Inlägg

Inlägg som evirob har skrivit i forumet
Av evirob

@Ohdear: Ta reda på vad ditt nuvarande ljudkort/moderkort klarar av att driva och köp ett par hörlurar som det orkar med?

Den enda vitsen med ljudkort är om man har väldigt tungdrivna lurar. DACar i dag är så pass bra att det ska mycket till för att ens kunna märka någon skillnad, särskilt när vi pratar billiga prylar.

Jag +1ar tipset på Sennheiser. Deras studiolurar är i alla fall grymma!

Av evirob

Jag "missade" Windows 7 och 8 för att jag under de senaste 10 åren kört OS X. Nu har jag dock köpt en stationär burk med Win10 och har under det senaste året inte installerat om alls.

Sen kör jag Ubuntu på min jobbdator, det har jag installerat om 2 gånger efter några klantiga rookiemisstag.

Av evirob
Skrivet av napahlm:

Ni får designa en tophat som är helt perforerad runt om för ventilation ut via sidorna och sen ovanpå fäster ni en mjuk och fluffig bädd för våra katter att mysa på Var kloka att se till att materialet inte släpper igenom vätska, ifall någon skulle ha en säng-vätar-katt.
Kanske kan bli ett bra PR-trick! Gör ett par stycken och skicka med ut till era reviewers (obs, katt ingår ej) kan ni skriva i manualen

Då hade jag köpt tre...

Av evirob
Skrivet av NoWin:

Att hålla på med drivrutiner är Windowstänk, i Linux är det nästan aldrig nödvändigt, det är bara med ovanlig hårdvara som det är nödvändigt.

Tänkte mer så att t.ex. touchpaden fungerar som den ska osv.

Av evirob

@Kalesa: Linux körs märkbart långsammare från bootbar usb. Det används väl mest för att testa så att datorn fungerar och hittar dugliga drivisar. Fungerar touchpaden, sleep och allt annat så är det bara att installera och njuta av Linux.

Jag kör Ubuntu på en modern laptop, den bootar (antagligen) långsammare med Ubuntu men jag startar ju om så sällan att jag inte ens tänker på det.