Inlägg

Inlägg som Hacke[Man] har skrivit i forumet
Av Hacke[Man]

1000kr för 8700k

Av Hacke[Man]
Av Hacke[Man]

Bra pris på tesla model 3 performance (62300 rabatt) 569870:-

Av Hacke[Man]

Är det bara jag eller har 55" och 75" samsung q95b kommit in i lager igen?. Jag beställde iallafall nyss med 70% rabatt.

Av Hacke[Man]
Nytt bud: 800 kr Jag kan hämta
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Hacke[Man]
Skrivet av glemmy:

Ja, skulle påstå att det är värt, snäppet bättre komponenter på allt.
GX Eagle är bra, nog inte ofta man hittar på en cykel för de pengarna.
Gafflarna är nog hyfsat jämbördiga, instegsmodeller bägge två men rockshox bör vara lättare att hitta reservdelar till osv.

Jag slog till på den ltd. Den har agressivare geometri än pro som är mer upprät. Dämparen som följer med ltd är en recon silver som har 32mm stanchions vilket är jämförbar med raidon men ett bra steg upp från judy. Om man vill ha samma kvalite på komponenterna hos trek är det x-caliber 9 som ligger närmast, men den är ändå ett steg sämre för mer än dubbla kostnaden.

Av Hacke[Man]

Produkt: White XC 290 GX 1x12 LTD
Länk: https://www.xxl.se/white-xc-290-gx-1x12-ltd-22-mountainbike-h...
Pris 7000kr
Väl värt med tanke på vad komponenterna skulle kosta att köpa löst.

https://www.xxl.se/filespin/d9cf4701c66d4d9ebc41960a175bac7a?res...

Även
Produkt: White XC 275 Pro Deore 11s
Länk: https://www.xxl.se/white-xc-275-pro-deore-11s-22-terrangcykel...
Pris 5000kr

Av Hacke[Man]

1600 och hämtar lite beroende på var i stockholm.

Av Hacke[Man]

Mitt grafikkort ligger på utlämningsstället nu i alla fall... tack så mycket komplett!

Av Hacke[Man]
Skrivet av Petterk:

Alltså det är inget fel i avtalet och någon bindningstid behövde du inte gå med på, vill du visa skada från att du blivit vilseledd efter något upphört lycka till. Du hade inte kunnat ta del av erbjudandet om du sa upp tjänsten givetvis, det har inte med marknadsföring att göra.

Men faktum kvarstår att jag valt att behålla sportpaketet för 199:- /månad endast av den anledningen, annars hade jag kunnat valt film och seriepaket för 89 eller vad det kostar. Då den enda sport som intresserar mig är f1. Från min synvinkel är det glasklart vilseledande marknadsföring. Om man inte avser sig att stå för "så länge du abbonerar på tjänsten" så gå då inte ut med det erbjudandet från första början. Vad är det som upphört? Jag har inte avslutat någonting.

Av Hacke[Man]
Skrivet av Petterk:

Vilseledande marknadsföring påverkar ju inte överenskommelsen bakåt i tiden, hade du varit bunden idag är det en annan fråga.

Kanske inte överenskommelsen bakåt i tiden. Men ersättningsanspråken för att man då valt att stanna kvar på felaktiga grunder. Det här är inte tv licensen där man betalar oavsett utnyttjande. Det här en tjänst du har valt att betala för att tex se filmer, sport samt behålla ditt pris så länge du är "trogen".
Då har Nent/Viaplay medvetet lurat dig att binda upp dig med tjänsten. Annars hade man kunnat frysa abbonemanget när man inte velat ha det etc.

Av Hacke[Man]

Då kanske vi trogna kunder har ett retroaktivt case, om det inte var på det här sätt vill jag ha tillbaka mina månadsavgifter för då hade jag sagt upp abbonemanget för 10 år sedan

Av Hacke[Man]

Man kan tycka vad man vill om hur rättvist det är att ta bort rabatten, men faktum kvarstår att marknadsföringen har varit att man alltid ska få behålla priset under förutsättning att man inte avbryter sitt abbonemang. Då har Nent/Viaplay i praktiken lurat kunder som kanske har varit i valet kvalet att säga upp men ändå till slut valt att stanna kvar på falska premisser -> vilseledande reklam.

Av Hacke[Man]

1000kr för skärmen och hämtning.

Av Hacke[Man]

Vad ni krånglar till det. Sätt fästet i en regel och mollys på resten. Alternativt bara mollysar eller annan ekvivalent. De kommer inte vara någon fara, du kan hänga i TV:n med 4 mollys i enkelgips. Så länge du inte försöker dra i TV:n bara. Talar av egen erfarenhet, förvisso bara med en 82" men ändå.

Av Hacke[Man]
Skrivet av Hugworm:

Nej givetvis inte

Inte för att vara den, men hen frågar nog vad du vill ha för båda korten? Med tanke på att alla bara budat på ett kort vardera.

Av Hacke[Man]
Skrivet av Veratio:

Om man vill ha en Apple 12 till sambon, funkar det att använda Benify.se, köpa presentkort på Webhallen och handla den där? Då blir det iaf 500 kr rabatt.

Ursäkta om det är fel tråd!

Det går absolut men med en så jobbig hantering att jag slutat med det. Samt att webhallen kör med en 24 timmars fördröjning innan man får använda presentkorten.

Av Hacke[Man]
Skrivet av Mindfighter:

En logisk kullerbytta ”alla” verkar göra runt sydkorea linjen är att p.g.a. deras masstestning så är dödligheten 0,7% medan den är 3,4% (WHO) i resten av världen. Det är klart att testning inte påverkar dödligheten. Enda fördelen är att du får större grad av isolering = minskad smittspridning, vilket totalt minskar _antalet_ fall med dödlig utgång. (fortfarande är det procentuellt lika många som av de smittade)

Tänker man logiskt på det så är helt enkelt dödligheten 0,7% i denna sjukdom (eller ytterligare lite lägre eftersom sydkorea inte testar precis _alla_) överallt, allt hänger på hur många man testar helt enkelt. (så man får med så många milt sjuka och helst även symptomfria smittbärare som möjligt)

Det förutsätter att du har iva platser åt alla som blir kritiskt sjuka... Har man inte det går CFR upp.

Av Hacke[Man]

Jag har hittat en väldigt intressant studie från ett begränsat utbrott: Diamond Princess
https://www.niid.go.jp/niid/en/2019-ncov-e/9417-covid-dp-fe-0...

Den är väldigt bra att använda som referens om man vill se någorlunda bra uträckning av CFR. Det landar på ca 0,86% av alla som var/är infekterade. Nu till det tråkiga ca 50% av de smittade uppvisade inga eller mycket små symptom utom att just vara infekterade på testerna.
Tar man hänsyn till det ter sig Sveriges metod med smittspårning som nästintill meningslös för varje detekterat fall går en oupptäckt (väldigt förenklat).
Förbered er för en ostoppbar smitta som endast en total isolering kan stoppa vilket Kina har visat.

Läs rapporten!

Av Hacke[Man]
Skrivet av ekipz:

Tangentbord från Corsair på inet för 999:- istället för 1699:-
Erbjudandet görs tillgängligt 12:00. Klockan 12:23 går jag in och kollar och alla är utsålda.
Kvar finns bara tangentbord till det ordinarie priset.
Endast 30 stycken totalt till ett rabatterat pris i Julkalendern som dessutom säljer slut på under 20 minuter känns lite som ett hån får man nästan säga...

Det står 24st kvar nu 12:37