Inlägg

Inlägg som Jogga11 har skrivit i forumet
Av Jogga11

Tack för alla tips! Alltid kul att få inputs från flera håll. Har nu beställt C8 och får hem den till helgen. Roligare få hem en tv i kartong än ett demo ex och använd fjärr 😁
Håller tummarna för ingen inbränning. Har idag en ca 14 år gammal Pioneer plasma 42”. Körde nån slags inbrännings test från youtube. Kunde se en svag skugga från undertexter på vissa färger men inget märkbart vid normalt tittande. Har varit en kanon tv men då den inte ens har HD får den nu gå i pension.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jogga11

Ska kolla upp det du säger om det finns nån timräknare. Blir svårt val när man börjar ”nörda” ner sig i olika tester mm. Känns konstigt att ”betala 2000kr mer för en begad fjärrkontroll”. Ar runt på olika butiker idag för att köpa hem C8 an men de fanns tyvärr inte på lager i nån av butikerna. Kanske ett tecken att gå på Sonyn? Hur som haver verkar det vara bra båda två när det kommer till film/serier som vi kollar mest på samt lite sport ibland.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jogga11

Lg oled c8 alt. Sony AF8?

Står och velar mellan dessa skärmar. Valet var från början c8an då jag tycker den ligger på en rimlig pris nivå. Men nu fick jag erbjudande om att köpa en demo af8 för 15.000kr. Den har hängt längre in i butik och inte stått i front av butik där tv-apparaterna är påslagna hela dagarna. Har varit demo i ca 10 mån. Skulle vilja höra några kommentarer på vilken jag bör välja. Skulle Sonyn vara ny i kartong är det ett självklart val men nu med några demo timmar velar jag.

Av Jogga11

Jag måste tacka för alla svar och olika lösningar. Måste få återkomma inom kort med svar på era följdfrågor.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jogga11

Bygga serverkluster i företag

Jag söker info om hur jag kan bygga upp ca 5st servrar på olika orter som ska speglas mellan varandra eller till en 6:e server (detta är mina lekmans tankar). Jobbar i cad miljö med dwg-filer.
När vi jobbar lokalt på en ort är det inga problem men när vi hjälper varandra mellan orterna då uppstår problem gällande spegling och backup.
Har pratat med it-folk där alla förslag landar i nån slags filhanteringsplattform (ladda upp/ned filerna). Den lösningen fungerar dåligt för vår verksamhet.
Någon som har bra förslag på lösning?
Tack på förhand!