Inlägg

Inlägg som Aes har skrivit i forumet
Av Aes
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lundan
hehe finns många tester men det roliga är att den inte är såå mycket bättre än 9800pro kortet. Men bättre är den väl, Jag var sååå sugen på ett sånt men de blev ett 9800pro för att man ska ha råd me annat på sidan av å

Tycker du ska vara nöjd med det kortet. hf with gaming.

Okay. Det var skönt att höra iaf. Tänkte mest på om jag gjort bort mig när jag inte köpte snäppet bättre med 256 mb, fast jag har hört att videominnet inte ska vara så avgörande..

Tack för svar!

Av Aes

Gainward GeForce 6800 128MB DDR 2.8ns AGP, "Ultra/2100 Golden Sample"

Jo, jag undrar då om detta kort, Gainward GeForce 6800 128MB DDR 2.8ns AGP, "Ultra/2100 Golden Sample", är godkänt som bra med tanke på att jag beställt det nu då?

Ville ha 256 mb, dock fick jag betala så mkt mer.. det jag tänker på är prestandan på kortet, inte om det låter mkt eller så. Duger det bra tror ni?!

Mvh Rasmus

Av Aes

Vilket Geforce 6800?

Jag ska köpa ett nytt grafikkort samtidigt som jag köper ny processor (3200 mhz), moderkort och ram. Dessa två är det jag funderar på:

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=302123&view=detailed

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=302148&view=detailed

Då jag inte har jätte mkt pengar, så känns dom här ganska lagom när det gälle priset. Då är frågan, är de helt klart hyffsade?
Eller vet ni nåt annat till samma pris? Jag känner mig helt inställt på Geforce 6800 och Gainward kortet är jag mest inne på just nu..

Tacksam för svar!

Av Aes
Citat:

Har redan läst den tråden, dock tycker jag inte att det finns nåt bra svar där med tanke på att jag undrar om nyare drivrutiner också. aja, tack iaf

MvH Aes

Av Aes

Drivrutiner till Nividia Geforce 4 Ti 4600

Jo, jag tänkte höra om någon vet vilka den bästa drivrutien till detta kort är? (vad ni anser iaf)

Jag har kört med 40.72 ett bra tag, men idag så uppgraderade jag till 61.76. Vet ni om 61.76 är stabilt till detta grafikkort? Det finns bara en nyare detonator ute och det är 61.77, dock är inte den WHQL certifierad, skulle vara bra om någon kunde förklara vad det innebär.

Så, vad säger ni? Ska jag byta till en annan drivrutin eller köra med denna nyare?

(kan vara bra att tillägga att jag spelar en del datorspel ibland )

MvH Aes