Inlägg

Inlägg som Ragnarök_785 har skrivit i forumet
Av Ragnarök_785

Vilken av dessa två hade ni rekommenderat?

https://www.pricerunner.se/pl/453-4883783/Inomhusklimat/Elect...

https://outl1.se/portabel-luftkonditionerare-wifi

Jag hade ju velat gå på den billigare men är fundersam över om den har avdunstnings (vet inte om det är det rätta ordet men när den tar med sig vattnet ut genom slangen istället för att behöva tömma den manuellt) funktionen. Den dyrare har det enligt deras produktbeskrivning men den billigare hittar jag inget om en sådan funktion.

Sedan vet jag inte vilket företag 'Lyfco' är, har aldrig hört talas om dem. Electrolux verkar som ett säkrare kort.

Av Ragnarök_785
Skrivet av Kgel:

Tack, då vet jag ungefär hur jag ligger till i kön!

Fick min Steam deck idag. Fick lite problem med BankID, eftersom man är svensk och har 'å,ä,ö' i sina namn så skrev jänkarna fel. Jag kontaktade DB Schenker och de fixade det på ett par minuter. Fick ett sms med en ny länk.

Av Ragnarök_785
Skrivet av Dagwed:

Tack för tipset om scenker. Hade hoppats få den innan jag åker iväg på en vecka utlandsjobb på lördag.
Nu såg jag att den beräknas levereras imorgon.
Blir perfekt!

Fan va najs, min kommer också imorgon.

Av Ragnarök_785
Skrivet av Tenerezza:

Fick ett sms ja med ett nummer och länk, tryckte dock aldrig på länken men i meddelandet står det "Mer information och identifiering med BankID:" så det ska nog gå att göra där, själv använde jag dock mig av ID kort.

Samt ja, när jag nämnde A2 på SD kort så handlar det just om en vis standard ^^ de jag letar efter, har dock inte jätte behov av 500GB då jag vill sätta upp emulatorer o.s.v. på den så man slipper ha det på själva enheten.

Okej, tack! då kan jag vara lung hehe. Dåså 256gb har bättre värde än 512gb. Jag valde samsung 512 EVO Select, eftersom de hade bäst recensioner. Tyvärr var jag tvungen att köpa från skit amazon, de är dem ända som har dem. Just nu 15% rea, så jag hade kunnat spara 100kr om jag inte var så snabbt på att beställa, jävla skit.

Av Ragnarök_785
Skrivet av Tenerezza:

Sådär då har man äntligen fått den. Får hoppas allt funkar som det ska tog liten stund att starta upp den första gången typ 3 min något.

Samt ~5+ min på att logga in på Steam kontot, har dock över 11k spel så... tja detta råkar nog inte de flesta ut för.

<Uppladdad bildlänk>

Några som har något bra tips på billig och bra A2 minneskort i runt 250-500GB?

Får man fråga hur upphämtningen fungerande? Jag har inget Id kort och undrar om det går att använda Bank ID för att hämta? Fick du någon länk via sms eller hur funkade det?

Jag skulle rekommendera åtminstone 500gb, sedan kolla YouTube och andra forum vilka SD kort som är bäst. Bara för de heter pro betyder det inte att de kommer vara det.

Av Ragnarök_785
Skrivet av Mieriola:

Hade en liten förhoppning att min Steam jag nyss beställde kunde komma innan jag reser iväg en vecka till helgen, skönt att den visionen krossades direkt i tråden

Tack för ett gott skratt. Vet inte vad de håller på med i lagret, aldrig varit med om sådana långsamma leveranser.

Av Ragnarök_785
Skrivet av medbor:

För en halvtimme sedan lämnade min Kolding i Danmark tydligen, annars såg det ut samma som för dig

När fick du mailen?

Av Ragnarök_785
Skrivet av Tenerezza:

Frakten ser ut att gå mycket långsamt för er som det skickades föra veckan är den också fast vid "Netherlands Utrecht" ?

Samt för er som redan fått era hur lång tid tog själva frakten? Är inte så van att ha så här seg sådan.

Åtminstone har du en länk, min står fortfarande på "shipping soon".

P.S betalde i torsdags.

Av Ragnarök_785

Gud va jobbigt det är att vänta, speciellt när man bara ser "shipping soon".

Av Ragnarök_785

Min Steam Deck är nu på väg och kom på att jag inte har något ID kort för att hämta ut paketet (väntar fortfarande på pass). Läste här i tråden att det är DB Schenker som står för leveransen. Efter lite googling hittade jag på deras hemsida att de tar emot Bank-ID. Du ska få ett sms med en länk där du ska kunna verifiera dig med Bank-ID och sedan få en QR-kod som du ska visa upp för dem bakom disken. Stämmer detta? Vill bara vara helt säker, annars får jag väl använda mina gamla pass/ID och hoppas att personen inte tittar på datumen.