Inlägg

Inlägg som Steamroad har skrivit i forumet
Av Steamroad
Skrivet av Alligatorn:

Skulle du säga att dom kan ersätta ett billigare högtalarpar om man inte är så kräsen men vill ändå känna lite tryck?
Läst att det ska vara någorlunda tryck fast jag vet att det är väldigt individuellt..
Din åsikt mellan tummen och lilltån?

Tjena,

Det beror på vad du har dem till. Men om den ska användas för att spela musik på en mindre hemmafest, fylla ett vardagsrum eller köket när man har besök eller bara vill spela för sig själv tycker jag absolut den duger. Ställ den mot en vägg och du har en duglig bas i den också.

Av Steamroad
Skrivet av Oskar.:

Jag har nog aldrig sett en vara dyka upp i lika många reor på lika många olika ställen som Harman Kardon Onyx Studio. Den "går ner" till runt 1200 varje helg känns det som. Varför? Är det en utgående produkt som ingen vill ha?

Utgående vet jag inte men jag köpte min förra året vid Black Friday för runda slängor 900 kr. Sjukt prisvärd produkt med bra ljud och bra batteritid.

Av Steamroad

För den som är intresserad så har Dustinhome.se Jaybird X2 för 1435 kr. Inget superfynd men billigast med några hundralappar.
https://www.dustinhome.se/search/jaybird%20x2

Av Steamroad

Hejsan,
Jag kanske ser klent, men vart finns det? Är nog aktuellt att skicka.
Mvh,
Jesper

Av Steamroad

Tjena,

Jag lägger ett bud på 500 kr på tangentbordet.

Mvh,
Jesper

Av Steamroad

220 kr, swish.

Av Steamroad

Då känns det här som ett bättre fynd, snabbare minnen och lägre pris.
http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/internminne/ddr3...

Av Steamroad
Skrivet av Daemon:

Inlägg flyttat, som vanligt är ingen diskussion tillåten i fyndtråden.

Åtminstone enligt postaren ska det ha fungerat fint så någon kanske bistå med vidare information kring det?

Jag har aktiverat extra utrymme genom båda kampanjerna och det har fungerat fint. Har nu 216gb.

Av Steamroad
Skrivet av Dunder:

Varken högtalare eller förstärkare har några recensioner, någon som har testat dessa?

Nej, men jag hade spontant letat vidare. Letar man efter något enklare hemmasystem kan jag rekommendera dessa från hifiklubben https://www.hifiklubben.se/hogtalare/hogtalarsystem/argon-jun... kompletterande med valfri receiver, typ denna https://www.dustinhome.se/product/5010812588/onkyo-ht-rc630-5...

Väldigt mycket ljud för pengarna

Av Steamroad
Skrivet av anon207211:

PS4 för 2995 kr är det bara att slå till eller?

http://www.tele2.se/tillbehor/playstation-4-personal

Är detta billigt jag är inte så insatt i konsoler.

Det är riktigt bra pris.

Av Steamroad

Surfa in på Tele2.se, sök på playstation 4 och det kostar 2995. Väldigt fördelaktigt pris om man är på jakt efter bara konsollen och vill köpa till spelen i efterhand.

http://www.tele2.se/tillbehor/playstation-4-personal

*Slut* /mod

Av Steamroad
Skrivet av Kiddy:

Någon som har koll på ifall det finns gratis fraktkod till dustin ?

Jag kollade men hittar tyvärr inget. Det är fraktfritt för studenter för summor över 500 kr, men jag går bet på båda.

Av Steamroad

Internet över elnätet?

Zyxel PLA4201, twin-pack. 99 kr hos Dustin.

https://www.dustinhome.se/product/5010641014/pla4201
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1341462

Av Steamroad

Ett tips från min sida, Intel har cashback på utvalda moderkort och processorer. Kolla om det du köper finns med på https://toptechcashback.com/se/sv/cashback/ så kanske du kan motivera ett ett högre pris på något annat?

