Inlägg

Inlägg som ZaphoX har skrivit i forumet
Av ZaphoX
Skrivet av alexman:

https://i.4cdn.org/vst/1697464479542753.png
folk bannas nu för att fraga varför det inte finns mod support köp inte spelet
https://i.4cdn.org/vst/1697554067928465.png

Det finns väl modsupport? Eller va har jag missat?

Sedan är det väl fullt rimligt att man bannar folk som inte bidrar med någit utan bara tjatar om något som däredan har fått ett svar

Av ZaphoX
Skrivet av jnsson:

Problemet då blir att YouTube blir helt värdelös för mig i princip. Den visar absolut inget jag vill se på startskärmen då som exempel.

Uppenbarligen värdelöst för dig vilket fall som helt då du inte vill betala något för det

Av ZaphoX
Skrivet av the squonk:

Kör manuella timings/spänningar på min AM5, har inga problem, har installerat tre olika AM5-moderkort och kan bara konstatera att dom beter sig extremt likartat detta pga att Ryzen är en SoC och att moderkortet inte har jättestor betydelse. En sak jag lärt mig är att AM5 älskar HYNIX-minnen, har man Samsung eller Micron kan det bli problem.

Min CPU drar ~220W som mest under load och maxar 90C som jag ställt in som gräns för throttling. 90C är inga problem, ni som har gaming laptops ligger jämt och ständigt på 100C och ingen klagar ...

AM5 fungerar jättebra med handpåläggning, men det är bara att konstatera att det inte är ett speciellt nybörjarvänligt system

Något jag märkte nu när jag kör manuella timings och hastighet på 5600 som det ska vara så visar CPUID hastigheten som 2550-2650mhz DRAM Frequency. Borde den inte ligga på 2800mhz? Eller kan den visa fel? Taskmanager och andra program visar att minnerna är satta på 5600.

Av ZaphoX

Tackar för tipset. EXPO funkar fortfarande inte. Men funkar att ställa in timings och mhz manuellt.

Av ZaphoX

Inte problem med värme men med minnena. Går också bara i 4800mhz ska gå 5600mhz. Dator är 7800x3d, asus prime x670e-pro och kingston minnen som är med på QVL. Dator byggd av komplett.

Fick först nya minnen skickade av komplett. Funkade ej de heller. Skicka in datorn och fick tillbaka efter en månad. Hade då kommit en biosuppdatering som de installerat. Sedan enbart hastighet satt till 5600mhz ej EXPO profil så timings var standard. Efter att ha startat om datorn några gånger så bootar den i 4800mhz igen. Ställer jag in EXPO klarar den inte av POST och startar felsäkert i i bios.

Av ZaphoX

Har tyvärr blivit upphämtad nu.

Av ZaphoX

Annonsen är avslutad

Av ZaphoX

Har inget att packa i och vill mest bara bli av med den. Men jag jobbar i Gävle så kan köra den dit om någon vill hämta där.

Av ZaphoX

Samsung C27HG70QQ / 27" / HDR / 1440p / HDMIx2,DP / 1ms / 144hz / Curved / Freesync

Funkar men har ett litet problem. När man startar så "flimmrar" det i olika färger ett tag. Sedan funkar det utan problem. Räkna med någon minut för den att komma igång.

Läs hela annonsen här

Av ZaphoX
Skrivet av [SH]:

Usel kyleffekt, 2559 BTU kontra 9000-12000 på de vanligaste portabla AC som säljs i handeln.

Den är dock tvådelad vilket gör den betydligt mer effektiv. Inget undertryck skapas i lägenheten som suger in varm luft utifrån. Hur mycket det cäger upp är dock en annan fråga. Kanske är för dålig kyleffekt i alla fall.

Av ZaphoX

Dustin har skickat ut 8700k idag med. Min är på g i alla fall. Beställde 15.02 på releasedagen.

Av ZaphoX
Skrivet av Alexander7938:

Jo det har du rätt i, the force ska vara något mystiskt men sen kom de med den förklaringen.. Dock är det tydligen bara hur stark koppling du hae till kraften, så en med ett högt vörde har bara en naturligt starkare koppling till kraften. Sen byggde Vader bara C3PO men varför skulle han bygga en robot som ser ut att ha blivit massproducerad.... Man ser robotar som ser lika C3 hela tiden.

Midi-Chlorians var dock en idé Gorge Lucas fick redan 1977 för att förklara The Force. Var inte introducerat i filmerna bara. Idén kom från något som finns i verkligheten, Mitochondrion (http://en.wikipedia.org/wiki/Mitochondrion). Vilket gör det hela låta mindre dumt men tycker också det passade bättre när det var en mer mystisk kraft.

Av ZaphoX

Använder du AVG Antivirus ?

Det orsakade i alla fall random bluscreens för mig. Löste sig när jag avinstallerade och körde deras removal program. Ingen aning om varför det orsakade bluescreens. Har för mig jag fick något felmeddelande liknande ditt i alla fall.

Av ZaphoX
Skrivet av bullen181:

Ja det kommer antagligen inte hända något för att våra kära politiker aldrig döms för brott, eller något. Äckliga överklassare med för mycket pengar, och makt. Men är det en vanlig medborgare som stjäl bilder, och tankar olagligt, ja då är det 2 år bakom galler, och miljonböter.. Orättvisa samhälle.

Precis det fan synd om de stackarna som driver piratsiter och drar in miljoner på andras arbete. De borde la fan få ge bort andras arbete gratis och hiva in reklampengar utan att betala något. Fattar inte hur folk kan kräva att de ska ha betalt för sitt arbete. Giriga jävla artister och filmskapare borde fan jobba gratis.

Av ZaphoX

Är man inte nöjd med vad man får behöver man ju inte sälja spelet ?

Av ZaphoX
Av ZaphoX

correct

Av ZaphoX

http://img30.imageshack.us/img30/2508/vlcsnap2010112611h32m17.pn...

Poänglistan:

94p - Undead
75p - Frantic
53p - gustenrocks
49p - scienta
18p - magnusvmt
14p - Xerbee
11p - -=Fullmoon=-
10p - Anthons, turbi
9p - sysse s, Zimonk, getskägg
8p - Volvo_Jonas,Tistatos
7p - ZaphoX
6p - fredlovebot, Hal0
5p - Sirk, Deespin, Funnyvlad
4p - Svart_smurf, Kurrekula, Genesis
3p - Skuttokova, MulleEng, tcntad
2p - Agemman, jOnÄTÄn, Rba, Sandstorm, ThePhotoHead, PiPe
1p - Ync, Granli, Dblood, Propan, devlaska, molvis, iXam, A Sandberg, Simonh94, fesen, funky_monkey, freddanb, Lasse.L

Av ZaphoX

The Joneses ?

Av ZaphoX

Om ni nu tycker det är så dåligt varför kolla på det ?