Inlägg

Inlägg som sINsen har skrivit i forumet
Av sINsen
Skrivet av StuntmanMike:

Nej, men jag misstänker att det är PBT jag inte gillade då jag inte vart så förtjust i ePBT och KAM heller men gillade SA och GMK.

Sedan så tror jag främst att det är folk som skriver mycket som gillar MT3. 🤔

Ja, så kan det vara.. jag spelar ju mest, men använder nästan uteslutande SA ändå. Jag varvar mellan cherry och SA. Men SA är oftast det ja alltid kör med. Men folk skulle väl kalla mig för galen då jag sett alla kommentarer om att det är ”sjuka” människor som använder så hög profil 😂

Av sINsen

Ni som provat MT3 profil, skulle ni säga att den är skön eller är den en ni go? Jag själv har inte provat, ns. Jag är ett fan av SA profil. Så tycker att de kanske borde vara bra då?

Av sINsen
Skrivet av Danis:

Spelar just nu sorcerer men funderar på att testa mig på något annat skoj längre fram, vilken klass är enkel, rolig och väldigt grym på att slakta monster?

Jag har kört sorcer som main, men tröttnade vid 77 typ, så nu kör jag upp en rouge, den är riktigt kul.

Av sINsen
Skrivet av FireFox:

Lyste inte det minsta lilla igenom Corsairs, testade att vända upp och ner på ett par av capsen och då lyste det igenom men inte om dem satt rätt vända.

Konstigt, jag har också haft ett set med corsairs OEM profil som jag dock bara testade en gång, och det lös igenom med south facing LED, och det lös dessutom starkt.

Det är detta set jag har

https://www.maxgaming.se/sv/keycaps/pbt-double-shot-pro-keyca...

Av sINsen
Skrivet av FireFox:

Fick lära mig nu att de flesta keycaps inte fungerar med south-facing leds, både corsair och maxgaming har texten i övre delen av capsen och då funkar de nog inte med något annat än leds som sitter på ovandelen av switcharna.

https://www.maxgaming.se/sv/keycaps/shine-through-double-shot...

https://www.maxgaming.se/sv/keycaps/pbt-double-shot-pro-keyca...

Men led-en borde vara tillräckligt stark för att det ska lysa igenom så man ser iallafall?

Av sINsen
Skrivet av FireFox:

Använder Boba U4 som är long pole och ibland så klickar jag i ytterkant på mellanslag och då hoppar capen av på andra sidan. Vilka stabs funkar med long pole switchar, eller finns det någon annan lösning för att den inte ska hoppa av?

Så blev de med mina SA profiler på mina TX stabs, men inte på mina Durock. Jag läste de med att sätta en bit maskeringstejp över krysset bakom mig capsen och trycka dit , men trycker du hårt hoppar den av iaf, så jag skulle säga att de beror på vilka stabs du använder

Av sINsen
Skrivet av CrispVanDahl:

Final Fantasy XVI för hela slanten.
Vill verkligen inte spoila upplevelsen för någon men det finns sektioner i det spelet som får en att sitta med hakan i knät och musiken är verkligen helt jäkla otrolig.

Har inte spelat final fantasy själv, men har hört detsamma av familj som spelar de.

Av sINsen
Skrivet av StuntmanMike:

Är vajern rak? Är spacebar rak?

Svar ja på båda.

Av sINsen

Senast köpte jag TX stabs för de säger att de är perfekta. Jag tunade stabsen men jag får inte bort ticking ljudet på vänster sida av spacebar, har tagit isär stabsen flera gånger nu o lubeat om osv, men ticking är kvar på just vänster sida. Ingenting på de andra stabsen. Man ska ju inte behöva holee mod på Tx stabs säger de ja läst om. Men de kanske är enda sättet? Eller har ni tips?

Av sINsen

Jag hade bytt ut cpukylaren, 7000 serien av Amd blir varm.

Av sINsen
Skrivet av Mishy:

Jag får "Fenris F2A4E406-0864-4520-B8E0-F4EEEE1DCEDC"
Jag kör senaste drivers, fungerat felfritt sen launch.. Jag är inte dock ensam om det, massa folk som har problem på US/EU forumet.

Skumt! Som sagt, har inte haft ett problem sen launch

Av sINsen
Skrivet av Mishy:

Verkar vara stora problem med nya patchen att spelet krashar till skrivbordet. Jag har försökt spela i 20 min nu, 4 kraschar totalt. Ospelbart.

Har inte haft ett problem sen patch

Av sINsen
Skrivet av Ohjay:

Tack, det där har jag helt missat.
Har inte hängt med i custom-svängen på ett tag. Är väldigt nöjd med vad jag har, allt från tangentbord till brytare och keycaps, men kan alltid vara bra att ha ett lager med reservdelar.

Varsågod ja absolut, detta är ju en helt ny profil som sagt någon blandning mellan cherry och mt3

Av sINsen
Skrivet av Ohjay:

Jag blev helt såld på MT3 och kände inte att jag behövde prova på andra profiler.
Tyvärr så är MT3 exklusivt till Massdrop och de misskötte ett annat GB sjukt dåligt vilket gjorde att jag av principskäl vägrade att handla hos dem mer.

