Inlägg

Inlägg som sebbeharry har skrivit i forumet
Av sebbeharry

Har du någon av dac/amp kvar?

Av sebbeharry

Min tjejs lillasyster flyttade precis till Stockholm och fick tag på flera lägenheter i andrahand centralt. Dock så var dessa mellan 30-40kvm och alla kostade mellan 10-12k/månaden. Så kan du tumma lite på storlek och även pris så finns det en hel del men ja, det är ju inte billigt.

Av sebbeharry
Skrivet av BergEr:

Det är främst för att slippa undertrycket som blir. Kör du den på luften i rummet så kommer den blåsa ut några hundra kubik luft i timmen, du behöver ersätta den luften vilket sker genom alla öppningar som finns. Oftast då utifrån med varm luft, är det svalare ute än inne gör detta bara så att det går snabbare att kyla ner dock.

Men när det är varmare ute så kan det t.om värma upp rummet. I mitt vardagsrum (ganska exakt samma storlek som ACn är gjord för) så gick temperaturen upp 2c på ungefär 30min när jag provade köra en standard portabel AC. Bara för att den kunde suga in luft runt alla fönster och dörrar. Andra rum i lägenheten blev ännu varmare.

Sen ibland så suger ACn så mycket luft att man vänder hela ventilationen i huset och kan förstöra ventilationen för alla i samma trapp.

Använder två AC en på kontoret och en i sovrummet. Båda är med endast en slang ut genom fönstret och med fönsterkitt för att minska att varm luft utifrån kommer in. Rummen är inte speciellt stora utan omkring 20kvm. Innan var temperaturen i båda rummen omkring 28 grader och får utan problem ner till 22 inom en timme. Behöver inte hålla på med att tömma vatten eller liknande och senaste veckan har det varit 30+ ute och det är fortfarande 22 grader. För min del funkar det utmärkt men hade jag bott i hus hade jag installerat något mer avancerat.

Av sebbeharry
Skrivet av BergEr:

Jag har en portabel som pumpar ut 1L vatten i timmen som man behöver ta reda på.

Då hade jag inte ens använt skiten.

Av sebbeharry
Skrivet av Morax:

Finns det någon AC som är underhållsfri gällande kondensvatten etc? Jag har en lokal med lite datorer som skulle må bra av lite kyla, men jag kanske inte besöker dom fysiskt ibland på flera veckor. Nu har jag bara en fläkt som pumpar ut värmen men det är inte tillräckligt.

Jag har inte behövt röra någon av mina AC vad gäller kondens, är det ett vanligt problem? Mina är i prisklassen 5000-6000kr.

Av sebbeharry

Ska det gå att rösta även om man inte är medlem?

Av sebbeharry

Jag bjuder 4500 då det blir en sväng att åka för min del. Förstår helt om du avböjer men jag tänker att jag slänger ut budet iaf.

Mvh

Av sebbeharry

Portabel AC i rummet på kontoret och en till i sovrummet. Fungerar förvånansvärt bra och det var heller inga extrema pengar för maskinerna, mellan 5000-6000 per maskin (ena var slut så fick köpa två olika).
Från att förra sommaren jobba i ett rum på omkring 30 grader till att komma ner till runt 23, ingen mer huvudvärk pga värme!

Av sebbeharry

Köper i princip alltid grafikkort begagnat och möjligtvis ett och annat moderkort+processor.

Håller även på mycket med ljud och där handlar jag allt begagnat, speciellt högtalare.

Av sebbeharry

Herregud trodde aldrig vi skulle komma därifrån med ett poäng så jag är ändå nöjd. Trodde som så många andra att Spanien skulle dominera matchen men inte på den här nivån, det var ju spel mot ett mål sista 20.

Grymt bra med en poäng så nu blickar vi framåt och vinner mot Slovakien är så vi snart i hamn!

Av sebbeharry

Sony MDR1000X 600+frakt

Av sebbeharry

Sony MDR1000X 400+frakt

Av sebbeharry

Är intresserad men undrar detsamma som ovan.

Av sebbeharry

Bjuder 2000kr+frakt

Måste tyvärr dra tillbaka mitt bud. Lycka till!

Av sebbeharry

2500+frakt för X1

Av sebbeharry

2200+frakt för X1

Av sebbeharry

Förstår att batteritiden blivit sämre men har du någon känsla för hur den är nu? En timme eller ett par?

Av sebbeharry

Drar tillbaka mitt bud tyvärr.

Av sebbeharry

Finns ingen kvar då antar jag?

Av sebbeharry

Hur fungerar det nu, har man tillgång till play store?