Inlägg

Inlägg som SwedishBass har skrivit i forumet
Av SwedishBass
Skrivet av Lordmax:

Kan man ändra sin armor utan ornaments? En del exotiska ser bara för jävliga ut. Vore nice och kunna forma sin karaktär efter sin egna smak, likt Diablo med andra "RPG" spel.

Nej, dessvärre inte.

Skickades från m.sweclockers.com

Av SwedishBass

Såld!

Skickades från m.sweclockers.com

Av SwedishBass
Skrivet av Roundstatue:

Hur görs det

Skickades från m.sweclockers.com

Jag har skickat ett meddelande till dig. Jag hittar bara funktionen i desktop-varianten av forumet.

Av SwedishBass
Skrivet av Roundstatue:

Jag vill gärna ha den, hur gör man för att göra köpa den från dig

Skickades från m.sweclockers.com

Enklast är via swish och upphämtning på plats. Skicka ett privat meddelande.

Av SwedishBass
Skrivet av Roundstatue:

Känns mx silver typ som mx red

Skickades från m.sweclockers.com

Exakt som Red - linjära, men snabbare och kortare aktueringspunkt.

Av SwedishBass
Skrivet av Roundstatue:

Hur länge har du haft det och varför säljer du det

Skickades från m.sweclockers.com

Haft det i några veckor, älskar det, men vill köpa ett SF (65 %) med MX Brown. MX Silver är fantastiska för gaming, särskilt FPS, men jag vill ha lite mer feedback när jag skriver. Funktionsmässigt är det helt underbart, stabs i toppklass.

Av SwedishBass
Skrivet av Roundstatue:

Vilka keys finns det andra keycaps till?

Skickades från m.sweclockers.com

Piltangenter, Esc, Enter, Backspace samt en (två?) extra i standardstorlek. Ingen genomlysning på dem.

Av SwedishBass
Skrivet av bloodshed:

@whisky: Intressant det du säger, att Gainwards Radeon-kort lät mycket. Jag testade deras Windforce-lösning för ett 2060Super och det lät inte bra. Jag trodde att Gaming OC var den bättre lösningen. Tror dom korten går bort helt då. Ska ta och kolla in Asus RTX 2070 Super Dual EVO OC, tack för tipset!

@psilobe Tack för hemsidan. Det är en av få jag faktiskt missat.. :).
Nja, jag hade inte tänkt gå på en vattenkylningslösning men det kanske blir det tillslut ändå. Kortet du länkade till på marknaden ser onekligt intressant ut.

@SwedishBass okej, går den inte alls att överklocka? Hur går fläktarna? Har hört att dom låter ganska mycket.

Hej. Jo, det gör det nog, men jag är inte tillräckligt insatt i det efter att ha varit borta från PC-scenen i 15 år. Jag har personligen inga problem med högljudda fläktar på kortet under arbete, och jag kör med öppna lurar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av SwedishBass
Skrivet av Bitfenix:

Intresserad av byte mot datordelar?

Nej tack!

Av SwedishBass
Skrivet av Knotvillage:

Vilket stressprogram använder du. Alla kort ska gå att klocka. Öka GPU typ 30 mhz sen kör det i Heaven eller Superposition i typ 45 min.

Jag använde MSI:s Afterburner. Enligt dem själva ska det funka med mitt kort. När jag körde deras scanner, klipptes bilden i andra testet. Ska jag testa att manuellt öka med 30 mhz?

Skickades från m.sweclockers.com

Av SwedishBass

Såld: Ducky One 2 Mini (MX Speed Silver)

Ducky One 2 Mini, svart med MX Silver-brytare bytes mot ett likadant tangentbord med MX Brown-brytare, i vit eller svart finish, Year of the Pig. Säljes för 900 kr, prutat och klart.

Year of the Pig-spacebar, Korallrosa accent-keycaps. Nyskick. Komplett i kartong, men utan dust cover (dvs hårdplasten som sitter på tangentbordet i lådan).

Finns i västra Stockholm. Skickas helst inte.

Läs hela annonsen här

Av SwedishBass

Personligen är jag nöjd med mitt MSI GeForce RTX 2070 SUPER VENTUS OC. Lirar Destiny 2 med allt på Ultra, i genomsnitt 120 fps med min Ryzen 3700X. Inga problem med ljudnivåer eller temperaturer.

Skickades från m.sweclockers.com

Av SwedishBass

Dum fråga:

Jag kör med ett MSI GeForce RTX 2070 SUPER VENTUS OC, och är väldigt nöjd med det. Försökte överklocka med Afterburner. Kortet slutade sända signal via DP i andra testet med scannern.

Försökte en gång till - samma resultat. Jag antar att det beror på att kortet redan är boostat från fabrik/har fasta klockfrekvenser? Ska det gå att överklocka ÖHT? Det var längesedan jag hade en gaming-PC, så ursäkta min dumma fråga.

MSI visar själva Afterburner på produktsidan, vilket gör mig lite konfunderad...

