Inlägg

Inlägg som Darek har skrivit i forumet
Av Darek
Skrivet av Tobi the Dobi:

Om det håller sig till 100ms i latens så kan det vara intressant till flera typer av spel. Men helt värdelöst till FPS och RTS och liknande.

Fast i det här fallet handlar det endast om ljuseffekter och inte kontroller av gubben i spelet. Jag ser nästan ingen skillnad på 0ms och 500ms i videon med den röda bollen, så det skulle visst kunna fungera även i FPS.

Av Darek
Skrivet av Sir_Manfred:

"Full HD" är ett begrepp som hör hemma hos TV-apparater.
Det är synd och skam att den hypen spred sig till datorernas värld.
16:9 må vara bra för film men 16:10 är oslagbart för de flesta programmen när man jobbar på en dator. Den extra tiondelen gör mer skillnad än de flesta verkar tro. Men de flesta kollar väl bara på film och spelar spel på datorerna sina.

Jag håller med om att 1080p är alldeles för litet men köp isf en 2560x1440 skärm... problem solved.
förstår inte alla 16:10 förespråkare, 16:9 är ett bättre format för film och spel och vill du jobba så är det ju bara att skaffa en högupplöst skärm (jag föredrar hellre mer yta på bredden än på höjden ändå). Är inte 2160px i höjd tillräckligt för dig?

Av Darek

IS7 utan tvekan. Jag har båda och har lirat en hel del med dem. IS7 är den ända som är valid i CW, IS4 är alldeles för långsam och har dålig alpha damage. IS7 är snabbare, har bättre armor och fetare kanon. Min IS4 ligger och dammar i garaget.

Av Darek
Skrivet av XgamerX:

Okej jag börjar från början jag kan stara saker genom aktivetshanteran men det är bara svar kan röra musspekaren och kan starta program (har bara testat avast och ett movie Edit program) hoppas ni fattar!!

haha... sorry, men man fattar inget av det du skriver. Lär dig använda punkt . . . .

Av Darek
Skrivet av tvelander:

Överklocka skärmen då till typ 95Hz.

Kör mina Ezio 2560x1440 på 95Hz och orginal är 60hz.

Bara att ÖverKLOCKA !

kan du länka till nån guide som beskriver hur man gör? går det med vilken skärm som helst?
Det enda jag har lyckats googla fram är att det endast är vissa Korea skärmar som går att clocka.

Jag har testat med custom resolution i nvidia panelen, men får bara skippade frames med min asus

Av Darek

la upp 3 nya koder

Av Darek

1,680,510 exp för att maxa fjärde skillen

Av Darek

Sugen på att börja lira? GRATIS Invite coder!

Ger 2500g, värde 100:-
Måste användas i samband med skapande av nytt konto.

NB76T9WF3NFB5E

NB76K4UU9REU6A

NB76Y8GM6SUP7D

NB76T4TN8NHK6C

NB76V6TY2DSN4U

NB76Z5MW3NPC6C

NB76B8WD4XWU5W

Varsågod

EDIT:
Här får ni 3 nya

NB76X7KR8YAD8Y

NB76K7HS2XRG4D

NB76A6WD7GDV3F

Av Darek

är www.greenmangaming.com det billigaste stället att köpa på? eller finns det billigare om man trixar lite med VPN ? men varifrån?
Den koden för GMG som publicerades tidigare i tråden funkar inte längre .. finns det någon annan?

Av Darek

de där små fläktarna ser extremt högljudda ut.. kan du skriva en liten mini review på ljudnivån när du får det?
jag funderar på att slå till på asus top modellen men den är lite dyr jämfört med andra modeller, å andra sidan så är det typ den bästa kylaren.

Av Darek

jag förstår inte hur det här problemet passerade deras testing från första början.. dålig kvalitet AMD.

