Inlägg

Inlägg som MrJiM har skrivit i forumet
Av MrJiM

om du läser i dina egna trådar så ser du att modsen kommer låsa alla trådar du skapar om detta ämnet. ge upp! som sagt.. hoppas du blir avstängd.

Av MrJiM

blir det bättre om man startar 2 trådar om samma sak?

eller vafan.. 3 trådar har idioten startat minst.. 2 av de e låsta.. och han fortsätter starta nya.. nu e det dags och stänga av han.. go go go!!

Av MrJiM

xenon blixten e starkare än den vanliga lampan.. så nej.. det blir inte samma sak.

Av MrJiM

[QUOTE]Ursprungligen inskrivet av Mr_Jim

Vad e detta för piratkopia på mitt nick?

Av MrJiM

vad menar du? msn på mobilen funkar ju bra.. jag använder den när jag sitter på bussen till jobbet.. funkar kanon..

Av MrJiM

426/mån e väl innan skatt?

Av MrJiM

Nån som har lust och göra en "driverpack" till datorn? Jag vet inte riktigt vilka drivers man ska ha..

Tack på förhand..

Av MrJiM

Testa http://mobil.tre.se/lz/chat/smsinfo/index.php med mobilen. jag vet inte om det hjälper för jag har inte unbrandat.

Av MrJiM

koppla modemet med den kortaste sladden från telejacket. sen dra lång nätverkskabel om det behövs. jag hade lång sladd mellan jacket och modemet innan de på BBB sa till mig och byta till kort sladd. fick mycket bättre hastighet sen.

Av MrJiM

Själv har jag K800i och är riktigt nöjd med den. Klart bästa mobilen jag har ägt. Det känns som att jag kan behålla den i mer än ca 1 år. Jag har alltid tröttnat på mobilen inom 1 månad innan. Men denna har jag haft i mer än 1 månad och inte tröttnat det minsta än. Specielt nu när 3 ger folk gratis msn på mobilen. ( Inte för jag använder msn på mobilen så mycket.. men ändå ) Det får komma nån riktig VÄRSTING mobil om jag ska byta igen.

Av MrJiM

Headsetet man får med k800 e inte lika bra som de man får med w810. Jag valde oxå mellan de 2 när jag skulle köpa mobil. För min del blev det k800. Den e lite större, men den har ju allt w810 har plus bättre kamera. Headset kan man ju köpa sen. Kostar 299 på siba..

Av MrJiM

Jag har SE k800i.. Inte för jag vill flasha med den, utan jag tycker den fyller mina krav på funktioner. Den har mp3 så jag kan ha den på bussen när jag åker till och från jobbet. Den har en kamera som man kan ta fyllebilder med ( man orkar ju inte alltid ta med sig sin riktiga digitalkamera ). Sen har jag 3 så jag har gratis msn så jag kan snacka lite med folk när jag har tråkigt på bussen. Så går det faktiskt ringa med den oxå..

Ps: Jag orkar inte bära med mig massa olika grejer, vill ha allt i ett för vardagligt bruk.

Av MrJiM

Det e la bara och köpa en billig skitmobil om du inte vill ha funktioner... svårare än så e det inte..

Av MrJiM

Problem med Toshiba M70.

Hej gott folk.

Jag köpte en M70 idag och har svårt med hitta drivers till datorn. Jag får bland annat inte wlan att fungera. Nån som vill hjälpa mig och hitta rätt drivers? Eller göra en driverpack med allt man behöver?

Tack på förhand..

Ps: Jag har formaterat HDD och kört in en ny XP.