Inlägg

Inlägg som RaveLancher. har skrivit i forumet
Av RaveLancher.
Skrivet av lord_moggo:

Jag körde mastercard. Det har alltid funkat för mig iaf. Jag brukar välja att betala i Euro då deras egna valutakonvertering är dyrare än om min egna bank gör det (jag tror detsamma gäller de flesta svenska banker)

Edit: Jag har handlat tidigare från både co.uk samt .de och har ett konto där den kommer ihåg mitt kort. De kanske inte accepterar köpare som inte har registrerat sig om det finns någon sådan typ av utcheckning du använder? Eller så måste du regga dig på .com eller co.uk först kanske? Jag kommer inte ihåg vart jag reggade mig först men det är typ samma konto på alla amazon.

Ska testa lägga till det på co.uk för där har jag inte haft problem att handla tidigare iaf så får vi se om det löser sig När kortet skulle läggas till på .de så fick jag enbart felmeddelande om felaktigt kortnummer / utg datum trots flera dubbelcheckar.

Av RaveLancher.
Skrivet av lord_moggo:

Externa diskar från wd som innehåller riktigt fina wd red diskar fast med white label. Att köpa deras externa diskar kostar ungefär hälften av vad de interna wd red diskarna kostar, och allt man behöver göra är att ta ut dem vilket är rätt enkelt, jag har gjort det flera ggr. Nu råkar de dessutom vara ytterligare prissänkta. Förra veckan la jag ordern på amazon.de på onsdagen och hade dem på fredagen

https://www.amazon.de/dp/B07VXKF1L4/ref=twister_B07YJ9L2C6?_e...
Vs
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5144850

https://www.amazon.de/dp/B01LWVT81X?ref_=Oct_DLandingS_D_4097...
Vs
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4794747

Även utan Black Friday är det en bra deal

Detsamma går att göra med flera modeller från seagate men de har random diskar i av varierande modell och fabrikat och är inget jag skulle rekommendera då de generellt inte är lika bra.

Skickades från m.sweclockers.com

Hur betalar du på Amazon.de? Jag kan inte ens lägga till mitt Mastercard där utan att de säger att kortet är felaktigt pga något som inte gick att ändra

Av RaveLancher.
Skrivet av ToirRisker:

Viasat 500/500 för 99kr/månad i 12månader är ju sjukt ... Undra om Bahnhof vill matcha detta med Har redan fått dem att matcha mot Telias erbjudande igår.

Pratade precis med Bahnhof en bra stund men de kunde inte prismatcha Telias erbjudande. Inte för att jag vill ha Telia ändå men hade bundit upp mig med Bahnhof på nolltid =(

Av RaveLancher.

Har precis samma problem med min Blue Yeti mic, hittade du någon lösning? Får snart spelet här, ska vara PnP men oavsett port och hur mycket jag avinstallerar och installerar drivrutinerna så vill det inte fungera.

Av RaveLancher.

@Rouge of Darkness:
Tjena, vet du om shockmounten på den färdigkittade passar Blue Yeti?
Såg att tråden var gammal men man vet aldrig. Tacksam för svar.

Av RaveLancher.

Asså i felsäkert läge när jag försöker få bort de gamla drivrutinerna står de typ att det bara går att avinstallera i vanlig start, dvs inte felsäkert. Men ominstallera windows kmr ju inte på tal för en sån skitsak, dock har någon kanske förslag på hur jag får bort drivrutinerna + gamla keys o skit i registren?
Något program eller liknande kanske?

Av RaveLancher.

Ang. Catalyst 8.12 och HD 4850

Tjenare
Hade behövt lite hjälp.

Det är så att jag satt med ett Geforce 6600GT förut.
Nu underjulveckan köpte jag mig ett Sapphire HD 4850 kort .
Det medföljde drivrutiner (ver. 8.9) Men jag vill ju såklart ha de nyaste.
Så jag tankade ner 8.12 från catalysts hemsida och installerade de.

Nu dyker problemet upp. Efter jag installerat drivrutinerna och ska starta om datorn får jag bluescreen hela tiden. Så det ända jag kunde göra va felsäkert läge och systemåterställning.

Någon som haft liknande problem eller har en aning om var felet kan ligga?
Har för övrigt Windows XP 64 bitars OS.
Övrig hårdvara i datorn är inget skräp orkar inte nämna om det inte kan ha med saken att göra bara.

Kan det kanske ha något med gamla drivrutiner att göra eller så?
Måste man installera dem på ett speciellt "sätt" ?

Tacksam för svar.
/Diwinex

Av RaveLancher.

Vissa sidor

Hejsan
Jag hade win xp. Nu har ja bytt till win 2k pro.
Jag kan inte se vissa sidor korrekt exempel lunarstorm är det en blå ruta uppe i hörnet där de blinkande ikonerna ska vara..+ http://www.roedluvan.com/brass där ser jag inte den ordinarie blåa bakgrunden till texten. Jag kan inte heller tanka micromedia flash player om det kan ha med saken att göra..Hjälp mej snälla MVH Fredrik

Btw:
Det funkade när ja körde xp men inte nu när ja bytte till 2k pro..

Av RaveLancher.

Datorbutiken!? Skumma typer de där!?

Hej
Jag beställde för cirka ett halvår sedan ett chassi Aspire X-Dreamer (black) Jag fick det + alla andra delar ja skulle sätta i. Men när jag sat i ordning allt och kopplat in allt och startar den ser jag att displayen i fronten glappar. Tänker löser sig vel antar jag, men sen dagen efter så slocknar den helt och tänkte äsch den kanske glappar, jag öppnar då fronten för att kolla ifall den gör det men det gör den inte. Jag har försökt ringa ( får inge svar någon gång (ringt minst 1000 ggr)*) Jag har sett att dom har minst 1 års garanti på alla deras produkter förutom fläktar till exempel. Och ja vill ju så gärna ha ett helt chassi, har fått nedlåtande kommentarer av folk att (nesch inte så fint displayen funkar ju inte ska du inte göra ngt åt den? annars e d vell onödigt att ha den där? Den ser ju bara ful ut :S ) Jag undrar hur man kan få tag i dem :S Såg att någon annan här på Sweclockers hade gjort en tråd och fått svar av en Datorbuikare Så jag hoppas ni ska läsa detta och att ni hjälper mig också

MVH Fredrik
Den missnöjda