Inlägg

Inlägg som BerraJobb har skrivit i forumet
Av BerraJobb

Xbox One Scorpio lär ju ändå fylla hårdvarukraven, kanske även Neo. Men om inte MS och Sony tillåter exklusiva spel på dom plattformarna så vill nog inte PC utvecklarna göra spel till hårdvara som helt enkelt inte duger.

Av BerraJobb

Batteriet måste väl bli större i och med GPS funktionen, tveksamt om batteritiden förlängs däremot.

Av BerraJobb

Nej detta är väl bara en bonus för dom som skaffar Slim modellen, 4K gäller endast film.
Scorpio kommer vara en next gen konsol som hanterar 4K i spel.

Av BerraJobb

Att samla alla utvecklare under ett tak vore det absolut bästa, är så bökigt nu med både Steam, Uplay, Windows Store, Battle.net, man vet inte vart man ska få tag i spelen ibland, för struligt för nya användare helt enkelt. Man trodde ju att det skulle bli enklare i framtiden men ärligt talat har dessa tjänster gjort det struligare än det var för 10 år sedan.

Av BerraJobb

Det känns som ett 1080 Ti inte kommer bli så kraftfullt då som man hade hoppats på, ett hopp så stort som 980 till 980 Ti känns inte rimligt.
Eller så skippar Nvidia Ti helt denna gång ?

Av BerraJobb

Fungerar mycket bättre än en vanlig router för min del iaf, inga problem med lagg i Halo 5 nu, hamnar alltid på EU servrarna och pingar 45-50 ms istället för 200.

Av BerraJobb

Känns som det är lika bra att vänta på Ti modellen, förhoppningsvis presterar ett sådant ungefär som två 980 ti

Av BerraJobb

För mig fungerar det bra med ett 750W nätagg och 980 Ti i SLI, dock skulle det kännas klart bättre med ett 1000W nätagg, men min dator har aldrig ens dragit 700W. Funderar dock på att gå över till 1080 serien i höst.

Av BerraJobb

Får över 100MBit/s på mitt 4G nät hemma, verkar inte vara så många användare just i mitt område på 4G nätet
Kan bara tänka mig vilka hastigheter det kommer bli på 5G, problemet är väl att trafiken kommer bli dyrare också. 40GB kommer ju inte räcka så länge i framtiden.

Av BerraJobb
Skrivet av Frejoh466:

Och Microsoft har gjort en 180* på uttalandet.

"Every new title published from Microsoft Studios that we showed onstage at E3 this year will support Xbox Play Anywhere and will be easily accessible in the Windows Store."

Ni får bara E3 spelen.

Kan mycket väl vara så att man inte vill inkludera Halo 6.

Av BerraJobb

Borde väl egentligen inte finnas några hinder att fler utvecklare följer efter detta tycker jag, men från början är det väl bara MS exklusiva spel som kommer stödja Play Anywhere, typ Halo Wars 2, Quantum Break, GOW4, Halo 6 lär alla stödja Play Anywhere.
Xbox som konsol känns mer och mer onödig och det kommer inte förvåna mig om MS satsar mer på PC då man har fler potentiella kunder där.

Av BerraJobb

2017 året då konsolerna återigen tog tillbaka kampen med PC, men så klart kan du alltid få bättre hårdvara på en PC. Men jag är ändå taggad inför Scorpion, men jag är mer intresserad av hur spelen kommer fungera i 1080p, om vi får en rejäl prestanda boost med 60 fps.

Av BerraJobb

Man hade väl två alternativ som jag ser det.

1. Att uppgradera befintlig PS4 så att den går att använda till VR och få bättre framerate i gamla och nya spel.
2. Att skrota hela PS4 och gå över till PS5 vilket skulle kosta betydligt mer. Samtidigt kommer Sony så klart tjäna på att man gör en PS4 4,5 istället för 5 eftersom man då kanske säljer 30 miljoner maskiner extra inom 2 år.

Det här blir så klart en kompromiss som gör att PS4 lever några år till. Problemet är att dagens generation var väldigt svag redan från början där både Sony och MS missbedömde hårdvarutuvecklingen.

Av BerraJobb

Nej har ADSL, det jag vill göra är framförallt blockera spelare från USA och Ryssland. Jag ska ge den en chans iaf.

Av BerraJobb

Netduma Gaming router

Hur bra fungerar denna router ?
Fungerar bara i PVP spel eller ?

Någon som har erfarenhet av den enda routern med geo filtering ?

Av BerraJobb

Datorn fungerar med ett minne nu iaf, kanske inte är värt att prova sätta in det andra igen om det är något fel.

Av BerraJobb

Ja får se hur mycket man orkar felsöka bara, ska se om det är stabilt med ett minne nu. Får försöka se om jag kan få ett nytt på garanti, det är bara några månader gammalt.

Av BerraJobb

RAM minnet slutade fungera ?

Fick en blå skärm nyss, Windows 10 klagade på Memory Management vid varje uppstart. Provade nog 10 gånger att starta om datorn.
Sen provade jag att ta ut det första RAM minnet, satt in det andra minnet på första platsen istället.
Det märkliga var att det hände efter en spel session då jag fick blå skärm efter att ha spelat.

Efter att ha bytt plats på minnet och tagit bort det gamla första minnet så fungerar nu datorn iaf.
Kan minnen bara sluta fungera så där ?

Det är ett 8G Corsair DDR4 3000 Mhz som är relativt nytt, 2 likadana.

Av BerraJobb

Och MS kommer också göra en fuling med sin Xbox One och släppa en Scorpio edition med 6 Teraflops mot dagens 1,3. Det är nästan 4 gånger så kraftfullt om man ska tro ryktena och blir i såna fall kraftfullare än Neo.
MS chans att komma tillbaka på hårdvarufronten är att göra den kraftfullaste konsolen, annars lär man fortsätta tappa mot PS4.

Av BerraJobb

Nokia sköt sig själva i foten när man inte gick över till Android, det hade förmodligen varit deras enda chans, istället envisades man med Symbian OS och sedan var man tvungen att sälja sin själ till MS när inte längre Symbian inte hängde med i utvecklingen. Även Windows mobile känns som det tredje alternativet hos många kunder.
Nokia spelade helt enkelt sina kort fel och gjorde även det när man valde MS som samarbetspartner.