Inlägg

Inlägg som Ten har skrivit i forumet
Av Ten

Vissa saker som nätagg byter jag sällan köp ett bra så räcker det :), cpu-mb-minne är väl det man byter för sig och sen gpu.

Av Ten

Annonsen är avslutad

Av Ten

Annonsen är avslutad

Av Ten

Skickat PM till herman.forsberg8 inväntar svar innan jag stänger annonsen.

Av Ten

Skickat PM till Mr_flash inväntar svar innan jag stänger annonsen.

Av Ten

ett kit med I7 6700K, Asus Z170, Och 16gb ram

Säljer bort lite äldre delar som har fungerat utmärkt under tiden i min ägo.
Som innehåller
Intel Core i7 6700K 4.0 GHz 8MB
ASUS Z170 PRO
Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL15 Vengeance
Säljer allt i ett kit till en köpare helst.
Vi kör en budgivning som slutar onsdag 27/10 kl 20:00

Kan skickas mot förskottsbetalning via Swish och jag står för frakten med posten om de inte hämtas på plats.

Läs hela annonsen här

Av Ten

Gainward GTX 1080 Phoenix GLH

Säljer mitt GTX 1080 som var bland de snabbaste och bästa 1080 som fanns då. Har aldrig överklockat det utan kört det stock, fungerar utmärkt när jag sist körde det.
Vi kör budgivning som börjar på 2500:- och jag skickar med posten om det ska skickas och jag står för frakten.
Ska det skickas så är det förskottsbetalning via swish som gäller.

Budgivning till onsdag 27/10 kl 20:00.

Läs hela annonsen här

Av Ten
Skrivet av Ryssfemma:

Besvikelse.

1 år efter att Intel släppt sitt så svarar AMD med samma prestanda för i princip samma pengar.
AMD är inte på nåt sätt gamers räddare. Flesta av oss här köper dessutom våra komponenter för spel och ja, där vinner Intel som vanligt.

Well alla spelar inte i 720p mer och då är skillnaden försumbar när man ökar till 1440p tex skiljer några fps.

Av Ten

Hur mycket kommer priset stiga denna gången nvidia börjar nog svettas som Intel efter att konkurrensen ökar. Riktigt bra för oss konsumenter i slutänden.

Av Ten

Låter otroligt att det packas fel korten nu är ju inte direkt att de tillverkas med vartannat kort 1060 och 1070 i fabriken. Och att du ska få ett 1080 är ju bara glömma, men detta låter som en scam och utan bevis har inget hänt.

Av Ten

Jag kör inverterad mus sedan duke nuke tidigt 90:tal😀 men detta är som flera skriver en personlig inställning ingen fördel eller nackdel spelmässigt.

Av Ten
Skrivet av Helllodar:

Nu när 8700k i lager tänkte jag köpa flera stycken 8700k, testa dom för att se vilken som får högst överklock och sen returnera dom andra.

Frågan är om man får göra såhär?

Nej.

Av Ten
Skrivet av Gabbis85:

Hårddiskutrymme så blir det 1tb ssd för win+program och en del spel sen blir det en 10 tb för lagring, är rätt lagomt för det jag gör tro mig jag behöver mycket

10 tb för spelandet är extremt mycket då du ska ha datorn primärt till spel som du skriver i första inlägget. Jag kan tyvärr inte se artikeln från gamersnexus på jobbet, men denna visar att det skiljer lite i 1440p https://www.youtube.com/watch?v=s0O3MxolJ7s men det är upp till dig välja då det är din dator

Av Ten

Då du ska spela i 1440p så hade jag valt Ryzen pga priset då du inte lär märka någon större skillnad i fps för då jobbar GPU mer och du får ett svalare system över lag. + bytte nån del jag hade valt.
http://www.inet.se/kundvagn/visa/10760699/

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

http://www.inet.se/kundvagn/bild/10760699/

Av Ten

@oouhdawg: Om man ser på skattetabeller så skiljer det mycket till tex Stockholms fördel så att det kommer kosta någon krona mer i vägtullar när det finns en väl utbyggd kommunaltrafik som är billig och effektiv tycker jag är helt rättvist. Kan ju bara säga när jag bodde i Sollentuna och hade skattetabell 30 sen när jag flyttade till norrbotten igen så hamnade jag på skattetabell 34 vilket skiljer en hel del men ingen här uppe gnäller som om att pendla med bil till jobbet trots att man kör 10-15mil/dag för att arbeta och man får ett futtigt avdrag på deklarationen som inte ger kostnaden rättvisa i det närmaste med reparationer och service på fordonet samt slitdelar däck, rutor osv.
Att vissa ens kör bil i Stockholms centralort till jobbet som inte arbetar som hantverkare eller liknande där man behöver verktyg eller material för att utföra ett arbete är ju ett skämt.

Av Ten

Vad består datorn av för komponenter? Fungerar den i övrigt så kanske det går att ställa till med mjukvara om det är fläktar som går på max osv.

Av Ten

Kul att intel nu går upp i core antalet. Väntar spänt på att nda släpps så man får flera oberoende tester. Ryzen verkar skakat om intel vilket är bra för oss konsumenter 😀

Av Ten

Kanon att du känner så just nu skaffa ett liv utanför spelandet, som flera säger är det inte så dumt med andra intressen som tex träning. Bara för att man inte spelar dygnet runt är ju positivt dels blir det roligare när man faktiskt gör det och man mår bättre som människa. Jag har spelat datorspel sedan slutet av 90:talet och under en tid väldigt mycket, jag gillar fortfarande att spela men inte så mycket att jag skulle sätta mig ner och köra pcw med laget mellan 18-23 vardagar och mer på helger inför lan som det var förut.
Räcker om jag spelar ibland och kanske 2h max det räcker då det är ett nöje och hobby för mig inte ett måste, jag fiskar och är ute i naturen samt försöker träna lite, kör snöskoter osv på vintern med andra ord sånt som ger mig ett leende så är spelande för mig idag.

Av Ten

@Komplett:
Hej
Undrar normalt hur länge kundservice@komplett.se brukar ta innan de svarar, jag skickade en fråga på söndag kväll om retur då en vara slutat fungera som den ska. Har för mig att det brukar gå rätt snabbt men inte så här länge när ni svarar.

mvh Tobbe

Av Ten

Nu när man fått lite mer kött på benen, konceptet AMD kör med bundels är smart på systemet. Skulle jag inte ha bra prylar atm så hade jag nog kört på ett helt kit inkl ips freesync cpu, mb gpu, minne. Intressant med en treadripper 8cores cpu för x399 systemet med massa pci lanes mot intel.