Inlägg

Inlägg som köpadomän123 har skrivit i forumet
Av köpadomän123
Skrivet av puttey:

Jag håller på att flytta och har möjligheten nu för ett fint spel/arbets rum, och har då sneglat på denna varitant av olika slag, då jag har ett på jobbet och gillar det skarpt, kanske är något för dig med

https://www.ajprodukter.se/search/6127709.wf?searchPhrase=mag...

Hmm.. kollade lite men såg inget jag ville ha där.

Skrivet av zyberzero:

Vi har som du redan har hittat, Oberon. Vi har också Serie[P] som är lite billigare och enklare, men absolut fortfarande ett bra bord. Det verkar inte finnas i vår publika webbhandel tyvärr. Bor du i närheten av någon av våra showrooms tror jag det är bäst att du åker dit och snackar med dem på plats så kan du få bordet mer eller mindre exakt som du vill ha det

Hur mycket skiljer det i pris mellan p och oberon? Och vad kostar tilläggen(Funktioner och tillbehör) på oberon ungefär?(Tex dosan som man kan spara höjder med)

Bor i norrköping så showroom finns ju här, kanske tar och kikar förbi någon gång.

Skrivet av mrqaffe:

Det finns en hyfsad begagnatmarknad för kvalitetskontorsmöbler så om du inte måste ha ett väldigt specifikt och unikt bord kan du nog hitta ett begagnat också om du söker.

Det var det första jag kollade. Finns ju en hel del men såg inget som klickade direkt, är inte ens säker på exakt vad jag vill ha än men när jag vet det så ska jag kolla på begagnat igen.

Skrivet av Nivity:

Bekant är rena skräpet, extremt ostabilt vid högre höjder, sjukt ojämn motor, och allmänt vingligt skräp.

Ikeas nyare IDÅSEN är så löjligt mycket bättre på precis alla punkter, men framförallt är det sjukt mycket mer stabilt än Bekant skräpet.

https://www.ikea.com/se/sv/p/idasen-skrivbord-sitt-sta-svart-...

Sen fördel att man kan ställa in höjd med app, och även spara presets.

Hm, inget fan av benen men ganska mycket billigare iallafall.

Av köpadomän123

Hur ser det ut med reor på sånt här förresten? black friday/mellandags rea osv?

Av köpadomän123

Höj och sänkbart skrivbord

Letar efter ett höj och sänkbart skrivbord och har kollat på Kinnarps Oberon skrivbord, det är ju väldigt dyrt men det kanske är värt det? Inte säker på vilken storlek jag vill ha men det lutar nog åt det som är 180*80 isåfall och det är bara 83 kronor dyrare än det som är 160*80. Verkar även finnas lite val/uppgraderingar som tex den här dosan som man kan spara höjder på. Uppliftdesk verkar ju också rätt bra men säljs inte i sverige(?).

vad finns det för liknande bord? Vill ha något stabilt, tror jag vill ha "T ben" utan stång mellan, men hellre stabilt med stång än rangligt utan stång. Skulle även vara rätt skönt att kunna spara minst 2 olika höjder. Storleken har jag inte bestämt än, vet bara att bordet jag har nu är 120*60 och det är alldelles för litet. Vill ha något stilrent, svart/mörkt/mörkt trä är nog de jag gillar mest hitills.

Av köpadomän123

Tack för svar. Kollade upp domänen på någon DNS lookup sida och det finns MX,NS,SOA och TXT records, så verkar ju användas för mail då.. Under SOA så finns en gmailaddress med personens namn iallafall.. Får ta och fundera på priset nu då

Av köpadomän123

Köpa domän

Har funderat ett tag på att skaffa en domän för mail men den jag skulle vilja ha är såklart upptagen, och på whois så står det inte mycket mer än registrar info och registrant country:us . Funderar på att kontakta registrar och be om kontaktinfo till ägaren eller kanske be dem vidarebefodra något bara, problemet är att jag inte har en aning om vad domänen skulle kunna vara värd.

Det är en ganska kort .in domän, det finns ingen webbsida på addressen och namnet borde inte vara värd mer än något annat lika långt domännamn (Dvs inget objekt/produktnamn eller liknande)

Kan man se vad domänen används till på något sätt?

Om jag lyckas kontakta ägaren och får köpa domänen, finns det något säkert sätt att göra det på eller är det bara att skicka pengarna och hoppas på det bästa..? och är det enkelt att flytta en .in domän till tex loopia eller one?

Tack i förväg!