Lång historia kort, men köpte ett unikt custom KB som levererades skadat pga kass packning. De lovade att ersättningsprodukten skulle packas annorlunda, men så blev det inte och ersättningen kom med likvärdig skada (och jag var inte ensam om att råka ut för denna skada).
De erbjöd att skicka ytterligare ett nytt men skulle inte ändra packningen. Mina andra alternativ var en rabattkod som inte täckte värdeförlusten för skadan eller att få en full återbetalning. Valde det sistnämnda, men hade väntat nästan 2 år på tangentbordet så var otroligt besviken, dessutom när det var ett systematiskt fel som drabbade många av oss som var med i GB:et.

Det var nåt år efter detta som Massdrop dessutom hanterade MT3s upphovsmakare sjukt kasst (finns massor att läsa), vilket är en ytterligare anledning att jag inte rör dem med tång.

Okej! Bra att veta! Jag har tänkt beställa där någongång, men inte blivit av, men nu när ja ramlade på matt3os nya profil vart ja sugen, där det känns som att Mt3 och cherryprofilen möts. Och där matt3o har gått ihop med GMK och ska producera detta kit. De säljs inte på drop som tur är då 😂

Du kanske redan har sett det, men här är länken till det iaf.

https://matt3o.com/mtnu-pre-release-update/

Av sINsen
Skrivet av Ohjay:

Jättesvårt att svara på då det är så många faktorer som påverkar.
Som exempel så varierar priset beroende på formfaktor (cherry, SA, DSA, MT3, etc), material, tillverkare, uppbyggnad av kiten (vilka tangenter som ingår).
Beroende på vad du är ute efter och hur de olika kitsen är uppbyggda så kanske inte Base+International räcker, man kanske behöver ett NorDE kit också.
Sen beror det på var GB:et genomförs och var det skickas från. Detta påverkar fraktkostnad och eventuella momspåslag.

Nu är det flera år sedan jag köpte några kits och jag köpte alltid mer än bara Base+International+NorDe, men mellan tummen och pekfingret låg nog kostnaden för de tre inkl frakt & moms/tull på ca 2000:-, och då var dollarkursen bättre än vad den är idag.

Okej! Ja det förstår jag. Hittade du din profil du gillade och utförandet sen eftersom du inte köpt några fler?

Av sINsen
Skrivet av Levan:

Är det någon som haft problem med att grafiken är suddig när karaktären rör på sig? Exv. har jag svårt att läsa namn tags och man blir lite "åksjuk" av att titta på bakgrunden, svårt att fokusera. UI är knivskarpt dock

Har sett något DLL-fix (ladda ned och skriva över en fil varje gång innan man startar spelet), men det kanske har hjälpt marginellt.

Har ett 2080 och en C2 Oled som skräm.

Några settings eller annan fix ni kan rekommendera isf?

Ingenting jag har märkt av iallafall.

Av sINsen
Skrivet av Gimbal:

För mig är tangentbordsbyggandet lite pyssel när man inte har något annat för sig. Jag ritar kretskort och låda och då kan det vara kul med lite nya hattar till det.

Tyvärr trodde inte matt3o att mtnu passade 100% på lågprofils brytare, som jag håller på med nu, så det var lite tråkigt, men jag kommer beställa ändå. :/

Okej du pysslar med sånt, mest för skojs skull då o använder vid gaming så såklart? 😁 haha ja men de låter ju som att du kommer någongång få de att passa till något. Känns som man har chansen nu, och så kommer den inte igen 😂

Av sINsen
Skrivet av Puttrickio:

Inget fancy, men jag gillar hur mycket de lyser upp och dimmar vid on-press med pudding hattarna. Annars hade jag helst velat ha hattar med centrerade tecken, lite mer rundade toppar, och sann ÅÄÖ (inte nordisk kombo).

Bräda: KBD67 Lite - Vivid Violet
Brytare: Gateron milky yellows (linjära) smorda med 205g0
Hattar: SteelSeries PrismCAPS White
Belysning: On-press Orange
Sladd: Vit, rak och flätad

https://cdn.sweclockers.com/forum/bild/13752?l=eyJyZXNvdXJjZSI6IlwvZm9ydW1cL2JpbGRcLzEzNzUyIiwiZmlsdGVycyI6WyJ0PWxhcmdlIl0sInBhcmFtcyI6eyJrZXkiOiJEMzIwMzcxOC05QzA3LTQ3NDUtQjM3Qy0zRjUyNDFGQzcwODgifSwia2V5IjoiZWQ3MjQ3OGRjMDI4ZWFmNGRiNWEyOGEwZWRlMTRjZTMifQ%3D%3D

Ja okej ja man får ju inte shine through, men de va längesen ja hade de nu, och jag saknar de inte faktiskt 🤷🏼‍♂️ men man är sjukt sugen på att köpa susu, men får se om man kan motivera det, jag har redan ett vitt, ett svart cherry set i pbt och ett SA Pulse i ABS 🤷🏼‍♂️ börjar kännas som man bara samlar på sig sets, man hinner ju aldrig använda alla 😂 sen fastnar man ju oftast för ett 😂

Av sINsen

För någon som aldrig köpt Keycaps på GB, så undrar jag vad är ”priset man får räkna med” är om man ska köpa ett set på GB med exempelvis Base + International? Tänker att i denna tråden bör de ju finnas människor som köpt Keycaps på GB både en och två gånger kanske?

Av sINsen
Skrivet av Puttrickio:

Är sjukt sugen på de beigea med orangea accenter och ÅÄÖ men har svårt att rättfärdiga €214.73 när jag redan har en bra set-up. 🤔

Ja, jag försöker rättfärdiga mitt susu köp, men de blir svårt. Vad har du för setup idag?