Spontant tycker jag att ett 730w-agg är i överkant på vad du behöver, även om du i framtiden vill köpa till ett 970 för SLI så ska ett riktigt agg på 600w räcka till. Eftersom du inte har lagt till någon annan strömkrävande utrustning förutom hårddisken(ingen DVD, fläktkontroller etc) så kanske du kan välja en lite mindre och billigare modell?

Dubbla stickor på minnet hade jag nog siktat på, och det kanske går om du får igen pengar för processorn?

Av Steamroad

Macbook Pro eller Air?

Av Steamroad

Inet brukar ha bra paket, så det är inget fel på den där datorn du har visat. Det handlar väl mer om att vissa vill bygga egna datorer och vissa vill ha färdiga datorer. Köp det du känner dig mest bekväm med helt enkelt, men båda senaste exemplen kliver ju över din tänkta budget.

Av Steamroad

Tjenare,

Jag tycker du ska köra på Antichrists bygge. Det är samma typ av kompontenter som Sweclockers hade i förra årets sommardator och är bra grejer, men jag hade gjort nedanstående justeringar.

Nu på fredag är det black friday och förhoppningsvis går det att få tag på någon av delarna till bättre pris, jag tänker främst på grafikkortet, processorn och hårddisken.

Sen kanske jag har haft tur med min processorkylare, men jag kör på standardkylaren från Intel och hör den aldrig förutom vid uppstart när den går på högvarv. Avvakta med ett köpa till en processorfläkt alltså och testa den som är standard. Det handlar bara om 200 kr men många bäckar små.

Av Steamroad
Skrivet av anon5930:

Det vore rimligt om spelet bundlas på samma vis som spel bundlas med annan hårdvara, ofta grafikkort men ibland med exempelvis processorer. Men ja, jag tycker det låter lite för galet jag med men det är ändå vad kundtjänst säger. Vouchern registreras på en sida som för övrigt inte är online ännu så jag misstänker att dessa möss kommit ut lite för snabbt till ÅF, vilket då skulle förklara bristen på 100% verifierad information.

Oavsett vad som medföljer så är ju 599kr för G502'an bra. Nu har Electroworld sänkt sig till samma pris och CDON har gått ner 100kr men då tidigare i veckan så var den ca 200kr billigare än hos konkurrenterna.

Nu går det att registrera sig på sidan www.logitechgpromo.com, i villkoren står det "Offer good for one digital download of the PC version of Dragon Age Inquisition content only. Offer valid only through authorized ETAIL and Retail partners and redeemable on the Origin Game platform for PC beginning April 29, 2014. "

Jag har försökt aktivera mitt konto men får inget SMS utskickat, så någon annan får gärna försöka och kanske använda text-to-speech som aktiveringsmetod istället?

Av Steamroad
Skrivet av XPerion:

G502 kostar 599:- och DA spelet ca 400:-. Självklart ingår inte själva spelet med, då skulle Logitech gå med stor förlust med varje G502 såld och var nöjd att man får med någonting. Tänk på de som köpt musen för ca 800:- vid nysläppt och inte får med någonting alls.
Fast köpte min från AU Ape vid nysläppt för ca 569:-.
Riktigt bra mus, men väldigt obekvämt att använda lång tid och får värk i handlederna.

Det är ju både och det där. Om Logitech tillsammans med Origin eller vilken organisation det nu är som står bakom distributionen kommer överens om att spelet ingår tillsammans med musen så kan man ju se det som att de delar på vinsten för musen(lär vara ganska hög marginal på en sån grej). Jag hade t.ex. inte köpt DAI om det inte varit för denna kampanj, så det är ju ingen förlust för någon part i det läget förutom de 25% som musen är nedsatt.

Av Steamroad

Jag har också pratat med komplett och de säger att det är det fulla spelet som ska följa med.