Av Darek

Har de flesta som skrivit här ens sätt hela videon?? Den handlar inte om att han inte vill släppa demos, utan om hur man ska utveckla bättre spel, och han tar upp några intressanta synpunkter.. väldigt intressanta. Ni kanske ska kolla först innan ni ragear, och rubriken på artikeln är väldigt vinklad.

Av Darek

jag ser att dustin har denna kampanj .. men det finns bara 3 grafikort .. jag vill ha ett 680 från asus... ingår inte dessa ??

Av Darek

Jag köpte en PB278Q tillslut men är inte nöjd med den, väldigt mycket vit PLS glow, min förra IPS var inte alls lika illa, visserligen så var det gul IPS glow, men inte lika mycket. betraktningsvinklarna är sämre tycker jag. Går man från en IPS så imponerar PLS inte alls.

Av Darek

För mig är det iaf ingen tvekan om att mitt Xonar STX spelar mycket klarare och fylligare (specielt i basen) än det inbyggda kort i mitt P8P67 Pro
Dessutom så pallar inte ens Realtek min normala lysnings volym (det börjar knastra och skrapa och låter förjävligt, typiskt amp overload syndrom) medan STX fortsätter att vara klar och spelar många ggr så högt.

Jag testade med Hifiman HE-400 (4000:- lurar)
http://www.head-fi.org/products/hifiman-he-400

Dessa lurar är till och med lättdrivna och jag kan få tillfredsställande volymer ur min Galaxy 1 (!) imo är telefonens ljudkrets överlägsen Realtek.

Med andra ord Realtek = skräp

Av Darek

Jag fick min igår, slog till på dustins rea. Men jag är inte imponerad av den, Jag stör mig på PWM brightness controllern, även om jag inte har några problem med flickering, så märks det att motion blur blir annorlunda. Rörliga objekt blir liksom inte suddiga och diffusa (mjuka) som vanligt, snarare ser det ut som när man sätter på "visa pekarspår" i kontrollpanelen under mus/pekaralternativ. Det ser ut som att muspekaren lämnar kopior av sig själv efter sig.

Det fenomenet uppstår inte vid 100% brightness då PWM inte används, går man under 80 så börjar det bli påtagligt.

Riktigt vidrig känsla .. nästan så man blir yr tycker jag iaf.
Så den kommer åka tillbaka på grund av det, och aldrig mer skärmar med PWM brightness för mig.

Annars är det en bra skärm, nästan ingen BLB, en stuck pixel fick jag dock, i nedre vänster hörn. Syns inte om man inte letar efter den.

Av Darek
Skrivet av bandite:

Jag fick hem mina Overlord Tempest skärmar nu i veckan. Det är i princip en Catleap skärm som en avhoppare från 120hz.net ordnat fram. Panelen är "A grade", dvs. bättre än "A-" men inte top notch. Dock fick jag Pixel Perfect på köpet då jag förbokade redan i September. Tidigare hade jag en Catleap Extreme från 120hz.net, men ville ha två likadana skärmaroch med VESA-fäste. Catleapen har iofs VESA-fäste om man monterar bort en kåpa på baksidan men jag villle inte demontera och riskera skada något.

Hur som helst, Overlord Tempest är riktigt nice!

EDIT: Tog en bild. Skärmarna sitter på ett Arctic Cooling Z2 dual-monitor fäste.
http://img831.imageshack.us/img831/8310/img2324tl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Vilka uppdateringsfrekvenser kommer du upp i ?

Av Darek

Ni som har köpt Koreaskärmar, har ni valt pixel perfect versioner?
om inte har ni fått några trasiga pixlar?

Av Darek

Vet inte om jag orkar vänta på Eizon.. på flera butiker står det att den kommer in i januari. Sammtidigt så kan man nu få Asusen för under 5000:- , jag är så sugen att bara åka över till alina och plocka en nu

Av Darek

interessant, tack för denna info. Hoppas att man får veta mer om denna skärm snart.