Skickades från m.sweclockers.com

Av SwedishBass

Jag kör med ett MSI GeForce RTX 2070 SUPER VENTUS OC, som jag är väldigt nöjd med. Kör Destiny 2 i 1080P med allt på Ultra. Med min Ryzen 3700X ligger jag på runt 120 fps i genomsnitt. Jag har dock problem med överklockning. Gissar att det beror på att det är "factory OC", men MSI:s hemsida annonserar om att det ska vara kompatibelt med Afterburner.

Skickades från m.sweclockers.com

Av SwedishBass
Skrivet av anon5930:

Mina förväntningar är rätt låga, trots att VI och VII är favoriterna i serien. Att Squenix fortsätter med upplägget i XV och framförallt kör episodiskt format är sånt som inte lockar mig. Bra att spelet görs dock, blir kanske att plocka upp när remastern förhoppningsvis är helt klar och släppt.

Skickades från m.sweclockers.com

Håller helt med dig, där. Som 86:a växte jag upp med PSX-generationen och FFVII, och det var spelet som verkligen väckte min kärlek till gaming. Jag är dock orolig för att stridssystemet i Remaken är för mycket XV; mycket flash och total avsaknad av substans eller taktik.

Octopath Traveller visade att turbaserade strider fortfarande funkar om de görs bra, och även om Remakens strider är turbaserade, tycker jag att de än så länge ser väldigt mycket XV ut. Personligen tycker jag att de borde ha satsat mer på ett renodlat, taktiskt turbaserat system som OT. Jag kommer förstås att spela Remaken, men med en viss skepsis.

Av SwedishBass

Hmm. Är sugen på RDR2 på PC. Har lirat det på PS4, och gillade det till viss del. Dock tycker jag inte om att allt man gör i spelet ska vara så fruktansvärt omständligt. Fem olika moment i varje situation, bara för att göra grundläggande saker som att köpa vapen eller dylikt. Begränsad fast travel etc. Många saker i RDR2 borde ha förenklats för spelglädjens skull, om du frågar mig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av SwedishBass
Skrivet av oqvist:

Nadsen är trevliga bortsett komforten. Har du testat några Kennerton?

Jag hade inga problem med komforten, och då har jag ändå ett enormt huvud och stora öron, haha. Däremot läckte det in för mycket ljud när jag använde dem på stan. Jag har inte testat Kennerton.

Skickades från m.sweclockers.com

Av SwedishBass
Skrivet av backspace:

@SwedishBass: Jag förstår vad du menar, dock skulle jag vilja påstå att du inte kan generalisera så som du gör även om det är lätt att göra det.
Vissa vill ha maffiga explosioner, andra vill kunna höra fotsteg och lokalisera fienden lättare, somliga vill ha en balans med lite av olika områden som kanske ger just dem en trevligare upplevelse.

Jag skulle tro att utifrån ditt inlägg att du tillhör den tredje kategorin.

Jag vill ha så rak ljudåtergivning som möjligt. Gillar absolut inte allt för färgade lurar. Viktigast för mig är dock detaljupplösningen (d.v.s. inte bitrate och dylikt). Emellertid har jag allt som oftast gillat lurar med Harman-kurvan som ideal (PSB M4U2, NAD Viso HP 50) för musik. Trots att jag är basist, gillar jag inte överdådig bas (eller skrikig diskant, för den delen). Hellre varmare lurar än vassare; hellre lite slöjad diskant än spiken-i-örat. Iaf när det gäller musik.

Jag har ägt och testat allt för många hörlurar för att lista på rak arm, haha, och vet vad jag gillar, och när det låter bra. Lurar som inte låter bra varar inte länge hos mig...

Av SwedishBass
Skrivet av walkiii:

Fråga.

Vad får ni för fps i spelet?

Jag tycker att jag har fått sån himla låg fps nu. Tidigare satt jag på en 3440x1440 skärm och låg runt 140fps i princip allt på ultra. Nu har jag bytt till en 1080p 240hz skärm och ligger runt 120fps i typ high settings. Jag förstår inte vad som har hänt. Sitter ju med en Ryzen 3700x 16gb ram och ett 2080ti. Jag borde ha mycket högre fps tyker jag.

Hej!
Kolla dina video-settings. Den senaste patchen gjorde att användarinställningar inte sparades. Du borde iof inte ha några problem med dina specs, MEN: Det är även väldigt många användare som rapporterat sämre flyt sedan den senaste patchen.

Av SwedishBass

Som musiker sedan 25 år tillbaka och generellt en hörlursnörd, har jag länge funderat på att skaffa nån setup med DAC/amp, ett par bra öppna lurar och en modmic eller dylikt. Av bekvämlighetsskäl kör jag dock numera med Steel Series Arctis Pro Wireless på gaming-PC:n.

Hade jag fått välja, hade jag kört med ett par Focal Clear (tveklöst de bästa musiklurarna jag nånsin testat) tillsammans med en enklare DAC/amp, typ Audeze Deckard eller liknande. Min upplevelse är att om de låter bra för musik, låter de även bra för spel.

Skickades från m.sweclockers.com