Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som MrBrightside har skrivit i forumet
Av MrBrightside
Skrivet av Laxpudding:

55 tum och uppåt Samsung RU8 och Q60R klarar 120 Hz och VRR. 49 och 43 tum gör det inte. Lätt att blanda ihop

@Laxpudding: tack! Vad säger du om Q82:an? Har försökt googla, men den verkar inte ha funnits på marknaden speciellt länge, så har själv svårt att läsa mig fram till om det vore ett klokt beslut..

Mvh, Brightside

Av MrBrightside

LGC9?

Jaha, nu dök denna upp på E-giganten: LG 55" 4K OLED TV C9 OLED55C9 för 12 990, är det ett monster?

Av MrBrightside

@Laxpudding: enkelt trodde du..

Klev in på Elgiganten tidigare ikväll och fick presenterat både The Frame och Samsung 55" Q82R för 11 900 kr. Enligt personalen skulle jag inte vara i närheten av bildupplevelse med Q60R(enligt dem klarar den tydligen inte 120 hz?).

Som vanlig svenne-banan, med någorlunda smak, är det så pass stor skillnad?

Uppskattar din tid otroligt mycket, tack.

Mvh, Brightside

Av MrBrightside

Fortsatt beslutsångest..

Skrev tidigare i tråden angående att jag var ute efter en tv som var lämpligt för sport, fick ett bra svar och är nöjd med det.

Men nu när jag börjar titta på faktiska modeller har jag sjukt svårt för vilken jag ska slå till på.. har tittat på dessa tre varianter:

Samsung 58“ 4K UHD Smart TV UE58RU7105 - 5 888 kr på Elgiganten.

Philips The One 55" 4K UHD LED Smart-TV 55PUS7354/12 - 8990 kr på Elgiganten.

Samsung 55" Q60R 4K UHD QLED Smart-TV QE55Q60RAT - 8990 kr på Elgiganten.

Om jag har en bra källa, Apple Tv 4k trådad och tittar på HD-sändningar. Skulle jag märka någon större(är ingen fantast) skillnad mellan några av dessa modeller vid ex. fotboll eller en vanlig serie?

/Mr Brightside

Av MrBrightside

Tv som klarar fotboll bra..

Hej!

Är en fotbollstok som njuter av förtära dryck, luta mig tillbaka och bara vara i nuet medan bollen rullar och kommentatorerna härjar. Ju äldre jag blir, desto kräsnare blir jag med bildkvaliteten. Den tv jag har ger mig just nu hjärnblödning och vill därför uppgradera illa kvickt, innan jag trillar av pinnen.

Så, jag är ute efter en tv på mellan 55-65” som levererar en schysst upplevelse vid framförallt fotboll men även film och serier. Just nu är budgeten relativt tight och tänker mig därför en prisklass mellan 7 000 och 11 0000. Finns det något att glutta extra på nu under BF?

Mvh, Mr Brightside

Skickades från m.sweclockers.com