Inlägg

Inlägg som Gird har skrivit i forumet
Av Gird

Kortet är sålt, tack för visat intresse.

Av Gird

Budgivning stängd, inväntar upphämtning nu.

Av Gird

2080 Founders Edition

Har uppgraderat min dator och har nu ett 2080 Founders Edition till övers.

Originalförpackning följer med men inga kablar. Har suttit i välventilerat chassi, inte över- eller underklockat.

Swish enbart, budstart på 2000 kr.

Köpare står för eventuell frakt. Finns annars i Skärmrbrink/Hammarbyhöjden.

Som vanligt: jag säljer till vem jag vill, om jag vill och när jag vill.

Läs hela annonsen här

Av Gird
Skrivet av Nostradamu:

Du är en hjälte <3

En hjälte hade skickat tillbaka det till kön. Jag har bara tillräckligt med skam i kroppen för att höra av mig till kundtjänst samtidigt som jag vässade argumenten om varför det var rätt att behålla det. 😅

Av Gird

@r1nne @Donnerstal @Ph4st

Pratade precis med en snubbe på deras kundtjänst och gav dem ordernummer så att de kunde sparka iväg ärendet uppåt i organisationen. Han kunde inte ge någon klarhet i varför det skett, verkade inte kunna se något alls om det förutom mitt kvitto i systemet. Bad honom undersöka och gärna höra av sig om de listar ut varför jag fått beställningen före er andra.

Hör de av sig igen så uppdaterar jag er.

Av Gird
Skrivet av Senocs:

När jag inte trodde Elgiganten kunde bli sämre 😂¨
Antar att supporten kommer fasthålla att dom inte fått några kort alls, men att ALLT kommer i lager 4 Januari

Jag hade velat påstå att det är svårt att argumentera mot bildbevis men... Om de nu säger att de inte fått något kort och de därför inte har skickat något till mig får du gärna fråga kundtjänst om det betyder att jag kan skippa att betala?

Av Gird

@r1nne @TheBlackbeard @Ph4st @Senocs

3080 tuf och från Elgiganten. Beställt 8 oktober. Så det verkar som att någon glömt kön. Beklagar.

https://pasteboard.co/JAW6cDu.jpg

https://pasteboard.co/JAW6cDu.jpg

Av Gird
Skrivet av r1nne:

Vore riktigt bussigt om ni kunde uppdatera med bekräftelse om ni får korten levererade eller vad som pågår. Jag beställde samma modell på releasedagen och har bokstavligt talat fått höra från Elgiganten KS att jag var på plats 5 i kö på kortet efter att flera hade avbeställt den modellen.

Det är typ den enda anledningen till att jag inte försökt få tag på någon annan modell då jag i stort sett var garanterad ett kort från deras första batch. Mitt GTX 680 går jävligt tungt sedan mitt 980ti pajjade...

Skrivet av Ph4st:

@Gird @TheBlackbeard @r1nne

Jag ringde Elgiganten och hon i kundtjänst trodde inte att de som fått leveransbekräftelse skulle få något kort (åtminstone inte rätt kort :s), då de enligt henne inte fått in några kort alls ännu. Snackar fortfarande om att de inte kommer få in dem förrän i januari 2021.

Så uppdatera gärna om ni får hem de 3080 TUF OC ni beställt då det här är väldigt konstigt!

Fått kvitto på beställning så de vill påstå att det är rätt än så länge. Men ja, jag är fruktansvärt tveksam till att det är rätt vara som är på väg.

Av Gird
Skrivet av Ph4st:

Hehe ja de har verkligen strulat till det! Uppdatera gärna om du får det, så får jag ta mig ett snack med dem!

Det ska jag göra, är halvt om halvt beredd på att det enbart är ett paket med fysisk kod till Geforce Now eller dylikt. Jag har ju inte fått något som helst från Elgiganten själva ännu, enbart från transportör och betaltjänst så en får se vad som dyker upp.

Av Gird
Skrivet av Ph4st:

3080 eller? Jag beställde ett 3080 TUF OC på elgiganten 3 dagar efter release men har inte fått någon uppdatering ännu, kosntigt om du fått skickat nu om du beställde 3 veckor efter?

3080 TUF OC, någonstans 7-8 oktober skulle jag tro. Så ja, helt orimligt men ändå helt i min förväntan om butiken om det nu är så att jag får ett och de som beställt innan inte fått något.

Av Gird

Jag vet inte vad som pågår men fick precis ett trackingnummer från Elgiganten i Mina paket och en uppdatering att Klarna är redo att betala för ett TUF OC, hade låtit den beställningen ligga kvar lite surt men trodde aldrig att det skulle ge något.

Beställdes typ 3 veckor efter release när jag såg deras vilseledande lagerstatus och jag i ett desperat ögonblick trodde på det. Vågar inte tro på det förrän ett paket ligger på bordet...

Av Gird

Jag har avslutat försäljningen och väntar på upphämtning.

Av Gird

Fractal Design r5

Har ett r5 som söker nytt hem. Orginalfläktar och samtliga dämpare samt hdd-skruvar till dig som vill ha hemserver medföljer.

Avhämtas helst, annars så står köpare för frakt.

Läs hela annonsen här

Av Gird

Budgivning avslutad

Då stänger vi budgivning, jag kontaktar i pm.

Av Gird

Logitech g710+ - Cherry MX Brown

Som rubriken, mekaniskt tangentbord med Cherry MX Brown switches. Rent och fräscht och inga funktionsproblem. Jag gör mig enbart av med det pga att jag gått ned i storlek till TKL.

Avhämtning eller frakt till vinnande bud, köpare står för frakt.

Läs hela annonsen här

Av Gird

Fractal Design r5

Det är dags att göra mig av med lite prylar, först ut är mitt r5 chassi som fått se sig övergivet för en mindre formfaktor. 2st orginalfläktar följer med om du vill ha dem samt toppfilter och sidofilter om du vill slippa ljudisolering till förmån för luftflöde.

Avhämtning eller skickas till vinnande bud, köpare står för frakt.

Läs hela annonsen här

Av Gird

Jag har en som snurrar i burken men den är enbart där av gammal vana och extra lokal backup. Har tre SSD som är de primära diskarna.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gird
Skrivet av BerraJobb:

50% högre pris glömde dom väl att nämna också

Om du spelar jävligt många timmar så kan du nog gå plus minus noll på prishöjningen 💰

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gird

Red Dead Redemption 2. Sjukt stort och tog fruktansvärt mycket tid...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Gird

Jag är försiktigt optimistisk, Larian har kapacitet. Bara de håller ihop storyn och känslan bättre än DOS:2, älskade deras första kapitel där men det blev sjukt tidigt mot slutet.

Skickades från m.sweclockers.com