Inlägg

Inlägg som milk^ har skrivit i forumet
Av milk^

Jag får ingen bild på skärmen med min nymonterade dator. Räcker inte nätaggregatet?

Köpte en ny data idag och monterade ihop den och skulle starta den men det kom ingen bild utan skärmdioden blinkade bara Komponenterna är ett Asus A8N-SLI moderkort med ett 6600GT PCI-E kort vilket duger prollen är en AMD 64 3000+,512 minne, 200 gb sata hdd,dvdbrännare och ett chassi med 350 W nätagg. Köpte även en 19" TFT. Har monterat allt följt manualen riktigt noga (är ny när det kommer till SLI). Finns en lite modul man kan flippa på och välja om man ska köra med Singel eller Dual card den testade jag på båda sidor men inget funka. Sen finns det ju som sagt 2 st PCI-e platser testade båda just in case men inget funka. hur ska ja gå till väga kan det vara fel på moderkortet lr graffe kortet. fabriksfel??? trodde från början att det kunde vara skärmen men testade den på min andra data och den funkade fint. tacksam för svar

PS kom på en sak kanske är nätagget som är för svagt?
mvh

Av milk^

varsågod, han kommer bli riktigt nöjd med den tro mig

Av milk^

jag har just den zalmanVF700 på mitt grafikkort och ja kan inget annat säga än att den är heelt underbar. kyler bra och är mkt tys. Har även den CPU kylaren som din pojkvän har och det matchar kanon. Zalman gör mkt bra grejer och sanna mina ord den lilla "skit" fläkten har mkt kraft i sig. rekomenderar den varmt.

PS dom minnes kylflänsar som medföljer gör sitt oxå.

Av milk^

satsa på ett 6800 LE vilket du kan pipemodda (finns många trådar om just detta). annars kan du spara o lägga till knapp en tusing (cirkus 600-700 kr) så får du ett 6800GT vilket är betydligt bättre än 6600 o 6800 korten.

Av milk^

på multipoker behöver du bara skapa ett account sen är det bara att logga in o välja "play money" i vänstra menyn o välja i vilken "stakes" du vill spela i. Sen är det bara att tuta o köra

Av milk^

1. 913N

2. Noll,Null,Zero

"Über" nöjd med skärmen faktikst. Tyvärr hinner jag inte sitta så mkt framför datan nu förtiden men det kommer till hösten/vintern.

Av milk^

Ultra utan tvenkan

Av milk^

ICum va bara tvungen hehehe

Av milk^

gaaaaaanska mkt för ett tangent bort enligt mig men det är riktigt hett..har t.o.m signat deras newsletter grej

Av milk^

fick inte winflash med verkade det som..gick igenom alla skivor jag fick med.. men funkar inte mitt förslag lr kommer något dåligt hänta min/kompisens data??

Av milk^

jag skulle valt ett 6800 GT känns stabilare enligt mig. ifs så kan du få tag i ett X800 billigare har jag för mig. men ja litar på nvidia och har alltid gjort det

Av milk^

angående volt modd.. ja kan ej voltmodda mitt kort för min diskett staion funkar ej..fel på moderkoret (orka fixxa) men iaf så ja tänkte om ja voltmoddar d i min kompis data o sen lägger tillbax koret i min data..kommer det att funka??

Av milk^

hjälp me voltmodd på mitt 6800 LE.. har ej fungerande diskettstation

hej
jag hade tänkt o voltmodda mitt 6800LE men min diskettstation funkar inte det är själva kontakten på moderkoret som är kass... så ja undrar om ja lägger mitt grafikkort i min kompis data voltmoddar den där fixxar hela bios grejen o hela kalaset på hans data o sedan sätter in mitt grafik kort i min data kommer voltmodden funka?? det borde det egentligen göra men man kan aldrig vara allt för försiktig så ja vågar inte chansa..

tacksam för svar

mvh

Av milk^
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sunnis
Okej, i karlstad kunde man inte få tag i 913N billigare än 3800kr så jag tänkte chansa o beställa en 913B på internet för 3800kr (vill inte ha döda pixlar). Men tillslut köpte jag den på elgiganten för 3400kr, prutade ner den från 4000! till 3400kr

hehe okeej bra jobbat 95 kr mindre än för min 913N då fan va nööjd jag är med mitt köp alltså

Citat:

Ursprungligen inskrivet av storstark
Många nya grafikkort kommer idag utan vga-utgång - adapter är ett faktum.

okej adapter..va spelar d för roll en adapter som sitter bak lixxom det är inte så att du ska kolla på den bakre delen av lådan hela tiden o störa dig på den..den kommer ju inte synas..men men alla har ju varsin åsikt.

förresten nån som vet ett deadpixel test proggy??

mvh

Av milk^
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sunnis
vad fick du ge för den om man får fråga?

ja fick ge 3495 för att vara exakt köpte den på intedata här nere i gbg orkade inte beställa från nån internet butik =)..hur mkt fick du ge för din

EDIT: Sittter me skärmen nu o e jättenöjd ska lira BF2 nu

thx för rådet är hel nöjd åter igen

Av milk^

perfekt!!! har precis kommit hem öppnade boxen i bilen till och med hahaha..montera o mekka nu fyfan va underbart vilken skönheet!!!

Av milk^

okeej tack för tipsen ska iväg o köpa den nu då

Av milk^

DVI eller VGA??

ska köpa en TFT skärm o jag hade problem att välja men nu har ja bestämt mig för att köpa en Samsung 19'' TFT 913 (som ja läst mkt om här på swec) fast nu till min fråga som gör mig lite förrvirrad: är det värt att lägga några hundra lappar för att få dvi utgång lr kan man nöjja sig med VGA o spara lr lägga ut de pengar på annat tillbehör till datan???

tack på förhand

mvh

Av milk^

hur mkt viill du ha för kortet då?? är intresserad som sagt....

Av milk^

On Top:ja vet faktikst inte

OFF Top: va ska du göra me ditt ULTRA då? intresserad av att köpa om du ska sälja det dvs