Inlägg

Inlägg som DiNerd har skrivit i forumet
Av DiNerd

.

Av DiNerd

.

Av DiNerd

.

Av DiNerd

.

Av DiNerd

Någon som fått igång alternativet konfigurera växlande grafik när man högerklicka på skrivbordet? Den rutan är alltså tom där man ställer in hur grafikkorten ska bete sig vid batteridrift och med sladd osv.

Av DiNerd

.

Av DiNerd

.

Av DiNerd

.

Av DiNerd

Bygga eller köpa färdigt? Hjälp mig med era erfarenheter och ge tips!

Hej,

jag är helt ny på just htpc fronten. Jag funderar på att antingen köpa eller bygga mig en htpc och det lutar åt att jag kommer göra detta imorgon fredag. Det jag väljer mellan är detta:

WEBHALLEN.com - Asrock Nettop ION 330HT - Atom 330 2 GB /320GB / nVidia ION / DVD±RW / Remote - Svart

Eller bygga med dessa komponenter:

WEBHALLEN.com - ASRock - Atom 330 - Mini-ITX Nvidia ION (A330ION) - DDR3 / VGA
WEBHALLEN.com - Compucase 8K01BS - Svart 100W
WEBHALLEN.com - Kingston HyperX blu 2048MB DDR3 PC3-12800 1600MHz (KHX1600C9D3B1/2G)
WEBHALLEN.com - Western Digital Caviar Green 1TB (IntelliPower / 64MB Cache / SATA II / NCQ)

Det trådlösa löser jag med en USB sticka till det byggda systemet och till båda kommer jag köpa WEBHALLEN.com - Ace TX760 Wireless

Det slutar på nästan samma peng men är det någon som har några inputs om detta? Räcker 100w nätagg till systemet t.ex?

Mvh

Av DiNerd

Jag körde upp enbart på skola, men jag fick det pröjsat så inget jag skadades av rent ekonomiskt.

Men något som du ska tänka på är att hela tiden kolla i backspegeln hellre för mycket än för lite och även i sidospeglarna. Huvudet ska röra sig lite då och då i dom men mest som sagt i backspegeln. Kolla ALLTID i döda vinkeln när du ska byta fil eller svänga. Glöm inte att om du åker på gator att kolla upp på trottoaren så det inte kommer cyklar eller människor springandes. Innan du svänger.

Detta är dom mest grundläggande tipsen jag kan ge dig. Folk kuggar lätt på dessa saker och det är detta som påpekas hela tiden.

Finns säker mer saker men det var drygt 6år sen jag tog körkortet.

Mvh.

Av DiNerd

.

Av DiNerd

http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/d6b92f752e.jpg

Acer Aspire TimelineX 4820TG

Rent tekniskt har jag inte köpt denna, det är ersättningsdator för min gamla, fick presentkort av försäkringen så den kosta 9990kr

http://www.prylotek.se/wp-content/uploads/100323-samsung-galaxy-...

Samsung Galaxy S - 2990kr obunden sprillans ny, erbjudande via jobbet. Den kommer väl förhoppningsvis ersätta min Iphone 3GS.

Av DiNerd

.

Av DiNerd

För mig går gränsen vart jag drar gränsen för kompisar och vad dom gör och vad jag själv inte skulle göra är vid kokain, heroin osv osv.

Enligt mig är det hyckleri att gapa och skrika efter folk som röker på lite då och då om man själv dricker alkohol och röker vanliga cigg. Eftersom dom två senare är klassade som farligare dessutom.

Jag har aldrig rökt på, säger inte att jag aldrig skulle ta ett bloss men inte gjort det hittills på mina 25år på jorden. Dessutom luktar det fördjävla fint. Har provat röka cigg och snusat inget jag gillar/fastnat för. Ser ut som skit med en prilla i käften och luktar apa efter en cigg. Dricker alkohol gör jag då och då.

Av DiNerd

Jag är väl en av dom få här inne som har träffat han och umgåtts med han när jag var ca 14 för 11år sedan. Eftersom min familj är bekanta med medlemmar ur bandet då när dom va i Sverige så åkte vi med dom till Finland och bodde på hotell där och sedan gick jag på deras konsert. Dom jävlarna skrev "Little Dick" på mitt backstage pass som jag fick gå runt med haha, något pinsamt då men rätt kul i efterhand. Mycket glädje och humor hade hela bandet och en jävla bra karaktär en stor man i en liten kropp.

Deras manager då såg ut som en kopia av Jean Claude Van Damme fast mer brunhårig, han va en fena på kickboxning också det gjorde inte saken sämre. Jag skulle visa några tricks på han när dom satte upp allt för konserten. Det sluta med en fet bula i bakhuvudet. Haha.

Så den här nyheten va verkligen inte rolig, va tvungen att ringa familjen och berätta men nyheten fanns redan där. Jävligt tragiskt som sagt.

Av DiNerd
Skrivet av Tomas_88:

6/10 Känner igen avataren

1/10 känns bekant men mer än så är det inte.

Av DiNerd

.

Av DiNerd

.

Av DiNerd

.

Av DiNerd

Någon mer än jag som har problem att få ned filen? Den avbryter min kontakt mot MS server efter ca 100mb.

Mvh