Inlägg

Inlägg som sebbeharry har skrivit i forumet
Av sebbeharry

Jag sätter en sluttid omkring 20:00 så vi inte drar ut på det för länge.

Mvh

Av sebbeharry
Skrivet av Zipparn:

Har du testat Kodi? Det fungerar utmärkt för mig.
Nej en NAS är en mycket bättre och snabbare lösning än en hårddisk-kabinett ansluten till Shield med USB

Absolut men jag hade en hårddisk från datorn jag använder kontinuerligt och ingen dedikerad Nas.

Av sebbeharry
Skrivet av Subzero299:

Jag har nu en Shield Pro 2019 som agerar plexserver och det fungerar väl bra men inte riktigt så bra som jag hade hoppats. Ibland så är den lite seg att starta content på min andra Shield som står på en annan våning. Samt att den inte upptäcker förändringar som ligger på nätverkslagring automatiskt är lite surt.

Alright, i början använde jag mina stationära som nätverkshårddisk och jag hade inga problem med förändringar men det går nog lite snabbare i appen när jag har en hårddisk direkt i shielden.

Av sebbeharry
Skrivet av Subzero299:

Tack. Någon som erfarenhet av att köra dessa som plexserver? Min NAS orkar inte riktigt med det.

Yepp, kör min nvidia shield pro som plexserver med en 8TB disk inkopplad via usb. Fungerar över förväntan och har inte haft något problem under det året jag använt grejerna. Kör mestadels 4K remux och aldrig något problem med uppspelning. Har dock endast 5.1 system och inte testat dolby atmos som ljudspår t ex.

Av sebbeharry

Buden är noterade! kommer inte hålla det här öppet speciellt länge utan lär stänga under morgondagen.

Av sebbeharry

Sony MDR-1000X

Hej,

Säljer mina Sony MDR-1000X då jag har för många hörlurar här hemma. Fungerar felfritt och har mycket bra batteritid. Finns några kosmetiska skavanker på själva bygeln men annars i väldigt bra skick.

Kan skickas men då står köparen för frakten.

Vet inte vad dom är värda idag men vi kan väl börja budgivningen på 300kr?

Mvh

Läs hela annonsen här

Av sebbeharry
Skrivet av Tinardirith:

Om du gillar sångarens stil så kanske du gillar Detset råkade precis höra den här och tänkte direkt på Raised Fist.

https://www.youtube.com/watch?v=1e14MwktbPA

Intressant! Ska lyssna lite, tack för tipset!

Av sebbeharry
Nytt bud: 1 000 kr Bjuder 1000+frakt då mitt andra bud var för lågt.
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av sebbeharry
Nytt bud: 900 kr Bjuder 900+frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av sebbeharry

Ingen aning om du tar emot bud men bjuder 1300+frakt.

Mvh

Av sebbeharry
Skrivet av ChrisMANEY:

I CS supreme/faceit lvl 8.

Sweet! Lirar mindre cs nu och försöker lira lite valorant som omväxling. Jag är platinum men bör komma upp lite högre om man spelar lite mer än nån match här och där. Hojta till om ni har plats för en gammal cs-räv!

Av sebbeharry

Sambo sen ett år tillbaka och vi har inte delad ekonomi. Hade egentligen kunnat ha det då vi tjänar i princip lika mycket i dagsläget och har ungefär samma utgifter.

Vi för över alla gemensamma utgifter som hyra, el, bredband, hemförsäkring, parkering etc plus matpengar varje månad till ett gemensamt konto där vi har varsitt kort som vi då använder att handla mat för under månaden.

Resterande pengar gör man vad man vill med och för min del går ungefär 50% till sparande av olika slag sen några räkningar som a-kassa, fackavgift och mobilabonnemang och resten för att leva och ha roligt med. Kommer troligtvis att öka sparandet snart då vi siktar på att köpa bostadsrätt inom snar framtid.

Av sebbeharry
Skrivet av ChrisMANEY:

Tjena! Vi är ett gäng grabbar i 25-35 som brukade spela CS dagligen men som nu tappat lite spelare samt gått över till Valorant.

Vad pratar vi om för rank ungefär?

Av sebbeharry

1400+frakt för ett par.

Av sebbeharry

1300+frakt för ett par.

Av sebbeharry

Bjuder 1200+frakt för ett par.

Av sebbeharry

800+frakt

Av sebbeharry

Pandemin har gjort att vi kommer att få välja mer fritt men att det är upp till teamet hur man vill göra. Mitt team har kommit fram till att vi ska försöka vara iaf en dag på kontoret för att se varandra och vill man jobba hemma resterande dagar så gör man det.

Det känns jävligt gött för jag hatar fan att cykla i pissregn som jag ofta får göra på hösten, haha.

Av sebbeharry

Tycker klarna är jävligt smidigt då jag hinner inspektera produkten och inte ligga ute med pengar om jag känner att jag vill skicka tillbaka den. Vill jag behålla så betalar jag bara inom 14 dagar så är det smooth sailing.

Pratar vi småsummor så betalar jag hellre med swish eller visakort.

Något som var mindre snyggt av klarna var dock när jag betalade av en TV på runt 15k inom 14 dagar för att sedan efter några dagar få ett mail liknande "Du behöver inte lite extra pengar till jul eller något annat kul? Ångrar du att du betalade hela summan kan du här få tillbaka så mycket du vill från din senaste inbetalning". Fanns en ruta jag kunde fylla i för att då få tillbaka pengar och ha kvar lån hos dom. Det var jävligt fult och garanterat många som använt sig av det.

Av sebbeharry

Någon som har tips på en bra whisky < 1500kr? Det ska vara en present till min far och jag vet att han gillar rökig whisky, sett att han har en del Laphroaig men tror inte han har någon dyrare.