Inlägg

Inlägg som AcidStorm har skrivit i forumet
Av AcidStorm

Enda jag kan komma att tänka på är Necrodome

Av AcidStorm
Skrivet av Powerjimmy:

Då skulle jag rekomendera att följa länken m4gnify postade. CFW måste du ha först. Har du en firmware nivå på max 3.56 är det bara att ladda via USB-sticka, annars blir det lite mer avancerat.. Men som sagt, länken förklarar allt.

Av AcidStorm

Har du lagt in custom firmware först? Annars blir det svårt att få in Multiman.

Av AcidStorm
Skrivet av Oegat:

Menar du att Arga Tanten skulle ha kunnat få för sig (och ha styrkan som krävs för) att knuffa ut @hellmix i biltrafiken som straff?

Fenomenet att folk inte kollar ett par inlägg bakåt vad inläggen de svarar på handlar om, innan de skriver, är värt ett separat gnäll...

Är väl kanske lite gnäll från min sida, men ibland tycker jag fan att det borde hända. Cyklister i den här stan är fanimej helt jävla pantade och borde plockas ner på jorden..

Av AcidStorm
Skrivet av hellmix:

För skulle du läst vidare så skrev jag i slutet att jag säkert inte får cykla där men är inte säker eftersom DET FINNS INGA SKYLTAR OCH SNÖ DÖLJER MARKERINGAR

Ge fan i att cykla där då? Vad har du att vinna på att ha rätt? En bra känsla när du agerar kylarprydnad på huven av en tvåtons passat?

Av AcidStorm
Skrivet av Navicula:

Slovenska Cockta är himmelskt god men den finns inte här i Finland. Har för mig att svenska Plivit Trade beställer in dem, men vart är en annan historia. Vet någon vänlig själ om jag kan köpa cockta i stockholm eller norrtälje?

Vet inte gällande Norrtälje, men har sett den på diverse ICA Maxi, City Gross och mindre butiker runt om i Stockholm så borde nog finnas där med tycker jag! Brukar stå i "Världens mat"-sektionerna på ICA.

Av AcidStorm

>Ost
>Marmelad
>Välj en

Av AcidStorm
Av AcidStorm
Skrivet av Pompan:

Okej. Vet du var i skrivaren jag kan leta efter den?

Har tyvärr ingen praktisk erfarenhet av printern, men solenoiden och drivningen för duplex ska sitta på maskinens vänstersida, längst bak och upp.

Av AcidStorm
Skrivet av Pompan:

Tycker att skrivaren låter likadant som när den var ny. När pappret ska vända tar det tvärstopp, inte ens försök görs. Typ som att det är ett mjukvarufel som ger error. När papperskvadd pga duplexskrivning åtgärdas så startas ett nytt försök automatiskt av skrivaren - denna utskrift går sjukt trögt dock, och skriver bara ut första sidan (igen).

Ah okay, då låter det ju lite mer som att det är nåt fel på duplexsolenoiden alternativt drivningen av duplex.. Lite svårt att säga utan att skruva isär den och kolla dock.

Av AcidStorm

Kan vara slitna rullar i transporten, dålig duplex solenoid, trasig sensor eller nånting som är paj i drivningen(rem eller gear).. Låter det illa på något sätt när pappret ska backa ner igen eller tar det bara stopp?

Av AcidStorm

Skulle väl nästan säga att bläck är bläck, det viktigaste är att inte låta den stå stilla utan att köra bläck genom printhuvudet regelbundet så det inte torkar ihop. Oavsett hur fint och fräsigt det ser ut i patronen så kommer pigment skilja sig från oljan, eller vad nu Epson använder i sina färger, och torka ut och möjligtvis täcka för eventuella filter i patronen och jetnozzels i printhuvudet.

Av AcidStorm
Skrivet av pv2b:

En lägre straffålder hade inte löst något. Jag är rätt säker på att barnet i fråga inte räknade med att åka fast.

Fast räknar någon som gör nåt olagligt egentligen med att åka fast?

Av AcidStorm
Skrivet av Sveklockarn:

Helt normalt som ovanstående skriver, använd Auto Hold eller fotbromsen för att undvika problemet.

Det sämsta med DSG-lådorna är att de är programmerade så att man inte får köra med öppen förardörr, vilket gör att man t.ex. inte kan finjustera bilen med dörren på glänt när man parkerar.

Var tvungen att testa detta imorse.. Startade bilen, tryckte ur parkeringsbromsen, la i R, öppnade dörren och backade utan bälte på. Inga bekymmer. Har en Passat -20 med DSG, detta har heller inte varit ett problem med mina tidigare VWs med DSG.

Av AcidStorm
Skrivet av Mini_ice:

Använde du 4,5mm eller hade du 2,5 med 3st brickor?

Körde med 4,5mm och skruv bara.

Av AcidStorm

Hade precis samma problem i början av november, här är svaret jag fick av Asus: "Screws type is CM2x3-3.3 and stand-off is 4mm high with same M2 threading." Dom erbjöd sig att skicka en distans med skruv men gick snabbare att dra till Webhallen och införskaffa detta kit.

Av AcidStorm

Precis som toobypls säger så är Napoli riktigt bra. Enligt mig bästa gyrosen i stan, både i bröd och på pizza.

Av AcidStorm

AIK.

Störst, bäst och vackrast är vår signatur. Vi är det som de vill va!

Av AcidStorm
Skrivet av gibbon_:

l]
Inget jätteköp men.. var på IKEA idag. Om de bara kunde sälja dubbel nougat så har jag allt jag behöver.
@AcidStorm: high five!

Ohh, blir lite avundsjuk.. Såg bara lite småpåsar med Polly här, ingen Marabou tyvärr..

Av AcidStorm

https://cdn3.imggmi.com/uploads/2019/9/14/bd7498d11200df7c43439f...

Blivit lite annat så som skor, absinthe och Belgiens bästa öl men det känns som ett litet carepackage och en påminnelse om fosterlandet är det viktigaste inköpet.