Inlägg

Inlägg som BJorNus har skrivit i forumet
Av BJorNus

köp ett par riktiga rally fälgar istället!
typ: http://www.ozracing.com/shared/car/racing/29_big.jpg

Av BJorNus

Har precis köppt mig en Minolta A1 och jag tycker det är en bra kompromis mellan system och kompakt plus ett rimligt pris betala 5900:- ink frakt. Kan tillägas att jag har en vanlig systemkamera som ligger och skräpar
http://www.dpreview.com/reviews/minoltadimagea1/

Av BJorNus

bankar mig i huvudet och skall läsa lite bättre nästa gång..

Av BJorNus

någon mer än jag som inte får igång demot? Har ett 9800SE med dom senaste omega drivrutinerna. Borde väll funka tycker man.. ?

Av BJorNus

Ja du betalar momsen i frankrike om det är 25% där så är det det du betalar. Jag har köppt en del elektronik från tyskland och jag betalar tysk moms som är på 16% inget mer. tjänade 2000:- ink frakt på en produkt som kostade i Sverge 5000:- rätt nöjd va jag

Av BJorNus

vilket problem? som sakt det funkar utmärkt med 3 kortet i vissa 2G lurar...

Av BJorNus

Undrar varför folk inte är rädda för TV masten..? den är den största och "faligaste" sändaren om man nu tror på sånt.. Sen att folk inte har läst fysik och lärt sig som vågor är ju en annan femma..

Av BJorNus

mitt tre abb funkar i min gammla banan Nokia finns vissa mobiler oftas äldre modell som 3´s sim funkar i..

Av BJorNus

är ju ex moms du kollar på..

Av BJorNus

har beställt.. får ser hur det kommer att funka gott att ha en fast telefon med noll kr i abb avgift plus att man kan flytta dosa och koppla in den i HELA världen och ha sitt hemma nummer plus låga samtalskostnader..

Av BJorNus

coolt perfekt när man skall gå och lägga sig..

Av BJorNus

Ja att ta kunder från Felia och Tele2

Av BJorNus

Jag har 10 st java program som jag har laddat ner.. ej från tre.. så på min telefon funkar det..

Av BJorNus

Java programen kan va större än 20k kommer inte håg hur stora men betydligt större ialla fall..

Av BJorNus

Jag har laggt in andra java program bara att wappa ned dom så e det inga problem.. ang 5 Mb gränsen så är det programvara i datorn som har denna spärren inte telefonen.. men man har la en kortläsare i datorn och då spelar det ju ingen större roll..

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mathe^
Hade en E616 i några dagar men sålde den, va inte alls nöjd, funkade bara med 3 licenserade java program & fick inte in mp3 låtar som va större än 4.5mb i mobilen vilket jag tycker va helt värdelöst...
Jag fann ingen zoom (digital, inge vidare men en simpel sak) funktion för stillbilder utan bara för videokameran & ingen Högtalartelefon för röstsamtal utan bara med videosamtal...

de va väl de ja störde mig på förutom batteri kapaciteten!

Av BJorNus

Finns adappter att köpa för en 20 spänn så du kan använda vilka snäckor du vill..
Jag fick en snygg och skön munk jacka och ett mobilsnöre för att hon tykte jag om min polare var söta.. hehe bjöd även på inträdet..

Av BJorNus

Re: Tre's NEC e616

1. Ljudet vet jag ej pga har inga steriolurar. Memorystick duo är det ända extra minnet som funkar.

2.Tre portal är faktiskt inte så dum.. mycket tjänster fast en del kostar pengar.. ja det mästa faktiskt men surfa runt är ju gratis. om du har SEB internetbak så kan du kolla saldo och flytta pengar mellan konto mycket användbart! Finns javaprogra att använda för att surfa html sidor men jag ser ingen användning pga den låga upplösningen på telefonen.

3.Har ej provat att ladda ned någon java klient men ser inga problem att det inte skulle funka.. Telnet client funkade ialla fall..

4.Kameran funkar bra för att ta bilder för MMS och telefonboken. Videosamtalen funkar bra är ju gratis i 24 månader nu så det e ju ännu bättre!

5. Slim batteriet håller en halvdag och du leker med telefonen annars en dag. Det större räcker dubbelt så länge.. Man får även med 4 st laddare hehe (två vanliga,en bil, och datakabeln (USB) )

6.Nec har ett eget OS så det är låst så nej det är bara java program som funkar. Z1010 har även den låst OS så det e java som gäller där med..

Allmänt som e störande: Telefonen har startat om sig en gång när jag snackade så det finns lite buggar i den med det kommer säkert uppgradering av OS'et. Blåtanden går det ej att sicka filer med!! Antar att det e tre som har spärrat det.. Men man får en USB sladd med som funkar bra.

Det som e bra: Ljudkvaliten är grym som en fast telefon! Många trevliga funktioner, Nya Java standarden, gedigen byggd, är snyggare än Z1010 framförallt det är billigt att ringa!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av zAjben
Nu med alla erbjudanden och liknande verkar det som om det är lönt att köpa en NEC e616 och teckna ett Tre abbonemang. Billiga priser, man får telefonen på köpet, helt okay täckning här i stor-Stockholm och det är bara 12 månader bindingstid.

I alla fall så har jag lite frågor om telefonen, har givetvis sökt och läst igenom andra trådar som handlar om den.

1) Hur bra fungerar MP3-spelaren? Hur bra är ljudet? Kan ljudet mäta sig med en MP3-spelare, t.ex. JoS? Vilka typer av extraminne (fungerar Memorystick Pro?)? Hur mycket går minnet att expandera med?

2) Märkte att telefonen endast har XHTML-läsare, hur gör man för att surfa och liknande? Hur bläddrar man mellan länkar? Finns det många sidor som stödjer XHTML?

3) Någon som har prövat att köra MSN via telefonen? Detta är en ganska viktig del för mig, då jag vill ha det på min nya telefon. Bra javaklient för MSN som funkar på e616?

4) Hur bra är kameran? Hur fungerar videosamtal?

5) Ungefär hur länge räcker batteriet? Man får två batterier med, ellerhur?

6) Går det att installera egna program på den eller är den låst som de andra Tre-telefonerna (t.ex. A920)?

Alla andra tankar och liknande kring telefonen är givetvis också välkomna, men var goda och undanhåll kommentarer såsom "den suger" och liknande

Tack på förhand, ska eventuellt köpa en imorgon..

Av BJorNus

spana in tres nya abb erbjudande...!!! www.tre.se

Av BJorNus

Har inte hafft ett ända problem men min NEC e616 och tre. bra täckning här i Gbg ialla fall..

Av BJorNus

samma här..! började inte gråta precis..

Citat:

Ursprungligen inskrivet av AlpHa.
Fick twinmosminnen istället för orginalminnen