Inlägg

Inlägg som sebbeharry har skrivit i forumet
Av sebbeharry
Skrivet av Trihxeem:

Betalar inte för det så jag undrar vilken funktionalitet är det som är bra med premium?
Jag inbillar mig att det är funktioner som tidigare var fria men som youtube låste bakom premium då folk är beredda att betala för det?
Detta är ju fullt rimligt eftersom youtubes primära syfte är att dra in pengar och inte vara någon form av gratis community-service.

För mig är det värt pengarna för reklamfritt innehåll då jag väldigt ofta slår på youtube på TVn och inte bara vid datorn. Att jag kan slänga igång något på telefonen och ändå minimera appen eller stänga av skärmen och kunna fortsätta lyssna är en annan grej. Jag kollar nog säkert 2-3h youtube per dag aktivt och ännu mer om man räknar in tid där jag gör annat men ändå lyssnar på någon podd eller liknande.

Det är inte många kronor jag betalar i förhållande till vad jag använder tjänsten.

Av sebbeharry

Youtube premium är nog det jag tycker är mest värt av alla tjänster jag betalar för. Så otroligt mycket värde för pengarna.

Av sebbeharry

Har använt den för att förklara vissa koncept och även ge exempel när det används. Samma sak går att googla fram men har faktiskt varit överraskande positiv till svaren jag fått.

Av sebbeharry
Skrivet av Svullom:

Spelar på ett 68900XT och 5800X3D med allt på Ultra (RT av dock) och ligger på stabila 100-120 fps överallt utan upscaling. Ingen aning om vad folk klagar på vad gäller performance.

Säger väl inte så mycket om du inte skriver vilken upplösning du spelar i?

Av sebbeharry
Nytt bud: 400 kr Lynx plus frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av sebbeharry

Aldrig märkt att det tar varken längre eller kortare tid än normalt oavsett omstart eller bara start från avstängd. Jag har en 7900X om det spelar någon roll.

Av sebbeharry

Fattar ingenting, varför skulle du inte få spela RDR2? Är det för våldsamt? Du är ju för fan 16 bast....

Av sebbeharry

Sett att windows ber om att få uppdatera till 11 men jag har valt att skjuta upp det, kanske är dags nu?

Av sebbeharry

Säkert runt 10k om du skulle orka lägga ut den på blocket.

Av sebbeharry

Skrev också på men vad kostar det? 85kr? Gör dom något vettigt till och från så är väl 85kr ingen större summa i månden.

Av sebbeharry

Systemutvecklare främst mot back end. Helt okej och vettig lön men skuttar inte till jobbet direkt. Frågan är om jag någonsin hade gjort det oavsett jobb för så fort något är ett måste så tappar det lite av det roliga för mig.

Av sebbeharry

Jahopp, varför blir jag sugen när jag har en 7900X? Blir intressant att se hur mycket prestandan ökar med en 7900X3D.

Av sebbeharry

Vill bara flika in att det är jävligt bra att du ber om hjälp för det är många som hade skyllt på annat än sig själv.

Av sebbeharry

Systemutvecklare med ungefär 4 års erfarenhet.
Titel idag är software engineer på ett produktbolag och har 36000 kr i lön, 6 veckor semester och friskvård på 5000 kr. Ingen övertidsersättning.

Byter till konsultbolag där min titel blir systemutvecklare med en lön på 46000kr, 5 veckor semester och friskvård på 5000kr. Övertidsersättning finns.

Lite läskigt med just konsultdelen kan jag tycka men kommer nog lära mig mycket och flera olika tekniker.

Av sebbeharry

Jag har visserligen 7900x men den vill gärna upp till 95 grader men när jag surfar och lyssnar på musik så ligger den runt 55-65 grader.

Av sebbeharry
Skrivet av Henkepenke:

Jag lärde mig JAVA på Universitetet en gång i tiden (examen 2008) men jag har knappt skrivit en kodrad på 15 år på jobbet. På egen kammare har jag gått över till Python, trevligt och enkelt språk.

Intressant, så vad jobbar du med idag?

Av sebbeharry

Annonsen är avslutad

Av sebbeharry

SÅLD

Av sebbeharry

Endast back end för min del senaste två åren. T-SQL samt Java. Jag är alldeles för dålig på front end men sen tycker jag inte det är speciellt roligt heller, kanske ändrar mig i framtiden.

Av sebbeharry

Är det en tusing eller två hade jag skitit i det och tagit förlusten, det är ju ändå du som gjort fel.