Inlägg

Inlägg som KaptenMumsMums har skrivit i forumet
Av KaptenMumsMums

Redigerar mitt inlägg, kändes för gnälligt

Jag tycker Tyvärr att UIn tagit ett par steg tillbaka, efter att ha spelat 3-4h igår kväll så störde jag mig flera gånger på att UI kändes klonkig och i vissa fall ogenomtänkt. Det känns som att UIn ibland är i vägen för spelet, om ni förstår vad jag menar

Sen tycker jag diplomatin lämnade en del att önska, får se om det kanske utvecklas allt eftersom man spelar.

MEN, det är skoj att känna igen karaktärer och händelser från sagor / böcker. Spelet är snyggt och flyter bra, känns väloptimerat 👍🏻 Kommer bli många fler timmar i detta spel!

Av KaptenMumsMums

Stationär kontorsdator, budget 7000kr

Hej!
Jag har surfat runt lite och hittat ett par snarlika trådar, dock där trådskaparen har andra användningsområden än vad jag har. Den närmsta jag hittade var en aktiv tråd med en speldator med budget på 8000kr, mot slutet har dock budgeten i den tråden klart överstigit det jag har råd med. Ni brukar vara sjukt vassa med snabba råd så jag provar min lycka!

Jag ska köpa en ren kontorsdator åt mina föräldrar, dvs de kommer surfa, kolla youtube, köpa och sälja på blocket, kolla mail osv. Alltså inget direkt betungande.

Budgeten är 7000kr, där OS, tangentbord och mus ingår. Skärm har jag redan löst.

Spontant kändes det som att man kan sikta lite över en ren kontorsdator för 7000kr. Jag skippade grafikkort, tror ni det behövs?

Vad tror ni om följande:

https://komponentkoll.se/bild/uOXQF.png