulle det strula hjälper jag självklart till som ursprunglig köpare om det skulle vara något mot Proshop där det är köpt.

Kör en liten budgivning och tänker inte dra på det länge. Accepterar självklart bud under utgångspriset för det är ju ändå marknaden som styr.

Läs hela annonsen här

Av Alumax

Annonsen är avslutad

Av Alumax

Annonsen är avslutad

Av Alumax

Såld på plats av köpare av skärm. Tack alla för visat intresse!

Av Alumax

Annonsen är avslutad

Av Alumax

Såld till Chris_123

Av Alumax

Går igenom från högsta nu. PM kommer.

Av Alumax

Då drar det ihop sig. Avslutar denna om några timmar.

Av Alumax

Logitech G560 RGB - högtalare och baslåda med LED-belysning

Har gått över helt till hörlurar nu så jag säljer iväg mitt G560.

Det är denna:
https://www.inet.se/produkt/6608314/logitech-g560-rgb

Budgivning börjar på 500. Låter denna ligga ett tag. Släpper den när marknaden har gett sin fingervisning om var priset bör ligga.
Säljer till vem jag vill eller inte alls. You know the drill.

Hämtas i Hisings Backa.

Läs hela annonsen här

Av Alumax

EVGA GeForce GTX 1080 8GB ACX3.0 FTW Hybrid

Utrensning is under way.

Här kommer ett gammalt 1080 som tjänat mig i mitt Ghost ett tag nu. Jag säljer denna utan fläkt. Jag sätter denna på upphämtning också för jag orkar inte stöka med frakt och ett icke godkänt emballage.

Budgivning från 800.

Som vanligt, jag säljer till vem jag vill eller inte alls om det skulle bli för mycket stök. Ligger uppe till söndag kväll tänker jag.

EDIT:
Skickar med en länk också så det går att få lite data.
https://www.inet.se/produkt/5402928/evga-geforce-gtx-1080-8gb-acx3-0-ftw-hybrid

Läs hela annonsen här

Av Alumax

Edit i annonsen: Kartongen finns alltså inte. Letade riktigt noga uppe på vinden men den finns tyvärr inte kvar. Extremt konfunderad men jag har väl slängt den utan att komma ihåg det helt enkelt. Sorry.

Av Alumax

ASUS ROG Swift PG348Q

EDIT: Jag hade inte kartongen. Var uppe på vinden och rotade och jag kan inte hitta den. Sorry!

En skärm som varit med ett tag nu och har några år på nacken. Jag bytte ut den mot en LG C3 nu och den är för stor för grabbens rum så det blir avsälj på denna.

Jag har allt som tillhör (tror jag), inklusive kartongen som jag kan packa ner den i men att skicka den är ju väldigt troligt inte ett dugg värt för frakten lär vara likvärdigt dyr som skärmen i det här fallet.

100hz, 21:9 3440x1440, IPS, lite lätt böjning, G-sync (som det enbart hette på den tiden).
G-sync fungerar enbart över DP och inte HDMI, likväl 100hz enbart över DP.

https://www.inet.se/produkt/2211663/asus-34-rog-swift-pg348q-ips-curved-g-sync

Kör lite budgivning för att få någon form av marknadspris. Är priset helt fel satt, påtala gärna. Tänker att jag låter den ligga till imorgon kväll eller så.

Och som vanligt, blir det för stökigt eller krångligt så vill jag påtala att jag kan välja att inte sälja alls eller till annan budgivare än högsta.

Hämtas i Hisings Backa.

Läs hela annonsen här

Av Alumax

Annonsen är avslutad

Av Alumax

Såld till @mikul

Av Alumax

Jag låter annonsen ligga kvar. När jag bestämde mig för att jag skickar ändå så går frakten på 118 spänn och det är inte värt jobbet för jag behöver skaffa emballage och greja med det när de sista buden kvar inkl frakt.

Vill någon hämta - absolut. Men jag vidhåller avhämtning. Sorry alla.

Av Alumax

Allright - jag bryter där. Jag hade egentligen inte tänkt skicka det men det verkar ju inte vara en endaste som faktiskt tänkt komma och hämta. Så jag tar mig igenom med PM tur och ordning i budnivå här.

Av Alumax

Jag tog bort tejpen på kabeln till hörlurarna och jag hade fel - kabeln som har eltejp är den som används till datorn-usb-ljudkortet-hörlurarna. Den behöver en bit krympslang om man inte vill fortsätta med eltejpen men kablarna ser hela ut så inga konstigheter där. Tog bort och kollade och det är en millimeter som är exponerad. Inget kritiskt med andra ord. Avslutar budgivningen om en stund